Jump to content
Vladimir

IV TOYOTA club Serbia skup - Ovčar banja(Čačak)

Recommended Posts

Da bi Novosadisti i ostali sa severa koji idu preko Beograda mogli da planiraju vreme svog skupljanja mozemo da kazem npr. 10h kao vreme okupljanja na ELP pumpi?

Seiz ce preko Mrcajevaca :)

Podeli ovaj post

Ni sam jos nisam siguran kuda cu, jer najverovatnije cu sutra biti u Beogradu pa mozda i ja spicim na Topolu... :D

Moj najcesci izbor kada idem za BG je preko Topole i Mladenovca jer je stvarno kao sto je Sky rekao... :)

Podeli ovaj post

Beograd - Kragujevac - Cacak 188km od toga 77km Batocina - Cacak (van autoputa)

Beograd - Mladenovac - Topola - Rudnik - Cacak 127km od toga Mali Pozarevac - Cacak 96km (van autoputa)

Kolona ni jednim ni drugim putem ne moze da se odrzi pogotovo kroz Kragujevac gde ces nas semafori iseci na male kolonice...

Ja sam za put preko Topole i Mladenovca jer preko Kragujevca em sto je 61km duzi em sto je dosadan put za voznju mnogo...

Tim putem bi smo se nasi i sa ekipom iz Valjeva ako budu isli preko Ibarske...

Podeli ovaj post

Slazem se sa SRBINOM;) ali kako vecina odluci opet moze:)

Podeli ovaj post

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

Kragujevac

1.Yaris*KG

2. edi

Nek se dopise ko jos hoce gde ako bude nereseno idemo preko Mladenovca :)

Podeli ovaj post

Nije moje da se mesam, zato sto stvarno ne mogu da dodjem, moram sa "zenom" na neku svadbu  :'( :'( :'( Ali preporucio bi vam Mladenovac-Topola, manja je guzva, zanimljiviji je put. Samo sto se placa putarina do Malog Pozarevca mislim da je oko 100 din

Podeli ovaj post

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

3.Truly

Kragujevac

1.Yaris*KG

2. edi

super znaci trio i truly cekam da se javite kad da vas cekam:)

Podeli ovaj post

Ja nisam video sliku lokacije gde ce skup biti odrzan

:D :D :D :D :D :D

Nisam ni ja СрбиНе.... ::)

Evo fotografija, nisam stigao od obaveza da angažujem slikara. Znam da imate razumevanja.  :D Kod mene šali nikada kraja.

post-3-132930709782.jpg

post-3-132930709813.jpg

post-3-132930709848.jpg

post-3-132930709867.jpg

Podeli ovaj post

Što se tiče vožnje u konvoju iz Beogrda za Čačak, svaki put ima prednosti i mane i priča je za sebe.

1. Ibarska magistrala je u dobrom stanju, ali je veoma opterećena i gužve baš umeju da smetaju. Međutim nedeljom u prepodnevnim časovima ima tek poneko vozilo, znam iz iskustva. Tako da je ovo dobra relacija za dolazak, baš zbog činjenice da nedeljom nema puno vozila na putu.

2. Beograd - Mladenovac - Topola - G. Milanovac - Čačak je relacija koja je gotovo uvek rasterećena, mada u poslednje vreme postaje česta putanja ljudi koji izbegavaju Ibarku iz mnogih razloga. Posle Topolu uz Rudnik put je vijugav, ali generalno zanimljiva relacija za putovanje. Malo autoputa, ima i pravaca ima i krivina, uglavnom nije monoton.

3. Autoputem od Beograda do Batočine, pa kroz Kragujevac sve do Čačka je najdalja relacija, sa dobrom deonicom autoputa, ali se dosta obilazi, tako da zbog rezervoara mislim da su prve dve prihvatljivije.

Podeli ovaj post

Danas sam sa vlasnikom vile 'Nenad' u Ovčar banji okvirno dogovorio, ukoliko bude zainteresovanih za noćenje, pet mesta, a možda će biti i više slobodno u nedelju. Cena prenoćišta je 700 RSD, samo noćenje. Dvokrevetne sobe su u pitanju. Pa ako neko hoće, večeras ili sutra, najkasnije da se prijavi ovde na forumu ili da se formira lista, zbog rezervacije tih mesta, za svaki slučaj. :) Mislim da je cena krajnje povoljna.

Podeli ovaj post

Mene su danas u firmi pocastili sa otkazom tj. proglasen sam sa jos par kolega za tehnoloski visak.To je danas jako popularan izraz kad gazde zapadnu u bulu i ne znaju kako da se iscupaju iz krize.Tako da mi nije ni do skupa ni do puta.Krecem u potragu za novom firmom i novom sljakom.Srecan vam put svima i lepo se provedite.

Podeli ovaj post

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

3.Truly

4.TRIO_driver (sta cu, kad moja dva pratioca iz konvoja idu ovako, pa necu ja valjda drugim putem... :))

Kragujevac

1.Yaris*KG

2. edi

super znaci trio i truly cekam da se javite kad da vas cekam:)

Kud svi, tu i mali Muja, ne poznajem put, vise sam za zanimljiviji put, tako da moze preko Mladenovca..

Podeli ovaj post

Poshto sam suvozach Srbinu i ja sam za Mladenovac :D

Podeli ovaj post

jedno pitanje kako mislite da malo nizi automobili stignu do te lokacije. Slika i Fotografija u cemu je razlika ???

Podeli ovaj post

LJudi svako ce vuci na svoju stranu, cinjenica je, jednom odgovara jedno, drugom drugo...! Ukoliko se neko odluci za Kragujevac i taj put, neka se samo javi da se pokupimo. Rekoh od Kragujevca do Batocine skoro je uradjena nova deonica autoputa, a sto se grada tice, svakako da postoji mogucnost seckanja ali to nije strasno, takodje nedeljom nema guzve a i put je ok!

Naravno da je duzi, mislim put, jbg, mana. Kazem, sto se tice "mog" dela, nemate brige.

Moj broj je 060 666 50 55 pa ako neko hoce na ovu stranu tu sam.

I jos nesto, zna li neko kakvo ce vreme biti u Nedelju!?

Podeli ovaj post

Uvek bude lepo vreme kad mi organizujemo Skup :)

Moze da pada kisa u celoj Srbiji na skupu ce biti Suncano ;)

http://www.weather.com/weather/weekend/SRXX0032

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

3. Truly

4. TRIO_driver

5. Dzvini

Kragujevac

1.Yaris*KG

2. edi

Podeli ovaj post

Samo sto se placa putarina do Malog Pozarevca mislim da je oko 100 din

90din ;)

mladenovac i ja mislim da vam je bolja varijanta, ako necete da idete ibarskom

preko kg vam je dosta dalje a isto takodje imate deonice sa dosta losim asfaltom kao sto je knic, bumbarevo brdo i dalje ka cacku

sto se lokacije skupa tice, ovo je kod bazena i nije problem sici sa bilo kojim autom koliko se ja secam i fina je lokacija za skup, jedino se pribojavam da uvece ne bude malo hladnije, jer je ipak klisura u pitanju, tako da svakako ponesite nesto toplije da obucete

inace, preporucio bih vam da ponesete kupace gace ili sorceve jer u neposrednoj blizini mesta okupljanja ima wellness centar sa bazenom sa termalnom vodom (ja mislim oko 37 stepeni ) koji radi do kasno uvece

ne, ne drzi mi rodjak taj bazen, nego vam preporucujem kao fantasticno mesto za opustanje, gde mozete i da vecerate

eto ko ima devojcicu (ili decka, ali zbog skupa nije mogao da prisustvuje setnji u BG-u  :D :D), moze da ima romanticno brckanje ovde

ja vam se na zalost necu pridruziti, jer se rokiram sa triom

on dolazi u Cacak ja idem u Novi Sad :)

i4879_2.jpg

mada i ko dodje solo, isto je kul :D

Podeli ovaj post

Zivko i Dusko u istom gradu je mnogo ;)

Podeli ovaj post

Što se mene tiče može i preko Debelog brda ili Tresi babe ako ste za zanimljiv put.

Nisam ni znao da je toliko duže preko Kragujevca (a nisam ni glasao za taj put btw.) i svakako sam za sve što većina odluči.

Samo ne znam kako ću se kontrolisati ako budemo išli preko Topole  :P

I gde se na kraju nalazimo i kada?

Elp posle naplatne rampe oko 10h ili ... ?

Podeli ovaj post

Ja se izvinjavam pogresno sam protumacio post :(

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

3. Truly

4. TRIO_driver

5. Dzvini

Kragujevac

1.Yaris*KG

Pa buduci da niko nije napisao nista drugo na Elp pumpi skupljanje do od 9:30-10 (da nam damo 2 sata lagane voznje do Cacka)

kad se udje na pumpu skroz desno ima veliki parking gde cemo se cekati...

Podeli ovaj post

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

3. Truly

4. TRIO_driver

5. Dzvini

6. VAM (s obzirom da ce i on najverovatnije ici sa mnom u Corolli Gosn Srbina :) )

Kragujevac

1.Yaris*KG

Podeli ovaj post

Mladenovac

1. Cp6uH

2. Snakes

3. Truly

4. TRIO_driver

5. Dzvini

6. VAM

7. Vojin

Kragujevac

1.Yaris*KG

Lepo sam vam predlagao taj put i skupljanje ekipe iz Valjeva...Kod motela Livade možemo da se sastanemo sa članovima koji dolaze iz Kraljeva, Kragujevca itd...

Podeli ovaj post