Vojislavbb 0 Napisano Avgust 3, 2011 NS 100-JK => je od sutra na planini malo na uzbrdo-nizbrdo... Podeli ovaj post Link to post
dimitreye 0 Napisano Avgust 4, 2011 Bolesno dobre fotke!!! :-* Svaka cast za prevoz, Vojo... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Avgust 5, 2011 Hvala ti, druze.. A evo i internet prezentacije: http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/ Podeli ovaj post Link to post
zdushan 5 Napisano Avgust 5, 2011 Kad covek pocne da tepa i daje nadimke svom automobilu..... gotovo... Podeli ovaj post Link to post
simela 4 Napisano Avgust 5, 2011 Koliko sam noci prespavao pored tih kranova... nisam ni pomislio da bi citav ambijent mogao posluziti za nesto ovako dobro Ih sta su ti umetnici... svaka cast Trebali smo skupiti drugarski na forumu 80k dindzi pa da legne tabla NS GT4-BB Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano Avgust 5, 2011 Ovako je legla Jelena Karleusa. Podeli ovaj post Link to post
Dejan Radulovic 0 Napisano Avgust 6, 2011 Pratim radove na tvojoj Tojoti od datuma predstavljanja, svaka cast prelepa je, cuvaj je i uzivaj u njoj. Pozdrav. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Avgust 6, 2011 Dejane slobodno predstavi svoje automobile Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Avgust 9, 2011 Evo kako su "legle" nove tablice... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Avgust 9, 2011 pozadi ce tek da legnu.. nisam jos stigao da se izorganizujem za to, zbog registracije, prepisa, i godisnjeg odmora koji mi u sve to jos upao... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Septembar 1, 2011 Evo samo da se zna da sam uzeo za zadnju tablicu sve sto mi treba, da me ne bi hebali na NAVAKu kako mi ruzno stoji. Nisam hteo da uzimam na nevidjeno, jer samo najbolje za moj auto! Treba samo ofarbati u belu boju.. P.S. Ako znate gde ima jos jedan primerak a da je vredan paznje javite, po mogucstvu da je u crvenoj boji, treba mi za jednog prijatelja za CS.. Podeli ovaj post Link to post
Nessa 40 Napisano Septembar 1, 2011 Extra!...aj pozuri sa farbanjem, nedelja je blizu. Podeli ovaj post Link to post
mitar_bgd 0 Napisano Septembar 1, 2011 Nisam pratio neko vreme tvoju temu ali ovo sto si uradio je do koske! Svaka cast. :-* :-* :-* :-* :-* Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Septembar 22, 2011 Danas nadjoh malo vremena (2 sata) da postavim pozadinu onako kako treba da stoji. Izaslo me sa farbanjem sve ukupno 6000din. Bez ugradnje, nju jos nisam sam sebi platio, a nadam se da cu za vikend pronaci malo vremena da provozam auto, jer je parkiran jos od NAVAKa. Zadovoljan sam, jer sam resio problem na duze vreme, a za te pare bi mogao da kupim tek 2 cetvrtaste tablice.. Evo kako sve to izgleda.. (ne zamerite, slikano telefonom, a vec je krenuo mrak da pada, pa su zato lose boje i cini se da je jedan stop svetliji od drugoga) Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Septembar 22, 2011 Odlicno ispalo, kao fabrika, mada je kockasta tablica sexy, fabricki, a nije evropski.. . Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Septembar 22, 2011 Hehe, mozda jeste sexy, otkud znam, ali mi je vec bio napukao katadiopter na staroj plastici, pa reko da ubijem dve muve.. Podeli ovaj post Link to post
wazzuu 66 Napisano Septembar 22, 2011 super ispalo (kako drugacije), jos bolje za katadiopter Podeli ovaj post Link to post