toyotafun 0 Napisano April 20, 2011 Nenad- Beograd. Hteo sam da kupim MR2 ali izgleda da ih nema previše a ne mogu da se uvezu. Ako neko ima informacije ko prodaje ovaj auto u solidnom stanju može da mi pošalje poruku. Hvala Podeli ovaj post Link to post
tesa 0 Napisano April 24, 2011 prodam ti ja ako hoces da voyis na bosanske table Podeli ovaj post Link to post
toyotafun 0 Napisano April 24, 2011 samo mi objasni kakav je postupak i kako se registruje??? Podeli ovaj post Link to post
Nessa 40 Napisano April 24, 2011 Dobrodosao Nenade! Mislim da je procedura identicna kao da uvozis auto iz inostranstva. Znaci carina, porez...itd...Ali mislim da ima neka fora do euro3 standarda. Takodje ima i fora sa oldtimerom...ne znam da li Tesin auto upada u tu grupu, verovatno ne...'96 godiste. :D Mada, sve se da proveriti i odraditi, ako se dogovorite. Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 24, 2011 sto za te pare ne uzmes ovo,chipujes ga i eto.... http://www.polovniautomobili.com/oglas1116947/toyota_corolla_20_d4d/ dobijas noviji auto sa full opremom za iste pare,mozes sigurno da izvuces 150ks,ok registracija i potrosnja... Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano April 24, 2011 Ne zanosi se, legalno ga ne mozes uvesti, osim govorim za W20 generaciju. Samo poslednju generaciju mozes uvesti, to sto trazis samo u Srbiji mozes da nadjes i kupis. A to je ravno skoro cudu, ima ih jako malo, ono sto valja je vec kod ljubitelja, tako da... Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano April 24, 2011 Mico, MR2 i Corolla nemaju ama bash nikakav zajednichki fazon, trip, osecaj... :D Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 24, 2011 Mico, MR2 i Corolla nemaju ama bash nikakav zajednichki fazon, trip, osecaj... :D pa vidis da je poceo da gleda i supru....a raspitivao se za onog ts-a ??? Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano April 24, 2011 Supra mu je slicnija, Corolla je hatch FWD sa najjacim motorom, ali osim toga, ne nesto koncepcijski drugacija.. Supra i MR2 su vec drugacije platforme, pocevsi od RWD, pa do daljih specificnosti...Ali TS je jeftinije odrzavati. Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 24, 2011 zarad kompromisa da dobije sto mladji auto, sa full opremom iz koga moze da izvuce dosta snage i obrtnog momenta, koji je po izgledu skoro isti kao ts, tj 3 vrata, sportski look, jeftiniji za odrzavanje od supre, mala potrosnja goriva....pade mi na pamet ovo http://www.polovniautomobili.com/oglas1116947/toyota_corolla_20_d4d/ Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano April 25, 2011 Sva sreca pa plivajuci zamajac ne koshta ni 2000eur :D :D Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano April 25, 2011 Nemoj da plašiš čoveka, sve se to sređuje za oko 40% manje novca... Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano April 25, 2011 Hm, da krene od MR2, preko Supre do Corolle... MIslim da hoce dvosed smekerski... Cekaj, ako ne zuris nigde, iskocice nesto negde, veruj mi, ja sam nalazio svasta u Srbiji sto se tice egzoticnih japanaca, kljuc je biti strpljiv, sto nekad ni ja nisam... Podeli ovaj post Link to post
tesa 0 Napisano April 25, 2011 ja sam mu ponudio na bosanskim tablama da ne registruje tamo posto nemoze nikako da je ocarini u srbiji iz bosne znaci na bosanske table ako ima nekoga od porodice ovde ko bi mu reg na bosanske tablice pa da vozi tramo u srbiji na to sam mislio Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 25, 2011 ja sam mu ponudio na bosanskim tablama da ne registruje tamo posto nemoze nikako da je ocarini u srbiji iz bosne znaci na bosanske table ako ima nekoga od porodice ovde ko bi mu reg na bosanske tablice pa da vozi tramo u srbiji na to sam mislio carinski prekrsaj, oduzece mu auto, ne sme da vozi auto sa stranim tablicama ukoliko nema boravak u inostranstvu, potpuno sve jedno da li su bosanske, austrijske ili bilo koje druge drzave... Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 25, 2011 Hm, da krene od MR2, preko Supre do Corolle... MIslim da hoce dvosed smekerski... ako mu je jedini auto za svaki dan....ne znam da li je o tome razmisljao Podeli ovaj post Link to post
toyotafun 0 Napisano April 25, 2011 ajde da objasnim neke stvari. imam auto, hvala. reno. kada sam prvi put video mr2 želeo sam da je imam. sticajem okolnosti nisam je kupio kada ih je bilo u ponudi. pod uticajem članova ovog kluba (sa kojima se nadam da ću jednog dana voziti u koloni) pogledao sam i neke druge modele, pre svega supru a i nove mr2. ali ne vredi, ne ide, šta da vam kažem, svi volite svoj auto a razume vas samo onaj ko takodje ima auto koji je uvek želeo. tako da ću sačekati ovde da se pojavi ono što hoću. mr2 90-99 godište hvala na svoj pomoći i predlozima do sada, zaista ste jedinstveni. nenad Podeli ovaj post Link to post
Miki 0 Napisano April 25, 2011 Izvini ako spamujem temu ali ako si ljubitelj japanaca (a ne iskljucivo toyote) bicu slobodan da ti predlozim jedan slican auto MR2 za koji pouzdano znam da je u vrhunskom stanju max odrzavan (vlasnik je perfekcionista a po zanimanju automehanicar - veoma slican komsiji Vladi Type-R ) i na prodaju je, postavicu par slika a za sve detalje ako si zainteresovan poslacu ti na pp info od coveka pa se dalje dogovarajte.Vlasnika ne poznajem licno osim sa foruma ali s obzirom da je njegova tema o DelSolu na 27 stranica na H forumu znam sve o tom autu i toplo ga preporucujem svakom ljubitelju malih opakih dvoseda ;D Pozz Miki Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano April 26, 2011 Znam ja vlasnika, auto je za preporuku, razlog prodaje Del Sola je zato sto je uzeo 200SX, mlad je i divlja mu se, treba mu turbo... Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano April 26, 2011 Savke Hondu prodaje dosta dugo, a 200sx je kupio skoro. Isli samo Dzvigi i ja da pogledamo auto jer trazim tako neki zvrk za mene, sve je ok ali mislim da je nikada nece prodati za trazenu cifru... Podeli ovaj post Link to post
toyotafun 0 Napisano April 26, 2011 a koja je cifra kada već pričate o kolima? Podeli ovaj post Link to post
Miki 0 Napisano April 26, 2011 Pa napisao sam ti na PM ??? 4200e @seiz Savke je prodavao DelSol neko vreme i molio boga da je ne proda :D ,sad vec mora da je proda.A zasto mislis da ne vredi tih para ? Auto je top stanje bez ulaganja ko voli takav auto mora i lepo da se otvori :D Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano April 26, 2011 Sve je ok ali mislim da je nikada nece prodati za trazenu cifru... Ja nisam rekao da auto ne vredi, nego da niko ovde kod nas nece dati taj novac za auto star 19godina. Kada sam je gledao, pitao sam ga za cenu i bez nitra i bez svih felni i bez muzike za auto "na panjevima" jer sam planirao Triove kosei 17" i Alpine muziku da joj nabacim ako je kupim, trazio mi je 4000eur tako da na osnovu trazene cifre mogu zakljuciti da ce je tesko prodati ovde. Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano April 26, 2011 a koja je cifra kada već pričate o kolima? EH...a sta da je 3000 evra, onda bi bila ok cena!?licno mislim da ako je auto bez dinara ulaganja onda vredi dati i te 4, sta vredi kupiti za tri pa onda treba farbanje, limarija, nesto u motoru da se sredi i onda izadje na preko 4, naravno sve pod uslovom da je auto u top stanju i ono sto je najbitnije-da se zna poreklo i da ima pedigre, to nema cenu Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano April 26, 2011 Auto je u stvarno odlicnom stanju, pitanje je samo da li ima ko to da plati. Podeli ovaj post Link to post