TRIO_driver 2 Napisano Jun 26, 2011 Izvini Milose, eto falimo tvojih 192+ i mojih 205 ks, pa da kazemo da smo na gomili... Sta cemo, kad nema nijedna JZA80 da preskoci vise od 210 ks... Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Jun 26, 2011 ??? : Mišo, nisi se valjda našao uvređenim, pusti Tria provokatora. :D Vojo, sorry za off Uzgred, fotke su sjajne. Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Jun 26, 2011 Drustvance.. A Dzvini sabotirao pa ostavio rollu u bgd, c c c Lep TSkup minus 192ks Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Jun 26, 2011 Ima vremena Mico doci cete ti i Dzvigi da kompletirate ekipu ;D Podeli ovaj post Link to post
sule 0 Napisano Jun 26, 2011 Vojo, gledajuci ove slike, skoro da sam ubedjen u Kosei kombinaciju belo "srce" polirani "rubovi". 8) KS, KS, KS....samo mislite na KS :D :D :D E, da ja mogu tako...danas kod kuma kazem da za samo 4k evro-a idemo na 450 KS, zena kaze..STA? Sutra da si prodao auto. :'( :D Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jun 26, 2011 Pa ne govori to pred zenom, samo se smeskaj i stekaj tajno lovu, sta ona zna koliko konja ima ispod haube... Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jun 26, 2011 ??? : Mišo, nisi se valjda našao uvređenim, pusti Tria provokatora. :D Vojo, sorry za off Uzgred, fotke su sjajne. Kako da se ne uvredim? Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 2, 2011 Palo neizbezno nocno parking slikanje.. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jul 2, 2011 Lepo Lepo Smanji malo minus na zadnjim tockovima odvaja se mnogo od ruba Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 2, 2011 jos uvek nisam stigao otici na optiku.. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 2, 2011 pa aj da ti ja dam auto posle mesec dana, i da ti kazem da ga ne smes voziti! Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jul 2, 2011 Vozio bih ga i ja odmah samo bih nasao vremena i za centriranje trapa proslo je nedelju dana od kad si ga preuzeo Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 10, 2011 Palo pranje motora i motornog prostora. Pre: A posle :-* :-* :-* :-* Podeli ovaj post Link to post
wazzuu 66 Napisano Jul 10, 2011 Apoteka Cime si prao, krpa, tanak mlaz, i neko sredstvo pretpostavljam? Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 10, 2011 Samo najbolje stvari za moju mezimicu... ;D Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 10, 2011 Za divno sudo prvi put videh da akumulator ima svoju plasticnu tepsijicu gde se postavlja u motorni prostor. Cak ima i Toyota znak i dve "bradavice" koje tu tepsiju drze na mestu.. A posle sam bio dokon pa sam odmastio i sredio gepek.. BTW zna li neko cemu sluze ove limene kutije, ili da ih micem odatle? Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano Jul 10, 2011 Svaka čast za opran motor i predlog da prefarbaš držače hladnjaka, jedino oni štrče... Prva slika: tu "tepsiju" imaju sve Toyote, samo nisu uvek vidljive... Druga slika: Opet svaka čast za pranje! Treća slika: Ha... te ploče uglavnom koriste limari kad spajaju zadnje krilo od drugog automobila, a zašto ih nisu sklonili, ne bih znao reći! :D :D :D Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 10, 2011 hahaha... ;D ;D :D ..dobar predlog... 8) Podeli ovaj post Link to post
ivica serafinovic 0 Napisano Jul 11, 2011 sredio si vojo masinu svaka cast ....vidimose u cetvrtak vece u novi sad na kafu ....ako budes bio na poslu ....pozdrav Podeli ovaj post Link to post
ivica serafinovic 0 Napisano Jul 11, 2011 obavezno -javljam se cim predjem kelebiju !!! Podeli ovaj post Link to post