Jump to content
snakes

Felne za mr2 zna li neko model?

Recommended Posts

:)

4741Dcp_1265.jpg

Podeli ovaj post

ova crna izgleda fantasticno-osim ovog sanka na gepeku, bar se meni ne dopada ;)

Podeli ovaj post

Mislim da nam Nedja-Snakes nikada vishe nece otvoriti ovu temu :D

Podeli ovaj post

Ali mnogo dobro stoje na crvenoj boji auta  ;D

fd2%20mugen4.jpg

fd2%20Mugen1.jpg

m5love.jpg

Podeli ovaj post

bolje nego na crnoj DEFINITIVNO, ovako deluju divlje totalno, ovo ni matorca od 90 godina ne bi ostavilo ravnodusnim :)

Podeli ovaj post

Da, ali ako stavi na MR2 npr 17" sa malo vecim profilom gume od 40 nece izgledati ovako...

Sve fotke koje mi gledamo i postavljamo pokazuju felne u "punom sjaju" jer svi imaju maximalne dimenzije felni i minimalne dimenzije guma :D

Podeli ovaj post

da nije 17"malo veliko za mr2, tj, da mu nece biti tesno ;)

Podeli ovaj post

Pa vidi koje trenutno ima na autu...

Stavljaju na njih po svetu iste tochkove pa i vece od nashe Corolle ;)

Podeli ovaj post

Ja da se pitam stavio bih 8x18 napred i 10x18 pozzadi... :D :D :D

Ili makar napred 8x17 i pozzadi 9x17....  :-* :-* :-*

Podeli ovaj post

Ti da si se provozao nekim americhkim gradom ne bi tako pisao ;)

Ja sam se bajsom krshio po rupama...  :D

Kazem to zato shto je, realno, barem 80% svih fotki bash iz Amerike...

U principu najveci neprijatelj niskih profila su brzi putevi sa rupama i ivichnjaci...za sebe podrazumevam da se necu peti na ivichnjake pri 40km/h, vec stanem, ubacim u prvu i polako...a na autoputu i magistralama sam navikao da pazim maximalno, i tako je vec skoro 10god...

SVE je stvar NAVIKE :)

Podeli ovaj post

Naravno, treba se imati kultura vozenja niskoprofilnih guma, ja sam terao profil 45 4 godine, a drugar jednom pozajmi auto(kad sam se napio), i sredi mi gumu odmah...A inace vozi raspalog Yuga sa profilom 80....

Podeli ovaj post

sve je to lepo :-* :) ali, koliko god pazili uvek se namesti neka rupa koja tu juce nije bila :(sto se ivicnjaka tice normalno je da se pazi sa bilo kojim profilom ne samo zbog gume i felne nego i trapa, kugli, spona...malo veci profil cuva felnu, tj rub felne koji ce koliko god da se pazi pokupiti neku ogrebotinu i oderotinu, a to mrzim da vidim na kolima i felnama >:(profil 50-55 je kompromis za srbiju-na zalost :(

Podeli ovaj post

Mici mi taj krs od felni sa auta!!!  >:(  :D

Podeli ovaj post

Sta ti je Sule sto si nervozan ;) decko se samo salio evo skida odmah ;) xaxaxaxa ;)

Podeli ovaj post

nista ljudi, trazimo druge felne, posle ovoliko truda za njega je to krs od felni :(

Podeli ovaj post

nista ljudi, trazimo druge felne, posle ovoliko truda za njega je to krs od felni :(

Ovaj model je trazio snakes za MR2, ne sule za Imprezu  ;)

Podeli ovaj post

sala, sala, pa cenimo suletovo misljenje, trazimo druge za mr2 ;)

Podeli ovaj post

e pa meni je sad zlo od mojih felni kad gledam ove slike....slazem se da su mi 17-ke male .....ali jbg nasi putevi su zaista zlo....ipak ako nadjem ove felne po pristupacnoj ceni i 18,ma i 19 ako mogu da uglavim kupio bi ih ,pa da ih bar imam za  nase skupove i styling takmicenja,a za svaki dan bi stavio neke obicnije 17-ke...(svaki dan kod mene podrazumeva da ga provozam jednom u 10-tak dana:)

Podeli ovaj post