dzvini 281 Napisano Novembar 29, 2010 Sledeca fotka je Nedjina MR-ka s nekim felnama u ovom fazonu :D Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 29, 2010 Nedjo ne znam koliko ti je pametno da otvaras ovu temu posle Dzvinijevog PSa Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 29, 2010 Mislio sam dok on ne postavi svoj auto sa novim felnama u tom fazonu Ako treba odradicu i PS ali tek onda ce da se "razboli" :D Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 29, 2010 au ima jos malo neceg dobrog u tebi pa neces da ga dokusuris skroz Podeli ovaj post Link to post
Vojin 0 Napisano Novembar 29, 2010 Ma Igor to radi sistematski i polakoooo... : Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 29, 2010 sve se bira u zivotu osim krvne linije, pa i felne, umesto da cenite sve te sate koje covek provodi pred monitorom trazeci felne vi ga napadate...c c c Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 29, 2010 Zanimljivije bi mi bilo da projektujem i pravim felne nego zgrade, kuce i sl. Hmm, mozda bih i mogao time da se bavim...ali ne verujem u Srbiji bash :D Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 29, 2010 ha, ha, pa znas kako se prolazi kada kazes za idejno resenje 10 evra/m2, napljuju te najgore, u srbiji nikako Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 29, 2010 Lako cu ja da izbegnem Srbiju ali moram da dobijem to "zvanje" prvo Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 29, 2010 posle tridesete slike je preslo iz zeli da mu pomogne u da li pokusava da mu nanese dusevni bol Ne ljuti se Dzvini Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 29, 2010 posle tridesete slike je preslo iz zeli da mu pomogne u da li pokusava da mu nanese dusevni bol Ne ljuti se Dzvini hmmm, bilo je ono, e kad nisi do sada kupio sad ces da vidis, slatka osveta za sav trud za tih 30 slika :D Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 29, 2010 e stvarno ajde namesti da vidimo kako bi stajalo Nedji na njegovoj i jos mu je malo spusti da se ne takmici u visini samnom Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 30, 2010 Mrzelo me da se bakcem duze od 1h. Crkni! :D 17" .GIF: I posebno spushtanje: 18" .GIF: I posebno spushtanje: Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 30, 2010 ova poslednja slika sa 18" je :-* :-* :-* :-* :-* Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 30, 2010 Nece on ni kupiti te felne niti spushtati auto, tako da dzaba se lozimo i brljamo po PSu i slichno :D Da mene pitate, poskidao bih mu onaj polyJester i tako djirao, jer ovako vapi za spushtanjem i velikim felnama... Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 30, 2010 da bez poliestera i da se spusti bi bilo eXtra :D Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Novembar 30, 2010 To bi bilo dosadno, jer bi onda bio kao VAM, Korac, i ostali koji voze clean look... Ovako znas iz aviona da je Nedjina... Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 30, 2010 ne bi jer bi Nedjo bio u patosu i sa 18" felnama i sijaju mu i duga i kratka u isto vreme :D Podeli ovaj post Link to post
snakes 0 Napisano Novembar 30, 2010 hahaha ne bih je vratio na fabriku za brdo karamela;) jbg kad ne volim fabrikanu.... i taj GERMAN STYLING;) felne i patos nije moj fax.. sto se drugog slucaja tice felne ako nadjem ovakve nece mi smetati ako budu i 18 samo ako budem imao dovoljno novca...spustanje ce takodje ici ali vrlo malo... e sad sta da vam kazem molite boga da ne dodjem do jos neke toyote jer joj poliester ne gine;) Zivko hvala na podrsci;).... Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 30, 2010 GERMAN STYLING felne i patos ja nisam siguran da je to GERMAN STYLING al ajde ti si ipak Styler verovatno si upuceniji od mene jer sam ja mislio da je JDM style... Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 30, 2010 Pre bih rekao old school style A moderan izraz je VIP style ;D Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Decembar 7, 2010 evo ja cu auto snakes nek uzme felne :D Podeli ovaj post Link to post