Vojislavbb 0 Napisano April 21, 2011 E sad... Da ne pricam od pocetka, svi uglavnom znate vec o autu, culi ste, sad jos samo da se auto pretstavi. Deo o njemu ima u temi Vozni park CELICA GT-four u Srbiji?: http://www.toyotaclub.rs/forums/index.php?topic=430.msg3799#msg3799 A deo u GT4 roadtripu: http://www.toyotaclub.rs/forums/index.php?topic=1361.0 Elem, auto mi se sve vise i vise i vise svidja sto ga duze imam. Malo podataka: Auto je 1990 godiste, model za Svajcarsko trziste (sa brizgaljkama za tecnost za pranje farova). Kupljen je od prvog i jedinog vlasnika ikada. Ima stvarnih 234 000 km na satu. Stanje auta je vise nego zadovoljavajuce, s obzirom na godiste i predjenu kilometrazu. Odrzavan je onako kako Bog zapoveda, dobijao je sve na vreme. Uzet je u totalno stock varijanti, sem sparco rucice menjaca na njemu je sve fabrika. Mislim da statistiku tog automobila uglavnom znate, 150KW/204KS AWD. Slika od juce: Sad bih pustio drugare nek opisu jucerasnji dan, ja cu posle da se nadovezem.. Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano April 21, 2011 Dobro nam dosao :-* :-* :-* :-* :-* Ja jos nisam uspeo da saberem sve utiske od juce Jos zivim jucerasnji dan ;D ;D ;D Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano April 21, 2011 Dobro NAM Dosao ! ! ! Ostani aktivan i da dodjes do bar 1.5bar Podeli ovaj post Link to post
Nessa 40 Napisano April 21, 2011 Welcome Vojo! Puno srece sa autom.... ...i dobrodosao i ostani aktivan i...cekaj malo filmici se jos montiraju :D Podeli ovaj post Link to post
filip 89 0 Napisano April 21, 2011 svaka cast,cestitam 3 put,samo dajte ljudi jos slika breee... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano April 21, 2011 Kada smo dosli, usli u garazu, dve lepotice su se smeskale jedna pored druge. Starija i mladja sestra. Jedna na steroidima druga malo obicnija Auto nas je cekao opran iznustra i spolja, sa punim rezervoarom benzina. Otac od vlasnika je dan pre dolaska pripremio sve i nismo se dugo zadrzavali. Odvezosmo auto, i baba ostade u suzama za svojom belom lepoticom. Krecemo polako za Vrnjacku Banju. Nastavak sledi. Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano April 21, 2011 Cestitamo!!! IMT traktor je vrh!! Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano April 21, 2011 IMT traktor je vrh!! I to IMT 542 Cabrio!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano April 21, 2011 Nije turbo, atmo 42hp@2250rpm sirove snage RWD sa shperom!!! :D Podeli ovaj post Link to post
bojanvet 4 Napisano April 21, 2011 Neka je sa srecom! Odusevilo me je ovo sa punim rezervoarom benzina, svaka cast i prodavcu! Ostani aktivan! Podeli ovaj post Link to post
Tare Celica T18 0 Napisano April 21, 2011 Cestitam, uzivaj u vozilici i Neka je sa srecom Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano April 21, 2011 Hvala, hvala svima na lapim zeljama. Evo veceras se nekolicina i provozala po novosadskim bulevarima.. E da, jako bitna stvar koju sam zaboravio da uradim, zelim da se zahvalim Bobanu Seizovicu - Seizu, Vladimiru Koracu - TypeRu, Nenadu Susi - suletu, Igoru Simovicu - dzviniju, ne smem zaboraviti ni Vandritera, ljudi da nije bilo vas nikada se ne bih odlucio na ovaj potez!!! Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano April 21, 2011 Ja i dalje bez komentara... :-* :-* :-* Vojo carU, smem li da ti odem po cigare!? Pivo?! Sendvič!? Nosim ceger sa pijace?! "Auto nas je cekao opran iznustra i spolja, sa punim rezervoarom benzina." Kako molim!?!?!? Svaka čast ljudima, gest za svaku pohvalu! Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano April 21, 2011 Na moje pitanje: zasto? Rekose da treba da se odvezem cak do Novog sada... pamticu ih za ceo zivot, sta da ti kazem... Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano April 21, 2011 E pa drugaru cast mi je bila naci i sacuvati ovakav auto za tebe Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano April 21, 2011 Vojo, za ovakav automobil ne treba štedeti suze radosnice... Ako treba rame za plakanje, za 5 minuta kreće nas 10-oro ka tebi! Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano April 21, 2011 Ja ne znam sta bih rekao......recimo ako Vojislav bude odrzavao auto i ulagao POLA od onoga sto je prethodni vlasnik ulagao bice to i dalje najbolja celi 4wd turbo u Srbiji.... evo i jedne slike od sinoc...... Podeli ovaj post Link to post