Jump to content
Damn86

HACI ROKU iliti DAMN AE86

Recommended Posts

Extra

Taman da vidimo na mini skupu ;)

Podeli ovaj post

Shto sramota? Jel ima neki deo Zastave ili Fiata? :)

I to je za ljude, najvaznije je da radi sve :)

Podeli ovaj post

Nema srecom ni jedno ni drugo  :D :D :D

Bitno je da ide...

...ali bas ide!!! ;)

Podeli ovaj post

A sta je radjeno pa je sramota?? :P

Podeli ovaj post

nije nista ni radjeno samo ga je coek malo dostelovao :)

Podeli ovaj post

jednostavno je ustinuo motor na razvodniku i na srafu na usisu i na protokomeru, tako se obezbedio da tokom razrade ne teram u crveno i ****(auto recenzija) mu posao... :()

Podeli ovaj post

Ma extra, samo ipak je mogao da ti kaze sta je uradio,  ;) a ne da nas 5, pola skupa ne vadi glavu ispod tvoje haube.  :D :D :D

Podeli ovaj post

Bilo je interesantno gledati sta sve ima tu ispod haube ;) :D :D

Podeli ovaj post

Damnilo kad te čovek vidi, ni ja ti ne bi verovao da nećes da ga pržiš  ;D :D :D :D

Jel su ti prekontrolisali zupčasti i španer (ono što izgleda kao da je labav)?

Podeli ovaj post

8) vratio sam spojler na branik, i namamio bubuMaru  :-[

DAM_2512.jpg

DAM_2507.jpg

DAM_2492.jpg

Podeli ovaj post

moram da nadjem nacin da cistim smolu od lipe a da ne vozim kola svaki dan na pranje vrucom vodom...

Podeli ovaj post

Ja promenio parking mesto, dalje od lipe i nemam vishe problem, chak sam zavarao trag pacovima koji su ziveli u motornom prostoru :D :P

edit: A, da, a zashto nisi stavljao one rubove plastichne? Imash li neku fotku dotichnih? :)

Podeli ovaj post

dao sam ih drugaru moji su dovoljno prosireni stalno nepazljivci cukaju vratima kada parkiraju pored Hacija...pozdrav

Podeli ovaj post

Dok nije krenula manija za AE86, imao sam dva kupca u proteklih 15 godina za ovaj tip, a sad imam 11 sasija u bazi, sto ih vise radim, to sam fasciniram kako to jednostavan i jeftin, a opet sportski auto za odrzavanje, govorim u stock 4AGE izdanju..

Meni se svidja tvoj liftback oblik karoserije, dok 2dr coupe ne bas...I vise volim ovakvu facu na AE86, nego popup farove(rece vozac Supre... :)).

Podeli ovaj post