Jump to content
Vladimir

IV TOYOTA club Serbia skup - Ovčar banja(Čačak)

Recommended Posts

i ja sam previse umoran da bih pisao utiske ....sutra se kuckamo...:)

Podeli ovaj post

Ja sam sto sam imao slika (oko 50) vec poslao Nemanji, nisam mogao da cekam.

Podeli ovaj post

Stigle fotke. Do ujutru će sve biti na sajtu.

Podeli ovaj post

Upravo se uploaduje prvi kontigent fotografija iz mog aprata. Upload će biti završen za oko 2 sata i 20tak minuta. :/

Podeli ovaj post

Ja sada dodjoh iz Kraljeva, pokazivao sam drugarima iz Zagreba cari naseg nocnog zivota... :D :D :D

Odusevili su se ekipom sa foruma... :D :D :D

Podeli ovaj post

AAAAAAA G de su te fotke??? :)

Ljudi, meni je jako zao sto sam bio tako kratko. Pokusao sam da pozdravim sve ljude koji su dosli, sva nova lica da upoznam, i da pozdravim goste. Mozda sam nekog i omasio, poput Vojina, pa me covek lepo opomenuo..  ;)

Uglanom, za to malo vremena koje sam proveo bilo mi je izuzetno prijatno, i drago mi je sto smo se na kraju i grupno slikali. Sto se tice prvog dela dana, vecinom svi sa skupa znate gde smo Vlada i ja bili. Detaljno o tome cu otvoriti kratku temu u sobi roadtrip, sa nesto malo slika koje smo uspeli napraviti.

A sad, Nemanja, daj te slike! Ne drzi me vise u neizvesnosti, hocu da vidim kako je bilo na pocetku skupa! ;D

Podeli ovaj post

Bilo eXtra ko i uvek :) Lepo smo zatvorili jos jednu uspesnu godinu Toyota Club Serbia.

Imacemo taman dovoljno slika da gledamo do sledeceg TcS skupa ;)

Podeli ovaj post

a cevapi su ogrooooooooooomni... :)

pa?  :)

i gde si ti bre u subotu vece???

ja u steriji, gomila cica, tekila, pivo i ostali alkohol, muzika.... a ti....?  ccc

elem, vidim da ste se svi extra proveli (nadam se da se cacak i okolina nisu osramotili) i bas mi je krivo sto nisam mogao da prisustvujem, ali visa sila, jbg :(

dajte slike

vi ostali ste bili i nema sta da gledate, ali mi koji nismo bi bas valjalo da pogledamo sta smo propustili

Podeli ovaj post

Pošalji fotke na mejl admin@toyotaclub.rs.

Ne mogu da ti posaljem ovako, prebacuje limit od 10 mb. Pa cu da uploadujem slike na neki od hostova. ;)

Podeli ovaj post

Slika ili fotografija?? :D :D :D

Слика је појединачно уметничко дело. (čitaj: svaka fotka na kojoj je Toyota)

Фотографија је слика добијена деловањем светлости на површину која је осетљива на светлост.

Iz ovoga sledi moje pitanje:

Kada će "pojedinačna umetnička dela dobijena delovanjem svetlosti na površinu koja je osetljiva na svetlost" biti "okačena" ???

Podeli ovaj post

Nadam se da će pojedinačna umetnička dela dobijena delovanjem svetlosti na površinu koja je osetljiva na svetlost biti uskoro postavljena da ne moramo vise da cupkamo i pitamo kad će ...

Podeli ovaj post

Stiže još 133. Nisam ih selektovao, nisam brisao ništa, nisu doteravane. Sve je direktno iz aparata.

Posle toga idu Mitrove, i posle... Ko dostavi...

Podeli ovaj post

eXtra su slike :) pregledao sam ih skoro sve

Podeli ovaj post

KAD PRE! :D

Podeli ovaj post

hahaha ;) pa neke onako umanjene neke uvećane neke sačuvane na kompu ;)

Podeli ovaj post