Droopy D 0 Napisano Oktobar 1, 2009 Postovani TCS-ovci, moje ime je Slobodan, imam 27 godina, rodom iz Cacka, inace sam dipl. profesor Fizickog Vaspitanja, posao za sad nemam, veliki sam ljubitelj automobila i za Vas klub sam saznao oddd,... od koga ono bese,...ne mogu da se setim,... nije ni bitno,... bitno je da sam tu medju japancima. Vozilo: Honda Civic EP2 Sport (1.6 110 ks) 2003 god. Planova za dalje naravno da ima evo mali nagovestaj Koliko sam zadovoljan kupovinom bas ovog auta hmm paaa,... Ovoliko 8) Bice jos slika naravno, ovo sam nesto na brzaka okacio- mrzelo me da se bakcem Pozdrav Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 1, 2009 Pa gde si ti do sada, pa misim stvarno, bilo je krajnje vreme.Dobro nam došao Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Oktobar 1, 2009 Dobro nam dosao. Sramota je sto ne mozes da se setis ko te je uputio na nas Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 1, 2009 pa njegov brat Skyline, ko bi drugi Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Oktobar 1, 2009 Fino fino....sve smo brojniji i jaci iz dana u dan Dobrodosao Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Oktobar 1, 2009 Ne znam samo zashto nisam ni prishao autu da ga looknem... sramota me Lepo taj spojler lezi. Jel ti to imash 2 otvora za izduv na braniku? Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 2, 2009 to sto nisi prisao se zove diskriminacija a branik ima samo jedan otvor sa desne strane noviji civic ima 2 Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Oktobar 2, 2009 bice prilike da se detaljno pogleda auto morate priznati da smo u Cacku bili okupirani drugim stvarima. Podeli ovaj post Link to post
Droopy D 0 Napisano Oktobar 2, 2009 Ma sta te sramota, da sam hteo da ga vide svi ja bih ga lepo stavio na kapiju . Drago mi je da ti se svidja spojler, jbg trudili smo se da ispadne fino. Bilo je i polemike da li je auspuh mali ili nije, da li staviti 2 "cevke",... ali ne bih ga menjao ni za brdo karamela- pravi zvuk bas kakav ja volim. Idemo stavku po stavku legao je spojler, pa ce jos malo 16'ice, pa zamracenje, u jednom momentu ce da klecne 3-4 cm dole,... ali otom potom, bitno da je auto kod mene ))) pozz svima Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Oktobar 4, 2009 Heheh, sto mi poznat auto od negde, bas me zanima da li se znamo.... Dpbar ti je i lonac, i felne, moras mi reci gde si nabavio, hahahahahah.. Vi radite kao VTEC sistem, prvo dodje Dule, pa Slobica.... Podeli ovaj post Link to post
icrcarevski 0 Napisano Oktobar 7, 2009 Svaka cast na izboru automobila. Spored meni ovo je najbolja honda koja je ikada izlasla na trziste. Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 7, 2009 u krugu ljubitelja honde nije bas omiljena, jer je prva evropeizovana honda (ne racunam stariji accord i civic englez), za razliku od starijih civica koji su bili full japan dizajn, ali je opet mnoooogo vise japanac od ovog aktuelnog modela Podeli ovaj post Link to post
Droopy D 0 Napisano Oktobar 11, 2009 Pozdrav Trio, da da na 5500 rpm ja preuzimam stvar 8) Hvala icrcarevski, ;D Podeli ovaj post Link to post