GoForit 95 Napisano Septembar 21, 2017 Meni je skroz ok novi Civic, ide odlicno i bez anemije u niskim obrtajima (pristojno vuce cak i 1.0 trocilindras). Trenutno su cene napucane i u proseku 3/3.5 vise nego u SLO. 1 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Septembar 21, 2017 Ja nemam nikakav problem sa Japanskom filozofijom dizajna :D Uvek (shodno vremenu) oni su bili drugaciji i to je ono sto me jos kao klinca prvo i privuklo. Tako i danas, civic, mirai, novi prius... I dok mi je na prvi pogled na fotografijama sve to mozda i delovalo preterano, sledeci pogle, posebno ako je 3D (uzivo) je bio potpuno drugacije percepcije. A korejanci koje mica pomenu u smislu "shvatanja" evropske filozofije dizajna, su po meni samo ublazena verzija kineske prepisivacke skole :D Uporedite samo stari i20 i opel corsu iz istog perioda? Mislim, ok, nije kopija, pa je legitimno to sto su uradili i ocigledno je i svrsishodno, ali tako sutra mozemo i "BMW bubrege" da ocekujemo na njima :D Sent from my LG-D320 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 21, 2017 Ne znam, ja sam tu malo old fashion, po meni je recimo mazda jedini iz japana za koji mogu da kazem da mi je prelep auto, i kad su pocetkom 2000 god krenuli sa zoom zoom fazonom. Na kiu sam mislio, zaista je lepa. Princip im je bio dizajnirana u nemackoj, projektovana na dalekom istoku, proizvedena u evropi za evropskog kupca. Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk 2 Podeli ovaj post Link to post
marketman 109 Napisano Septembar 21, 2017 Sjajan posao su napravili sa sljivikom. Ovakvo ponasanje i mnogi sporCki automobili mogu samo da sanjaju. Poredjenja radi 2 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Septembar 21, 2017 Honda kao po sinama Sent from my LG-D320 using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Septembar 21, 2017 Ha ha, ma ne, ovaj zadnji deo mi ne lezi nikako, a znas kako kazu, zena bez dupeta ko selo bez crkve, isto vazi za auto Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Nisi video uživo verovatno M9 + TT Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 21, 2017 Video, imao celi dan na probi 1.5 T, odlican auto, vise nego odlican. Ima bas izrazenu turbo rupu, ako je to mana, otkud znam, lepota je u oku posmatraca a ukusi su razliciti, bem li ga, izbor u toj klasi je veliki pa sad, ko sta voli Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Septembar 22, 2017 Meni se isto ne svidja. Imam osecaj da su previse hteli na malom prosroru . Vise mi pase jednostavnost. To je vec individualni ukus. 1 Podeli ovaj post Link to post
Dadomonte888 249 Napisano Septembar 22, 2017 Meni se svidja, možda ga treba gledati u nekoj drugoj boji. Ne leže ni sve boje na autu isto. Ova crvena mu baš dobro stoji, dok recimo u bijeloj varijanti (kao na snimku), mi i nije nešto! Kako kažu, sto ljudi, sto ćudi. 3 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Septembar 22, 2017 @mića Dooooobrooo ? Sta ? Nasao si fantasticno ocuvanog Prelud-a, pa 'maznuo' zeni karticu? :D Sent from my LG-D320 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 22, 2017 (edited) staro ali novo, nisam, odavno sam nasao taj auto ali nadjoh fotke u starom telefonu pa da podelim sa vama, retkost zaista a evo fotke motora onog preluda koji sam nameravao da uzmem i doteram u srb, nista od toga, ode auto..... Izmenjeno Septembar 22, 2017 od Mića 4 Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Septembar 26, 2017 H - ONDAAAAA :D Sent from my LG-D320 using Tapatalk 3 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Septembar 26, 2017 Jednom honda uvek honda Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Septembar 30, 2017 Sent from my LG-D320 using Tapatalk 4 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 1, 2017 Ta je od nekog advokata, na prodaju je. 2.0 motor vidi ovo Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk 3 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 1, 2017 Honda prelude model 1987-1992 jedan od prvih modela koji je imao 4ws, mehanicki, model iz 1997je vec imao elektronski 4ws. Gesendet von meinem VTR-L29 mit tapatalk Podeli ovaj post Link to post