Milos CTS 359 Napisano Oktobar 17, 2017 Odrađen mali servis Mobil 1 0w40 knecht filter ulja i kabine i bosch aero da vidim i po kiši M9 + TT 1 Podeli ovaj post Link to post
Liftman 151 Napisano Oktobar 17, 2017 Koji model aero? Ja imam aero eco i nema beli znak samo ugravirano. To sam nasao na komad a tipski u paru i plus ne znaju dimenzije u kutiji. Gde si uzeo i koliko su? Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Oktobar 18, 2017 Ja uzeo takve kod kineza 200din komad i brišu extra. Evo nekoliko meseci već bez problema. Koliko će trajati će da vidimo Podeli ovaj post Link to post
Liftman 151 Napisano Oktobar 18, 2017 Gde si uzeo? Koji model je u pitanju? Jel tipski u kutiji bile obe il si uzeo na komad? Podeli ovaj post Link to post
ニッポン車 28 Napisano Oktobar 18, 2017 (edited) Ове имам годину дана, врхунске су и најдуже трају. Иначе прва уградња на новијим моделима. Denso Hybrid Izmenjeno Oktobar 18, 2017 od ニッポン車 1 Podeli ovaj post Link to post
matori 1237 Napisano Oktobar 18, 2017 Ja nemam nešto poverenja u te skupe metlice. U proleće uzmem nove pa u jesen opet i uvek imam metlice koje odlično brišu. Nemojte krivo shvatiti, ne hejtujem skupu robu, ali ikad sam imao skupe, dva-tri puta zalede i tako ih upalim i posle nisu ni za šta. Kolika su vam iskustva u trajanju tih skupih metlica, ali ko nema garažu? 1 Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jun 24, 2019 Skoro 2 godine ništa u temi, na satu oko 150.000km u motoru još uvek Mobil 0w40 samo sada FS nema više New Life u menjaču Red Line MT90, novi set kvačila Competition Clutch St3, da nemenjam provereno koje je trajalo >80k km Nova obuća Michelin Pilot Sport 4 i Amorti umesto Koni yellow sport stavljeni Bilstein B8 sa starim Eibach racing oprugama. Ostalo sve po starom. 2 Podeli ovaj post Link to post