sule 0 Napisano Jun 16, 2011 Juce sam licno video automobil i mogu reci da ce to da valja. I moja cerkica je odusevljena. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jun 16, 2011 Pa vrsio je Sule sam te uporedne testove Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jun 17, 2011 33mm nazad i 20mm napred Aluminijum... ;D ;D ;D Daj mi tacno podatke o felni koju imas sada, i koja ti je bila stock, ja dobijam 40 mm distance za nazad, pa da napravim poredjenje koliko ima da se radi na zadnjim rubovima, da montiramo distance, stizu mi moji u utorak.. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 17, 2011 Sad imam 17x7,5 et42 i distanci od 33 su nazad lepo legli, cak je moglo jos deblje biti, a prednje nisam ni stavio, debeli su, mislim da bi 1cm bili ok.. a fabricke su 15x6,5 et39 i tu su mi prednji distanci odgovarajuci, dok pozadi tocak moze jos napolje da ide. cak sam razmisljao da uzmem jos distance od 1cm i da ih preko leta vozim napred, a zimi da ih stavim nazad. Evo slike od jutros.. Auto je od danas zvanicno kod farbara.. Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jun 17, 2011 Sad imam 17x7,5 et42 i distanci od 33 su nazad lepo legli, cak je moglo jos deblje biti, a prednje nisam ni stavio, debeli su, mislim da bi 1cm bili ok.. To mi treba, moj ET je 38, ali i moj rub je malo siri nazad na Supri, sve jasno. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 17, 2011 Obrati samo paznju, mene su ucili da prvo spustim auto i stavim tockove i gume koje ce biti pa onda da merim koliko cu tockove izbaciti. Ja nisam poslusao i zeznem se sa prednjima.... Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jun 17, 2011 Istina, ali ako je bas frka, malo cemo da podesimo zadnji trap u negativu.. . Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jun 17, 2011 Molim te Vojo nek ti ofarba ove felne u belo Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 17, 2011 he he, znao sam. A gde je sad zdusan, da krenete u paru hejteri ;-) Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jun 17, 2011 Cujem da ti je otisao prednji desni lezaj pri namestanju distancera...? Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 17, 2011 kako se vesti brzo sire. Jeste, otisao je, ali ne zbog distancera nego zbog toga sto su skidane glavcine i izbijani brezoni da se stave duzi. Kazu da je to uobicajeno. Uglavnom, videces i sam kad krenes.. Ako ces imati distanc od 40mm trebace ti duzi sraf.. Nista, aj pa ponudi nesto sa popustom, pa da vidimo da promenimo to Podeli ovaj post Link to post
Nessa 40 Napisano Jun 17, 2011 Vojo, one predhodne felne, po meni cine auto 1000x lepsim, znam da su ukusi razliciti i o njima ne treba raspravljati, ali ako ista moj glas znaci, dajem ga za predhodne slicke, tj felne....Izgleda savrseno, za moj ukus. A i nesto su mi poznate, ali nije zbog toga. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 25, 2011 Majstor Buca je taman zavrsavao montazu i stezao tockove kad sam dosao po auto.. Kad sam napravio probnu voznju, uverio se da je sve ok, resih da je vreme da stavim letnji set i uputih se prema vulkanizeru.. Nekoliko minuta posle toga vec sam bio na putu za BG, pokupih dzvinija i krenusmo put ibarske magistrale i Vrnjacke banje.. Lakom dzvinijevom rukom negde na ibarskoj napravismo sledece kadrove telefonom.. P.s. Uskoro sledi fotosession sa kvalitetnijim slikama.. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jun 25, 2011 Auto uzivo izgleda bar 3 puta bolje Podeli ovaj post Link to post
filip 89 0 Napisano Jun 25, 2011 Bozeee zasto je ovoliko lepa,zasto uvek moram da se zaljubim u auto...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Jun 26, 2011 :-* :-* :-* A gde su one jos lepse slikcice : : : Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 26, 2011 Evo nekih slicica od juce.. Prepustio sam slikanje "coveku sa rukom".. Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Jun 26, 2011 Samo sto je uzivo dooosta bilo lepse :-* :-* :-* Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jun 26, 2011 Malo i nezbeznog BBS-a ali ovoga puta spusteno, i sa distancima 20mm napred i 2x20mm nazad.. Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jun 26, 2011 Najjaca postava TCS na jednom mestu.. Podeli ovaj post Link to post