mitar_bgd 0 Napisano Jul 12, 2011 Sredio si je kao mladu za vencanje Kad dolazi maticar? :D :D Svaka ti cast, stvarno lepo odradjeno. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 15, 2011 Stigao MBC u Srbiju, ali muka je sad jer izduv nije spreman jos.. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jul 15, 2011 :-* :-* :-* Tebi bar nije problem gde da radis izduv :D Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano Jul 15, 2011 A joj, gde ti poslase ovaj ped.....i ljubicasti, ja to ne bi stavio na auto Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano Jul 24, 2011 Vojo, cujem da te dobio neki penzioner za ZeTeIjem????????? Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 24, 2011 @ manijak, ne budali nego me planiraj da dizemo boost! ;D @ Toske, ma pusti ga, jede dosta bunike na ove tople dane.. :D Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano Jul 24, 2011 Korać, ??? ? Pa ne smatras valjda mene za penzioneraaaaa????!!!!! Ma neki penzos sto 2500 rpm predje jednom u godinu dana..... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 27, 2011 ..Jedva nadjoh 4x4 tehnicki pregled u gradu. I ovaj sto sam nasao nije full 4wd nego postavljaju vestacki pomicne valjke koji su napravljeni od metalne konstrukcije, rampi i valjaka pod suprotnu osovinu.. Strasno.. A gde god sam zvao telefonom, kazu da imaju, ja odem da vidim sta imaju, kad ono corak.. A kazu samo: dodji, sredicemo...A ham, evo letim... Znam da ima klapna za iskljucivanje i ukljucivanje centralnog diferencijala, ali mi ne pada na pamet da mi neko tamo nesto prcka, i kaze: jeste, sad je u neutralnom polozaju! -a ja da mu poverujem u to.. Sve u svemu, u petak tehnicki, u ponedeljak put juga, za odjavu i prepis, utorak ili sreda registracija.. Elem, nisam morao jos mesec dana, ali iskoriscavam trenutak kada je vlasnik u zemlji, na godisnjem odmoru... I da, napokon cu imati svoj prvi auto na svom imenu,ni manje ni vise nego WRC legendu, ovi do sada nisu bili, vozio sam na tudjem.. Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Jul 28, 2011 Lepo Lepo nego sta mislis jel ces proci tehnicki? :D Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Jul 28, 2011 Ne jednom nego dva puta godisnje, za WRC legendu da potplacujes....c c c :D Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 28, 2011 Ajao, upravo dodjoh sa tehnickog! Jedva prodjoh! ;D ;D ;D Salim se, naravno ali mogu slobodno da kazem da nikad u zivotu nisam prisustvovao detaljnijem tehnickom pregledu! Znaci da li je novi zakon u pitanju ili idu kontrole i inspekcije, ne znam o cemu se radi... Znaci prvo su uzeli check listu, pa po njoj prosli sve, izbacili sav visak terete iz bunkera koji ne treba da stoji tu... Jedva pronasli broj motora kamerom, uz konstataciju da su cifre dosta razdvojene nadjose zadnje 4 koje su se poklapale i rekose da je to-to. Ja im poverovah jer ni ja ga nisam gledao kad sam kupovao.. Sve ostalo kasnije sam gledao sa vrata radionice, jer rekose da po zakonu ne smem unutra Na kraju krajeva rucna kocnica ima malo razlike u hvatanju, zanemarivo, i jednu sijalicu moram promeniti, za koju nisam ni znao da ne radi... po meni, auto sasvim u redu za povremeno hooliganjenje po gradu... :D Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Jul 28, 2011 Gde si radio tehnicki? Sta si odlucio za zadnju tablicu? Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 28, 2011 Radio sam u agenciji MOT, novosadskog sajma, u komsiluku... za zadnju tablicu cu gledati da nabavim ovo: umesto ovog: Jer me ta preinaka moze kostati isto ako i ona druga, cetvtasta tablica, a ovako sam resio problem za sva vremena, pa makar morao farbati plastiku u belu boju... Dakle, trebaju mi dva dela, plasticni deo koji ide od boka do boka, i crveni katadiopter koji dodje iznad tablice... Podeli ovaj post Link to post
filip 89 0 Napisano Jul 28, 2011 crveni katadiopter ima da se kupi na otpadu u brdjanima kao nov je 20eura je meni trazio jer je moj malo polomljen bio,ka ti mogu ustupiti taj nije mi problem jer sam moj zavario... Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 28, 2011 cek jel to ovaj otpad kod Gornjeg Milanovca? Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Jul 28, 2011 Dakle, trebaju mi dva dela, plasticni deo koji ide od boka do boka, i crveni katadiopter koji dodje iznad tablice... To je sve jedan deo. Trebaće ti i nova metalna lajsna koja se nalazi između svetlosne grupe i zadnjeg branika, tu koju imaš nećeš moći upasovati. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 28, 2011 na taj deo sam i mislio, samo sam bio uveren da je plasticni, a ne limeni... @ filip thanks za info, sad ga zovem.. Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Jul 28, 2011 na taj deo sam i mislio, samo sam bio uveren da je plasticni, a ne limeni... Limeni, šafljenje sa unutrašnje strane. Da ima Dejan u Brđanima, ako ti treba da bacim oko u kakvom je stanju, mogu, pošto prolazima svaki dan tim putem na putu ka poslu. Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Jul 28, 2011 nisam ga dobio, javim ti ako bude trebalo.. Podeli ovaj post Link to post