Jump to content
TcS.Bot

Novi HILUX - Novi dizajn i više snage

Recommended Posts

Novi HILUX - Novi dizajn i više snage

3. Avgust 2011.god.

 

 

nova_toyota_hilux_2012_remodelada.jpg

 

 

 

 

• Nova unutrašnjost nudi udobnost putničkog automobila

• Novi sofisticirani dizajn spoljašnjosti

• Novi City nivo opreme za kupce koji žele ‘radnu mašinu’/‘vozilo za sve namene’

• 2.5 litarski D-4D motor sa pogonom na prednje točkove ima 24 ks više snage, niže emisije i ekonomičniju potrošnju goriva

 

Čuveni Toyota Hilux nastavlja da dominira evropskim pikap segmentom. Sa ukupnom prodajom od 21,866 vozila u 2010, on čini gotovo 25% tržišta. Zbog toga je Toyotin pikap lider po prodaji u ovom segmentu, već treću godinu za redom.

 

Predstavljanjem novog Hiluxa, Toyota donosi svež dizajn i dodatno unapređuje čuveni kvalitet, pouzdanost i trajnost ovog modela.

 

Unutrašnjost novog Hiluxa je u širokoj meri osvežena, uz prefinjen dizajn koji naglašava imidž pikapa kao vozila za slobodno vreme. On nudi osećaj istinskog kvaliteta u kabini i udobnost putničkog automobila.

 

Unutrašnjost se odlikuje izmenjenim gornjim delom kontrolne table, sa novom horizontalno postavljenom središnjom konzolom koja naglašava prozračnost i prostranost kabine. Već od srednjeg nivoa opreme, ona sadrži ‘Toyota Touch’, 6.1-inčni ekran u boji sa multimedijalnim funkcijama.

 

Doživljaj kvaliteta je sada mnogo veći, zbog korišćenja elemenata sa tamnom završnom obradom i intenzivnijom bojom, zastupljenih širom unutrašnjosti, kao i dodatnih srebrnih ukrasnih umetaka.

 

Prednji deo novog Hiluxa je potpuno redizajniran, od A stuba, nove haube, maske hladnjaka, farova i prednjeg branika. Profil vozila je dodatno naglašen novodizajniranim prednjim i zadnjim blatobranima, redizajniranim 15-inčnim i 17-inčnim čeličnim i aluminijumskim naplacima, kao i novim spoljašnjim retrovizorima.

 

Kako bi se jasnije razlikovale ‘radna mašina’, ‘model sa sve namene’ i ‘verzija za slobodno vreme’, novi Hilux je sada dostupan u tri nivoa opreme: Country, City i Executive.

 

 

 

 

 

 

Izvor: Toyota Srbija

Podeli ovaj post


Link to post

Mnogo dobra sminka, ispod je vecinom isti, osim osnazenog 2.5, ali nema veze, konja koji dobija ne treba menjati, ovo je sminka, ali jako mi se svidja!!!

Podeli ovaj post


Link to post

×