Jump to content
Vladimir

IV TOYOTA club Serbia skup - Ovčar banja(Čačak)

Recommended Posts

Definitivno moram svima da se izvinim za moj i Koletov nedolazak.  :( :( :(

Prethodnih dana sam iz razgovora sa Vojom uvideo da sam napravio los tajming za odlazak sa familijom na put.

Jednostavno sam prevideo datum.

Da ne pricam kako je Kole preziveo informaciju da ne idemo.  :'(

Nadamo se popravnom.

Izvinjenje svima jos jednom.

Podeli ovaj post

Citat sa FB jednog od njih:

Ivica Kušec

Izbjegli smo nerede za dlaku, frend dobio ključem po autu :(

ODLIČNO nam je bilo!!! Svaka čast komšijama na svemu, prave su legende, primili su nas kao braću! Išli smo na Toyota meet, eee kakva odlična organizacija je tek kod njih... Seiz me... propeljo po šikani sa TS-icom i punim gasom - oko 130... :D Dao mi je adrenalinsku bombu!! Jednostavno, sve mi je postalo nebitno -> kupujem TS-icu i ništa drugo! ;)

Ivica Kušec

Imali smo i policijsku pratnju čak!! Prolazili kroz Čačak, zaustavljali promet, svi nam *ebali mater... :) Svaka im čast stvarno... Vidjet ćeš koliko puno je ljudi došlo ;)

stvarno je lepo cuti ovakve reci

iskreno, meni je krivo sto vas je bilo samo dvojica, ali kapiram da je ipak preveliki put za potezanje, mada verujem da ima malo i predrasuda prilikom kretanja preko granice nakon svih onih glupih godina, ali nadam se da cete preneti dobar glas :)

Podeli ovaj post

Koja fotografija sa skupa:

jWU9J.jpg  jWZ90.jpg  jX38i.jpg  jX5Dr.jpgjXaCJ.jpg  jXd6S.jpg  jXkBi.jpg  jXs4J.jpg jXx40.jpg  jXC3i.jpg  jXEyr.jpg  jXH2A.jpgjXJxJ.jpg  jXM1S.jpg  jXOx0.jpg  jXR19.jpgjXTwi.jpg  jXW0r.jpg  jXYvA.jpg  jX__J.jpgjY4_0.jpg  jY7u9.jpg  jY9Zi.jpg  jYctr.jpgjYeYA.jpg  jYhsJ.jpg  jYjXS.jpg  jYms0.jpg  jYrri.jpg  jYtWr.jpg  jYwqA.jpg  jYDV0.jpg  jYGp9.jpg  jYIUi.jpg  jYQnJ.jpg  jYVn0.jpgjYXS9.jpg  jY_mi.jpg  jZ1Rr.jpg  jZ6QJ.jpg

jZgPi.jpg  jZoiJ.jpg  jZvN9.jpg  jZDgA.jpg  jZPKi.jpg  jZUJA.jpg  j_1d0.jpg  j_3I9.jpgj_8Hr.jpg  j_bbA.jpg  j_dGJ.jpg  j_iG0.jpg

j_nFi.jpg  j_v8J.jpg  j_F7i.jpg  j_RB0.jpg  j_Z4r.jpg  k033J.jpg  k0ay9.jpg  k0fxr.jpg  k0n0S.jpg  k0pw0.jpg  k0zuA.jpg  k0GZ0.jpg  k0LYi.jpg  k0QXA.jpg  k0TrJ.jpg  k0VWS.jpg  k0Yr0.jpg  k0_W9.jpg  k12qi.jpg  k17pA.jpgk19UJ.jpg  k1eU0.jpg  k1ho9.jpg  k1oSA.jpg  k1tRS.jpg  k1yR9.jpg  k1Bli.jpg  k1DQr.jpgk1GkA.jpg  k1NP0.jpg  k1Qj9.jpg  k1Vir.jpgk1_hJ.jpg  k21MS.jpg  k24h0.jpg  k29gi.jpg  k2bLr.jpg  k2gKJ.jpg  k2jeS.jpg  k2lK0.jpg  k2oe9.jpg  k2qJi.jpg  k2vIA.jpg  k2ycJ.jpg

k2AHS.jpg  k2FH9.jpg  k2KGr.jpg  k2NaA.jpg  k2S9S.jpg  k2X99.jpg  k2ZEi.jpg  k3iBr.jpgk3l5A.jpg  k3nAJ.jpg  k3sA0.jpg  k3xzi.jpg

k3A3r.jpg

Druzenje, rostilj i ambijent su bili na nivou!

Podeli ovaj post

EXXXTRA :)

Sad mi je jos vise krivo sto nisam mogao doci svojom mezimicom, da je ljudi uslikaju kako treba:) .

Podeli ovaj post

Šta reći a ne zaplakati... ali sam sam kriv! Fotke su divne i sada mi je duplo krivo što nismo mogli doći! Ali biće prilike drugi put! Pozdrav svima!

Podeli ovaj post

stvarno je lepo cuti ovakve reci

iskreno, meni je krivo sto vas je bilo samo dvojica, ali kapiram da je ipak preveliki put za potezanje, mada verujem da ima malo i predrasuda prilikom kretanja preko granice nakon svih onih glupih godina, ali nadam se da cete preneti dobar glas :)

Naravno, nahvalili smo vas na sva zvona! :)

Nema razloga za suprotno.

Znaš kako ti to ide... Predrasuda će uvijek biti, eto vidiš kako su Vedranu pošarali auto sa ključem.

Rodio sam se, živio, odrastao i bio 6 mjeseci u ratu u Sarajevu i uvijek sam imao najbolje prijatelje i Srbe i Muslimane i Hrvate. Još uvijek imam nekoliko najboljih prijatelja koji nisu Hrvati.

Vjerujem da nitko iz našeg kluba nema predrasude nego jednostavno im je bilo daleko, a i nisu mogli.

Put nije bio jeftin.

S obzirom da se u ZG nađemo samo nas max 10 ljudi, nek te ništa ne čudi. :)

Jedino je više ljudi došlo na godišnjem meetu kod Karlovca, u mjestu Ozalj.

Ali, promijenit će se i to vremenom ;)

Podeli ovaj post

Da da nahvalili vas na sva zvona prvo, ali sad smisljamo kvalitetni tekst za naš forum tako da sve lijepo opišemo kak je bilo, tako da se i naš članovi malo zapitaju, da se uz malo truda i puno ljubavi moze napraviti odlican susret. Kao što sam već rekao imamo sad od koga učiti.

Ovo sa ključem sam zaboravio da nisi sad spomenuo, mojoj bivšoj curi su ispred njezine zgrade izgrebali cijelu haubu, tako da idiota ima tu i tamo.

Što se tiće puta, da nije bio jeftin ali nema veze, sljedeć put ja se nadam da će nas doći više, i nadamo se svi sa novom Shapeovom TS-icom  :D

Nadamo se i vašem dolasku na naš susret.

Toliko zasada od mene.

Slike uskoro sljede...

Podeli ovaj post

Kad bude taj vas godisnji veliki susret?

Načekat ćeš se... :D

To ti bude u ljetnim mjesecima, prošli je bio u 6.mj.

Podeli ovaj post

zbog vas komsija mi je jos zalije sto nisam mogao da dodjem jer vidim da ste stvarno super momci

i ja licno imam dosta poznanika, slobodno mogu reci i prijatelja van srbije (bosna najvise) koji su me svaki put fantasticno ugostili i pomogli mi nesebicno vise puta

stavise, prilikom jedne posete nisu hteli da mi kazu gde je menjacnica a kamoli da mi dozvole da platim nesto

ali i ja sam u sarajevu dobio kljucem malo po zadnjem desnom krilu na octaviji, no barem znam da to nije niko od mojih drugara uradio, vec neki mentol kao ovaj sto je na vedranovom autu vezbao potpis

inace, gledajuci ove fudbalske "navijace" ovih dana na raznoraznim manifestacijama kako lome sve zivo, tuku se, pale razne tudje zastave.... prosto ne mogu da opisem koliko sam srecan sto pripadam ovom automoto svetu gde su svi kao braca, bez obzira gde zive i kome se mole

nadam se da je ovaj skup samo pocetak jednog velikog druzenja bar nas koji govorimo isti jezik, kad su nam vec glupi politicari i napaljeni nacionalisti postavili granicne prelaze

Podeli ovaj post

Kad bude taj vas godisnji veliki susret?

Bit će negdje na proljeće, kad zatopli, tako da budemo vani na svježem zraku i da možemo roštiljat.

Najbolje vrijeme je 5 ili 6 mjesec,jer kasnije pocinju godisnji odmori i nitko ziv onda nece doc,a ionako smo zasad imali samo jedan veliki susret :)

zbog vas komsija mi je jos zalije sto nisam mogao da dodjem jer vidim da ste stvarno super momci

inace, gledajuci ove fudbalske "navijace" ovih dana na raznoraznim manifestacijama kako lome sve zivo, tuku se, pale razne tudje zastave.... prosto ne mogu da opisem koliko sam srecan sto pripadam ovom automoto svetu gde su svi kao braca, bez obzira gde zive i kome se mole

nadam se da je ovaj skup samo pocetak jednog velikog druzenja bar nas koji govorimo isti jezik, kad su nam vec glupi politicari i napaljeni nacionalisti postavili granicne prelaze

Ma bit će prilika i druženja u to ne sumnjaj :)

Ma to nisu navijači, već huligani, kriminalci i balavurdija od 18 i nesto godina, koji ne znaju kaj da rade pa pale i unistavaju, sto na kraju ti i ja plaćamo iz svog đepa. Ali da postoji volja i njima se može stat na kraj.

E da su svi ko iz automoto svijeta, svima bi nam bilo bolje.

Podeli ovaj post

LJUDIIIIIIIIIIIIIIII evo i mene,znate kako?... bilo je odlicno......stvarno, kad cujem da su ljudi zadovoljni i ja sam. Jbg ipak smo domacini mora red da se ispostuje. =)))))) Slike su vrh moram pohvaliti(slabo mi je slikana corolla-prebicu vas...xaxaxaxax)moram ljude pohvaliti svi su ok, druzeljubivi ma .....NO COMMENT.

Cekamo vas iduci put opet u jos vecem broju + stara garda... =))))))))))))))

Podeli ovaj post

Pa daj sheruj malo slike....sve samo celice, supre i yarisi..... =)))))))))))))) a da i mr2-ojke ;)

jovica i nedjo ne izbijaju iz okvira aparata, jeli vas dvojica a?????? =)))))))))))))))))))

Podeli ovaj post

Pa nismo mi krivi vole nas kamere;))) a juce u NS na Tuning Stylingu su nas svi pitali da li smo braca mnogo licimo...:)

Podeli ovaj post

da se ja nisam uvalio iza nedje i himalaje nebi ni mene bilo na slikama :)

iskrivise ljudi vratove od beograda do cacka za njima,od dece pa do matorih :D

Podeli ovaj post

himalaja pravi pokretnu diskoteku....

xaxaaxxaaa, pa zato se i okrecu bake i deke,smeta im buka =))))))))))))))))

Podeli ovaj post