Jump to content
Vladimir

IV TOYOTA club Serbia skup - Ovčar banja(Čačak)

Recommended Posts

Kao što rekoh, biće mali update od 133 fotke za nekih pola sata (nadam se).

Podeli ovaj post

;)

Lepo,lepo...

Kada dođeš sebi Nemanja, malo ih sredi...Ima dosta duplikata ::)

Podeli ovaj post

Nisu duplikati, neke su snimane rafalno. Kada otvoriš u punoj veličini, primetićeš razlike.

Podeli ovaj post

Odlične su fotke

Nema potrebe da ih sredjuješ, samo daj još, koš, još  :-*

Podeli ovaj post

svaka cast za ono penjanje na putu za Ovčar Banju, te slike su mi posebno dobre

Podeli ovaj post

Ako nekome treba neka orginal fotka, da se igra/kropuje/profil na fejsu, neka pošalje poruku na mejl sa linkom do fotke u galeriji.

Podeli ovaj post

Kako mi je krivo sto nisam mogao da dodjem...:(!!! Drago mi je da je svima bilo super, cujem da je i organizacija bila na nivou, svaka cast ekipi sa juga :) , i nadam se da ce po obicaju i svaki sledeci skup biti bolji ood prethodnog kao i sto se nadam da taj put necu biti sprecen da prisustvujem ;) !!

Podeli ovaj post

Ok, prespavana noc, sumiranje utisaka:

5+ za juznu ekipu, dobra lokacija(mada sam se strecnuo na offroad put, a tek Snakes, Himalaja, Seiz.. :P)

5+ za Edija i Mitra, sa lepsim polovinama, bez kojih bismo ostali gladni kao sirocici(a tek kafa sa 2 prsta soca, dize iz mrtvih :P)

Odlicna ekipa, od starta kad smo krenuli Truly i ja, pa Snakes uskocio, dok se nismo svi nahvatali na ELP pumpi..

Upoznao novih ljudi, Vojin i ja smo doktorirali prednosti kad si tata i imas Toyotu.. :)

Put preko Rudnika je bio zanimljiv, mada meni stresan u jednom momentu, Supra je ozbiljan auto, pratio sam Seiza, i u jednom trenutku je ozbiljno proklizala... :o A mislim i da se Seiz pomolio jednom, kad smo se naguzili iz hrvatskog Yarisa..

Pozdrav momcima iz Toyota Club Croatia, uzvraticemo posetu definitivno, Seiz obavestavaj nas, mozes racunati na mene za tako nesto... ;D

Kolona kroz grad(puno majmuna koji ulecu, debili, kolona pod pratnjom je u pitanju... >:()

Meni najzanimljivije je bio povratak kuci, Srbin prvi, drugi Himalaja, treci Snakes i ja cetvrti..

Prangijali smo po Ibarskoj, Srbin cisti put, Himalaja javlja toki vokijem Snakesu, on meni zmigavcem kad da preticem, imali smo dobar temp, 4 brze Toyote jure uskladjeno... :-* :-*

Doduse, jednom smo malo zeznuli, sa Elantrom bi bilo svega, ovako 5k obrtaja, u crveno i odeeeeeeeee Supra, nema jeda...

Ljudi, kad cemo opet da se druzimo!!!!!!!!!! :-* :-*

Podeli ovaj post

Šta reći, osim da posle gledanja ovih slika, zaista vam svima zavidimo...Kao što sam najavio, supruga i ja smo još uvek na putu i to je razlog zašto nismo dosli... :(

Veliki pozdrav za celu ekipu sa ovog divnog druženja!!! (naravno i za sve naše članove i drugare iz HR)

Podeli ovaj post

I tako, sedeću u toplini svoga doma, sa kiselim osmehom na licu nastaviti da žvaćem mOOda zbog nedolaska... :'(  Pola slika sam video i neću više da gledam... presele mi i pare i ručak i...  :'(

Podeli ovaj post

Ne bih da solim so na ranu, ali ja sam presao preko 600 km juce, potrosio bar 4 hiljade dinara na putarine, gorivo, plin, i nije mi zao, stvarno je vredelo....

Podeli ovaj post

ova crvena je *jebala vek* :D  ,i bela nije nista losija ....svaka cast na fotkama ! 

Podeli ovaj post

Trio, problem je što sam ja prešao svega 50 metara, najeo se, napio, uzeo lepu svotu novca... i zažalio sam...  :'(

Podeli ovaj post

AJ sad malo i ja..sacekao sam Tria i Truly-a na autoputu i krenuo na sastanak sa BG ekipom:)...mi se sastasmo a i grupa bajkera izgleda su nas pratili:)....kolona je isla super sa malo obilazenja i uskakanja raznih golfica itd:) sta ces kad su ljubomorni...stigosmo jedva nekako do parkinga marketa gde su nas sacekali CACANI:) a i ostali koje i sad ne znam ko su :) jbg puno lica i imena ko ce sve popamtiti:)...bilo mi je malo khm kako da kazem neprijatno kad smo se vozili kroz grad i nismo smeli ni malkice da damo gas;) zbog prijatelja u plavim odelima koji su vodili kolonu ...a i offroad voznji se nisam nadao:) sreca sve je dobro proslo iako sam posle nasao grumenje trave i zemlje koje su se zakacile negde ispod:)....ekipa na skupu je bila super a za hranu mmm necu ni da komentarisem hvala vam svima i zao mi je ako nisam imao vremena sa nekim vise da popricam.....( put kuci je zaista trebalo snimati flekali smo sve po redu;)...4 toyote jedna iza druge preskacu sve pred sobom pogotovo jocina celica koja je sijala FULL u mraku sa neonskim osvetljenjem i trio sa ladjom koja mi je non stop bila na repu jbg SRBINA nisam ni video sa corollom on je sibao ispred svih nas pun gas....:) HVALA momci na super provodu ja sam pored potrosenog punog rezervoara juce ostalo mozda 5,6 litara  osetio da su plocice dosle skroz do kraja negde oko bg:( kad smo se vracali...ali trio radi na nalazenju novih :)

P.s A da znate kako je bilo dobro i kod tempa posle skupa:)....eeee

Podeli ovaj post

jbg SRBINA nisam ni video sa corollom on je sibao ispred svih nas pun gas....:)

:) Imam 2 svedoka da nisam vozio pun gas ;) i cak u ogranicenjima (po navigaciji) 99% puta :)

Podeli ovaj post

Bila sam na skupu (iskreno, naterali su me i dosla sam uz 100 muka).  ::) A da nisam dosla, ne bih znala sta sam propustila! Blago receno o d u s e v lj e n a  s a m!!! Mislila sam da se na tim vasim skupovima samo zaviruje pod haubu, cacka po motorima i konstantno smara o Toyota-i - smatrala sam da se tu samo prica ko je sta zbudzio i skarabudzio...  :D Medjutim, imala sam pogresno misljenje! Upoznala sam pozitivne ljude, druzenje je bilo fantasticno, car voznje u koloni bio je poseban, klopa je bila divna (hvala Megy na belom mesu), uglavnom kvalitetno potrosen dan.

Sve vas puno pozdravljam i vidimo se na sledecem skupu!

Podeli ovaj post

Utisci sa skupa...

Čudno, ali ni pred jedan skup do sada nisam uspeo da se napsavam. Legne se na vreme, ali ne može da se zaspi, a kada treba da se ustane, probudim se pre nego što budilnik krene da svira i onda... kreće...

Ovog puta, želeo sam (zajedno sa ostalim domaćinima Ivanom, Popom, Vladom, Tošketom, ...) da vam ovaj skup, kao i svi drugi koji su održani, na neki svoj način ostanu u lepom sećanju. Jednom rečju da budemo domaćini koji neće obrukati TcS i Čačak. Vi ste najbolje sudije naši zlodela.

Želim odmah da se zahvalim Ivanu, Popu, Vladu i Tošketu jer da nije bilo njihove predanosti organizaciji, ništa od ovoga ne bi bilo organizovano na način na koji jeste. Da li je moglo bolje? Pa, verovatno. Mada sa onim čime smo raspolagali, smatram da smo uradili najbolje što smo mogli.

Veliko hvala Ediju i Mitru koji su bili roštilj masteri. Jedna od stvari koju ćemo promeniti na sledećim skupovima jeste obezbeđivanje roštiljdžije. Iako će oni reći da im nije bilo teško i da je sve to u "roku službe", nema smisla da neko vozi ~150km, a posle da potroši narednih 3-4 sata na roštiljanje, nakon čega ga opet čeka povratak.

Takođe, Mitar je bio i kamerman u koloni, nadam se da se nisi smrzao i da ćemo imati šta da vidimo. :)

Isticanje ponaosob ovde nije zbog nekih poena i zasluga, svi mi znamo međusobno koliko je ko uradio za klub i kolika je njegova želja da čuvamo svoju malu oazu moto-mira, ali hteo bih da spomenem i:

- Bobana (Seiz-a) i zahvalim na dovođenju momaka iz Zagreba, bili su divni gosti. Nadam se da se da su bili zadovoljni sa domaćinima.

- Zorana (Truly-a) zato što uvek volim da ga vidim.

- Živko (Trio), hej, on vozi Supru. (tačka)

- Aca (drugi momak sa fotoaparatom, tj. ako sam ja prvi, u suprotnom, on je prvi...), bilo mi je drago raspredati priče sa tobom.

- Uroš, Neša i Nataša, bili ste super gosti, nadam se da ste se dobro proveli.

- Joca (Himalaja) i Đorđe (DJ) da nije bilo njih, čekanje bi bilo mnogo duže nego što je zaista bilo.

- Snakes, žao mi je što ti je autić poslužio kao kosačica, ipak, ako ćemo tako, to je najbrža kosačica na svetu, u superlativima.

- Nenad (Yaris*TS*Kg), uvek je lepo videti TS mašinu, Yaris je zmajić, a D80 ti je superiška.

- naše drugare iz FireBlade-a, drago nam je što ste bili naši gosti.

- Rista (BMW vozač kamermana i fotografa), uffff... Šestdeset, šestdeset, šestdeset, šestdeset... (razumeće on).

Sada navodim sve ljude kojih mogu da se setim, a zaboraviću nekoga... U slučaju da jesam, neka mi ne zameri. Jedno veliko hvala ljudima iz Toyota Čačak koji su nas posetili.

Sa organizacione strane, voleo bih da smo mogli da uradimo više u smislu da smo imali više vremena u stajanju ispred platoa fakulteta. Ideja je bila, pod pretpostavkom da imamo vremena, da se spustimo do brane i ukratko vam pokažemo jedno od mesta koje Čačak, za nas, čine gradom sa najvećim srcem na svetu.

Na kraju... Moj lični utisak je da je sve prošlo dobro. Da su gosti otišli zadovoljni sa onim što su doživeli. Ako nešto nije bilo kako treba, oprostite, nije namerno.

Podeli ovaj post

Svaka cast.Fotografije su odlicne i vidim da je vama bilo odlicno.Bravo, jos jednom ;)

Podeli ovaj post

Utisci sa skupa...

momaka iz Zagreba, bili su divni gosti. Nadam se da se da su bili zadovoljni sa domaćinima.

Citat sa FB jednog od njih:

Ivica Kušec

Izbjegli smo nerede za dlaku, frend dobio ključem po autu :(

ODLIČNO nam je bilo!!! Svaka čast komšijama na svemu, prave su legende, primili su nas kao braću! Išli smo na Toyota meet, eee kakva odlična organizacija je tek kod njih... Seiz me... propeljo po šikani sa TS-icom i punim gasom - oko 130... :D Dao mi je adrenalinsku bombu!! Jednostavno, sve mi je postalo nebitno -> kupujem TS-icu i ništa drugo! ;)

Ivica Kušec

Imali smo i policijsku pratnju čak!! Prolazili kroz Čačak, zaustavljali promet, svi nam *ebali mater... :) Svaka im čast stvarno... Vidjet ćeš koliko puno je ljudi došlo ;)

Podeli ovaj post

Pozdrav svima koji nisu bili na skupu...imam jedan savet za sve njih.

Propustio sam prvi skup i to ne mogu da promenim, ali sam sebi obećao da ostale neću propustiti.

Imam obaveze kao i svi ostali, a imam i jednog "andjelčića" koga neki poznaju (eee Uroše) pa znate o čemu pričam.

Kada imam plan nekoliko meseci unapred, i želim da dođem na skup, retke su obaveze koje me mogu omesti.

Kada čujem za datum skupa, to je to i tačka, za mene je gotova priča. Jedino svadba i slične obaveze koje su "jednom u životu" mogu da postanu prioritet (ne daj bože bolest i sl.), a izgovori tipa "imam obaveze", nemam auto ili pare su samo maska. (pa i ova parada je bila jednom u njihovom životu  :D)

Ko želi, a iz nekih razloga ne može, da dođe na skup samo neka kaže, a članovi TcS-a će učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu (nadam se da pričam u ime većine TcS-ovaca).

Oni koji nisu bili mogu samo da gledaju slike, a kada ih deca za 10-20-30 godina budu pitala, "tata, a gde si ti na slikama(fotografijama)?" šta li će im onda odgovoriti, možda "sine, tata je morao da utovara ugalj"

Sada ozbiljno, žao mi je što neki članovi nisu bili (ili su bili kratko), ali sam siguran da je njima više žao nego meni.

Bilo je fenomenalno, što sam i očekivao, ali je bilo i nekih stvari koje su me prijatno iznenadile, da ne nabrajam, svaka čast organizatori ! ! !

Što se tiče roštilja i ostalog, neću komentarisati (naravno da mi nije teško), jedino mi je žao što nisam sve upoznao, a i one koje sam upoznao nisam zapamtio niti sam pričao ništa drugo osim:

- gde li mi je viljuška ???

- daj još ćumura, duvaj duvaj, ugasi se vatra  ???

- pa sada je bilo 10 ćevapa, gde li su... :-\

- Uroše ostavi to meso, zar ne vidiš da je još krvavo :P

- ljudi ima dovoljno za sve samo je malo "ne pečeno"  :D i sl.

Hvala Mitru i "snajki" što su nam pravili društvo.

Hteo sam ja još gomilu stvari da napišem ali mi ponestalo papira (da li postoji limit za post na forumu?)

Eto toliko, pa ajd zdravo, odoh da gledam slike (statične i pokretne)

P.S. Administratori, hoću da se ovaj post računa kao 10  :P

Podeli ovaj post

Evo da se i ja javim :D

Da podjelim dojmove sa skupa  :)

Što reći nego kapa do poda, jednostavno smo Ivica i ja oduševljeni, što odazivom (stvarno respektabilan broj ljudi i auta za 4 meet), što organizacijom, što voljom i nakraju kako ste nas primili i ugostili :) Bili ste fenomenalni domaćini, i nadam se da se vidimo na našem skupu.

Fotografije su odlične, svaka čast na trudu i detaljima. Još samo da vidim koji video clip  :)

Uglavnom imamo sad od koga učiti na kakvom se nivou priprema susret  ;)

Žao mi je Seiza, kad god je vozio Ivicu morao je poslje brisat unutrašnjost auta, što od slina što od.....khm khm... :D :D

Moramo se i posebno zahvaliti Seizu što nas je ugostio, smjestio i bio pravi domaćin  :)

Htio sam biti što kraći i jednostavniji u postu  :D

pozdrav cijeloj ekipi

Podeli ovaj post

A ja ću stavit jedan OGROMAN potpis i pečat na Vedranov post!! ;)

Seiz se istrošio na nas, nismo ni dinara potrošili...

Pamtimo mi to sve i vratit ćemo prvom prilikom!! :D

Još jednom moram pohvaliti SUPER organizaciju od samog početka pa sve do kraja!

BTW nisam skužio da su ženske na kraju meeta kuhale kavu - ja mislio da se griju :D :D

Svima veliki pozdrav!

2 Seiz: Kupi jednu naljepnicu metar sa metar da sakriješ dio konzole na kojoj sam kako kažeš balavio ;D :P

Podeli ovaj post