Jump to content
Vladimir

IV TOYOTA club Serbia skup - Ovčar banja(Čačak)

Recommended Posts

@Snakes: Zovem te, samo da se cujem sa Truly-jem, pa te zovem, da ti kazem koji autoput biramo..

Podeli ovaj post

Vazi druze cekam da se javite! jel nosis toki voki?

Toske idete u neki provod u ca bez nas:) ccc:)

Podeli ovaj post

Ne javlja mi se Truly, racunaj zovem te cim krenemo, pa cu ti reci gde te kupimo, svakako imas pola sata fore najmanje...

Podeli ovaj post

Vazi pa kad otprilike da ocekujem da ces zvati oko 8 ??? pa taman ste u pola devet ili na jednom ili na drugom putu ....

imas moj br pa se cujemo:)....

Podeli ovaj post

Riceri zelim vam svima srecan put sutra prvo, pa onda odlican provod, i nezaboravno druzenje!!! Ja vam se necu pridruziti ipak na kraju, ne mogu se uklopiti, pa cemo se nekom drugom priliko videti i upoznati(one koje neznam ;) )!! Ne mogu opisati kako mi je zao, ali sta je tu je... Posto necu biti sa vama, provescu dan u duhu Japana u drustvu mog 86, sredjujuci ga da kad se vratite kuci na forum bude i vama zao sto nisam dosao...ala kenjam... :D !!! UZIVAJTE SUTRA!!!

Podeli ovaj post

Ljudi, dobar provod i druženje uz sunčeve zrake (kao i uvek)!  :)

Podeli ovaj post

Opleti šalove, šarene kapice, tople džempere i vunene rukavice...

U ovo doba godine uopšte nije za igranje napolju. Sada je oko 4 °C, preko dana ume da otopli lepo ali uveče nije svejedno.

Mirko, šta da ti kažem, sem da mi je žao i da se nadam da će novi posao biti bolji, lakši i adekvatnije plaćen, a uz to da ga što pre nađeš.

Vojine, baci Vladu PM u vezi majice.

Podeli ovaj post

ja sam hteo da pitam jer se neko od novosadista cuo sa miomaom danas mi je pao napamet a vidim da ga nema vec duze vreme na forumu...

Podeli ovaj post

ja sam hteo da pitam jer se neko od novosadista cuo sa miomaom danas mi je pao napamet a vidim da ga nema vec duze vreme na forumu...

Uči čovek, neće moći doći :D

Podeli ovaj post

Ko nije došao na skup, sem onih opravdano izostalih, imamo pretpostavku na koju manifestaciju je mogao da ode. :D

Podeli ovaj post

Nadam se da vam je bilo dobro u Ovcar banji.Vreme je bilo odlicno....

Ocekujemo fotografije

Podeli ovaj post

Bilo je extra, cak sam doveo i 2 predstavnika Hrvatskog Toyota kluba...

:D

Podeli ovaj post

Uf... 678 fotografija iz mog fotoapratata. Kod Nenada na Nikonu D80 ima 30tak. Aca isto ima neku skromnu, ali vrednu gomilicu... Biće... :)

Podeli ovaj post

eee....jbg ja sam vas izdao i nisam mogao da idem  :(      drugari nadam se da ste uzivali !!  za sledece okupljanje cu verovatno srediti autic  ;D   

Podeli ovaj post

Jedva cekam da vidim fotke, bas mi je zao sto nisam mogao da idem, razmisljali smo supruga i ja da li cemo ici ali su nazalost obaveze bile neizostavne. I opet, jedva cekam fotke!!!! :D :D :D

Podeli ovaj post

Pa ukapirao sam da bi bilo suvisno izvaditi ga uopste, s obzirom da ste vas dva bili dovoljno aktivni...;)

Hehehe...  Ima oko 28 tacno... Kako i gde zelite da prosledim svoj deo fotografija?

btw danas sam upoznao gomilu pozitivnih ljudi, deo Ov. banje koji nisam do sada imao prilike da vidim. Jednostavno kvalitetno potrosen dan zivota. ;)

Sta jos mozes ocekivati od gomile ljudi koja voli provod, rostilj i papucicu gasa... ;)

Pozdrav za sve vas pa se cujemo vidimo tamo i ovde....

Podeli ovaj post

Pošalji fotke na mejl admin@toyotaclub.rs.

Podeli ovaj post

Haha... Pa videćeš ih na sajtu večeras. :D

Podeli ovaj post

skroz je bilo bezveze kao i na svakom skupu do sada a i onaj rostilj pogotovo a tek ona kafa na kraju :D

hvala ljudi !!! :D

Podeli ovaj post

Utisci... pa, kako da vam kazem, nego da je svaki skup za nijansu ma kakvu nijansu za 2 duzine bolji od prethodnog. Ovaj je imao i internacionani karakter zahvaljujuci prijateljima iz Toyota kluba iz Hrvatske.

Hvala svima koji su bili danas sa nama na skupu. Hvala i onima koji nisu mogli da dodju ali su nam pruzili moralnu podrsku.

Posebno se zahvaljujem Ediju i Maji bez kojih bismo Snajka i ja verovatno propustili ovaj velicanstven skup.

Jedva cekam da vidim slike i video koji smo napravili, ovoga puta bilo je 3 kamere i nekoliko "profi" foto-aparata tako da, ljudi iako sam bio danas tamo ubi me ovo iscekivanje da se slike pojave na sajtu.

Veliki pozdrav svima.

Podeli ovaj post