Mića 1824 Napisano Novembar 17, 2010 ova crna izgleda fantasticno-osim ovog sanka na gepeku, bar se meni ne dopada Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 17, 2010 Mislim da nam Nedja-Snakes nikada vishe nece otvoriti ovu temu :D Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Novembar 17, 2010 Ali mnogo dobro stoje na crvenoj boji auta ;D Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 17, 2010 bolje nego na crnoj DEFINITIVNO, ovako deluju divlje totalno, ovo ni matorca od 90 godina ne bi ostavilo ravnodusnim Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 17, 2010 Da, ali ako stavi na MR2 npr 17" sa malo vecim profilom gume od 40 nece izgledati ovako... Sve fotke koje mi gledamo i postavljamo pokazuju felne u "punom sjaju" jer svi imaju maximalne dimenzije felni i minimalne dimenzije guma :D Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 17, 2010 da nije 17"malo veliko za mr2, tj, da mu nece biti tesno Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 17, 2010 Pa vidi koje trenutno ima na autu... Stavljaju na njih po svetu iste tochkove pa i vece od nashe Corolle Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Novembar 17, 2010 Ja da se pitam stavio bih 8x18 napred i 10x18 pozzadi... :D :D :D Ili makar napred 8x17 i pozzadi 9x17.... :-* :-* :-* Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 17, 2010 Ti da si se provozao nekim americhkim gradom ne bi tako pisao Ja sam se bajsom krshio po rupama... :D Kazem to zato shto je, realno, barem 80% svih fotki bash iz Amerike... U principu najveci neprijatelj niskih profila su brzi putevi sa rupama i ivichnjaci...za sebe podrazumevam da se necu peti na ivichnjake pri 40km/h, vec stanem, ubacim u prvu i polako...a na autoputu i magistralama sam navikao da pazim maximalno, i tako je vec skoro 10god... SVE je stvar NAVIKE Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Novembar 17, 2010 Naravno, treba se imati kultura vozenja niskoprofilnih guma, ja sam terao profil 45 4 godine, a drugar jednom pozajmi auto(kad sam se napio), i sredi mi gumu odmah...A inace vozi raspalog Yuga sa profilom 80.... Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 18, 2010 sve je to lepo :-* ali, koliko god pazili uvek se namesti neka rupa koja tu juce nije bila :(sto se ivicnjaka tice normalno je da se pazi sa bilo kojim profilom ne samo zbog gume i felne nego i trapa, kugli, spona...malo veci profil cuva felnu, tj rub felne koji ce koliko god da se pazi pokupiti neku ogrebotinu i oderotinu, a to mrzim da vidim na kolima i felnama >:(profil 50-55 je kompromis za srbiju-na zalost Podeli ovaj post Link to post
sule 0 Napisano Novembar 18, 2010 Mici mi taj krs od felni sa auta!!! > :D Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 18, 2010 Sta ti je Sule sto si nervozan decko se samo salio evo skida odmah xaxaxaxa Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 18, 2010 nista ljudi, trazimo druge felne, posle ovoliko truda za njega je to krs od felni Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Novembar 18, 2010 nista ljudi, trazimo druge felne, posle ovoliko truda za njega je to krs od felni Ovaj model je trazio snakes za MR2, ne sule za Imprezu Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 18, 2010 sala, sala, pa cenimo suletovo misljenje, trazimo druge za mr2 Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 24, 2010 Da zabiberim malo dodatnim fotkama one Honde Civic Mugen RR :-* http://scene-media.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/Tsuchi-R-Mugen-RR-3.jpg http://scene-media.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/Tsuchi-R-Mugen-RR-4.jpg http://scene-media.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/Tsuchi-R-Mugen-RR.jpg Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Novembar 25, 2010 AVS Model T5 Eto stavis lepo 7.5x18 ili 8x18 napred i 9x18 ili 10x18 pozadi :-* :-* :-* http://www.neweraparts.com/Default.aspx?tabid=68&CategoryID=168&List=0&catpageindex=2&Level=a&ProductID=513 Podeli ovaj post Link to post
snakes 0 Napisano Novembar 25, 2010 e pa meni je sad zlo od mojih felni kad gledam ove slike....slazem se da su mi 17-ke male .....ali jbg nasi putevi su zaista zlo....ipak ako nadjem ove felne po pristupacnoj ceni i 18,ma i 19 ako mogu da uglavim kupio bi ih ,pa da ih bar imam za nase skupove i styling takmicenja,a za svaki dan bi stavio neke obicnije 17-ke...(svaki dan kod mene podrazumeva da ga provozam jednom u 10-tak dana:) Podeli ovaj post Link to post