zdushan 5 Napisano Oktobar 21, 2011 Trebao si da dodas “intrigantne“ :D Podeli ovaj post Link to post
radoslavb 0 Napisano Oktobar 24, 2011 Obratite pažnju na to šta radni čovek vozi Podeli ovaj post Link to post
Djokic 0 Napisano Oktobar 26, 2011 @Mica - Imam je jednu ovakvu sa XL-kom,ali uopste mi nije smesna.Izgubio sam ceo dan zbog glupog radija. :'( Edit:mislim na sliku sa Toyotom. Podeli ovaj post Link to post
Milan 4age 0 Napisano Novembar 5, 2011 Lose si postavio sliku Нисам ни обратио пажњу! Хвала на исправци! Podeli ovaj post Link to post
petar 0 Napisano Novembar 6, 2011 Svestan sam da je ovo Toyota i da ce i vlasnik ovo mozda gledati, ali stvarno ne razumem ovo parkiranje. 1) Linije nisu obrisane, napravljene su od potpuno drugog materijala, samo ih slepac ne bi video 2) Toyota desno je moja, i znam da je tu stajala parkirana jos nekoliko dana pre ove slike, tako da nije parking bio prazan pa da ne zna kako se tu parkira 3) Tablice su TX, a oni su kao iskusni i kao "znaju" da voze Podeli ovaj post Link to post
radoslavb 0 Napisano Novembar 8, 2011 Pored srpskog pentagona postoji i srpski trijatlon! Podeli ovaj post Link to post
Milos CTS 359 Napisano Novembar 11, 2011 novi model presretaca za predstojecu zimsku sezonu :D Podeli ovaj post Link to post