Magy 0 Napisano Oktobar 2, 2009 Moje ime je Magdalena, tako da vam je stigla nova podrška u ženskom obliku Nemam Toyotu ali mi je IQ presladak i nadam se da ću ga u budućnosti voziti. Pozdrav za sve, kao i puna podrška Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Oktobar 2, 2009 Dobro nam dosla... izelim ti da sto pre uskocis u IQ.... p.s. I love IQ 2 Podeli ovaj post Link to post
Tare Celica T18 0 Napisano Oktobar 18, 2009 Lijep autic sretno pozz.dobro nam dosla Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Oktobar 18, 2009 Mago, Mago, ne mora da bude IQ, ima josh mini modela iz Toyote Podeli ovaj post Link to post
Magy 0 Napisano Novembar 8, 2009 IQ je pametna Toyotica, Yare i Aigo nisu Magy - Promoterka TcS je spremna za predstojeće skupove ;D Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Novembar 10, 2009 OK, Magy, oprostićemo ti što nisi došla na prvi skup... Podeli ovaj post Link to post
sportlillyyy 0 Napisano Novembar 11, 2009 WELCOME TO THE CLUB Sad nas je 2.. xexe pozz Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Novembar 12, 2009 Ima ovde vishe devojaka ali neshto nas ne posecuju Prva moja dobra drugarica Danica... Podeli ovaj post Link to post