sule 0 Napisano Jul 28, 2011 Bravo Vojo, Sa 4x4 proci tehnicki u NS je umetnost. Jednostavno, bez odgovarajuce opreme je to skoro nemoguce, a kad se uzme u obzir da 90% njih nema pojma o cemu se tu radi, rezultati su smesni. I cuveno pitanje: Ti to ne mozes da iskljucis?! Ne mogu ili necu, svejedno! Sve u svemu, i bez svega, j..es zakon kad ne moze da se primeni. Uzimanje para, bilo uvek i ostalo... Broj motora?! Kome to jos treba? Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jul 28, 2011 Radio sam u agenciji MOT, novosadskog sajma, u komsiluku... Heheh, kod Braneta, mog drugara, njegova sestra ti je radila sve, i ja radim svoja kola tamo, topla preporuka, a pride i besplatan tehnicki... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 28, 2011 @ sule koliko sam razumeo opremu ima samo MOT i Porshe i mozda jos jako mali broj njih, da drvoseca nabroji na prste jedne ruke... :D Jer me ta preinaka moze kostati isto ako i ona druga, cetvtasta tablica, a ovako sam resio problem za sva vremena, pa makar morao farbati plastiku u belu boju... Sad sam se cuo sa Trulijem, koji je uradio ovo po mom savetu i izaslo ga 30 eura, plus zanemarive ruke majstora i malo polir paste... Imao covek srece, nasao u boji auta lajsnu.. Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Jul 29, 2011 Heheh, kod Braneta, mog drugara, njegova sestra ti je radila sve, i ja radim svoja kola tamo, topla preporuka, a pride i besplatan tehnicki... Topla preporuka za sestru ili tehnicki Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jul 29, 2011 Vojo i da uzmes cetvrtastu tablicu tesko ces naci ram za nju Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 29, 2011 Ma znam, cetvrtasta tablica se srafi ovako: (prepoznajete li auto sa slike? ) I mora da se savija po visini, tipican primer u BIH, imaju isti problem.. Sve sam ja mogucnosti i opcije davno razradio, i ovo je najbezbolnije resenje.. Podeli ovaj post Link to post
kalibaR 0 Napisano Jul 29, 2011 jbt pa drugaciji je i branik, nije samo do te plastike..ili gresim? Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 29, 2011 Mislim da je isti branik, stavise jedan je sinoc vec uspeo, doduse na GTI Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jul 29, 2011 Da, mora da se savije, to sam i ja uradio, ali meni ne smeta, legla je kao fabricka, posle toga. Podeli ovaj post Link to post
Luka Popovic 0 Napisano Jul 29, 2011 Gde si kupio ovo sredstvo sa pranje motora? Vidim da ga proizvori Wurth,a meni bi od njih trebao jos i neki lepak K+De za krov,a ne znam gde mogu da ga nadjem... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 29, 2011 K+De je opasan lepak, moji serviseri lepe metal za metal sa njim. Wurth ima predstavnistvo u NS, Bulevar Vojvode Stepe.. http://www.pttimenik.com/sr/bele-strane/347616/WURTH-DOO Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 29, 2011 ..Pokoja slicica od danas.. ;D ..Malo smo se i konsultovali sa expertom.. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 30, 2011 Ko vidi detalje i strana tela sa druge slike shvatice.. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jul 30, 2011 Xexexe i na koliko bara se vozis sada :D Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 30, 2011 samo fabrika... ni promil preko toga.. moraju katalizatori napolje... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 30, 2011 Badnjar.. ali tek posle registracije.... Podeli ovaj post Link to post
sule 0 Napisano Jul 30, 2011 Ima cevka da bude ko "Debela Berta". Samo, ima to i svojih mana...koliko puta mi se desilo da ujutru krecem na posao i nadjem macku da spava u auspuhu...zao mi da je budim, pa na posao peske. Turbooo! Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 31, 2011 Stalno me ljudi pitaju za potrosnju, svaki dan me salecu sa tim pitanjem. E pa sad sam uzeo i sabrao svaki racun za gorivo od kad sam kupio auto i podelio sa predjenom kilometrazom. 9,3L/100km je prosecna potrosnja. Pritom skrecem paznju da je auto vise vozen nenormalno nego normalno... Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Avgust 1, 2011 Ali minimalno po nekim ekstremnim guzvama Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Avgust 1, 2011 Koliko prelazis nedeljno sa GT4? I mesovita voznja, koji je odnos otvorenog puta i u gradu? Podeli ovaj post Link to post
zdushan 5 Napisano Avgust 1, 2011 Sve je to relativno... Koji grad je u pitanju, pa i koji deo grada. Onaj ko zivi i radi u centru Beograda npr. a ide kolima na posao trosice duplo vise od onog koji zivi i radi na Novom Beogradu... Podeli ovaj post Link to post