Jump to content
Vojislavbb

GT4's in da house!!!!

Recommended Posts

Lepo Lepo Cestitam

Podeli ovaj post

Kad covek pocne da tepa i daje nadimke svom automobilu..... gotovo... :P

Podeli ovaj post

Koliko sam noci prespavao pored tih kranova...

nisam ni pomislio da bi citav ambijent mogao posluziti za nesto ovako dobro

Ih sta su ti umetnici... svaka cast

Trebali smo skupiti drugarski na forumu 80k dindzi

pa da legne tabla NS GT4-BB

Podeli ovaj post

He he dzej kej

Podeli ovaj post

Dejane slobodno predstavi svoje automobile

Podeli ovaj post

pozadi ce tek da legnu.. nisam jos stigao da se izorganizujem za to, zbog registracije, prepisa, i godisnjeg odmora koji mi u sve to jos upao...

Podeli ovaj post

Evo samo da se zna da sam uzeo za zadnju tablicu sve sto mi treba, da me ne bi hebali na NAVAKu kako mi ruzno stoji. Nisam hteo da uzimam na nevidjeno, jer samo najbolje za moj auto! Treba samo ofarbati u belu boju..

01092011331.th.jpg

P.S. Ako znate gde ima jos jedan primerak a da je vredan paznje javite, po mogucstvu da je u crvenoj boji, treba mi za jednog prijatelja za CS.. :P

Podeli ovaj post

Extra!...aj pozuri sa farbanjem, nedelja je blizu.  :)

Podeli ovaj post

Nisam pratio neko vreme tvoju temu ali ovo sto si uradio je do koske! Svaka cast.  :-* :-* :-* :-* :-*

Podeli ovaj post

Danas nadjoh malo vremena (2 sata) da postavim pozadinu onako kako treba da stoji.

Izaslo me sa farbanjem sve ukupno 6000din.  Bez ugradnje, nju jos nisam sam sebi platio, a nadam se da cu za vikend pronaci malo vremena da provozam auto, jer je parkiran jos od NAVAKa.

Zadovoljan sam, jer sam resio problem na duze vreme, a za te pare bi mogao da kupim tek 2 cetvrtaste tablice..

Evo kako sve to izgleda.. (ne zamerite, slikano telefonom, a vec je krenuo mrak da pada, pa su zato lose boje i cini se da je jedan stop svetliji od drugoga)

22092010.jpg

22092011.jpg

Podeli ovaj post

Hehe, mozda jeste sexy, otkud znam, ali mi je vec bio napukao katadiopter na staroj plastici, pa reko da ubijem dve muve.. :)

Podeli ovaj post

super ispalo (kako drugacije), jos bolje za katadiopter :)

Podeli ovaj post

Gost
This topic is now closed to further replies.