karbi paseo 0 Napisano Novembar 2, 2009 cao ja sam karbi,vozim toyotu paseo 1.5 90 ks...inace sam clan wrrt... Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Novembar 2, 2009 Pozdrav i dobrodosao, tebi bese Zoki Fandjo sredjivao auto? Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Novembar 2, 2009 Dobrodošao Karbi, bio si na okupljanju DB Drag u Ča? Verujem da je to ta Paseo. Sjajna je sređena, daj nam više slika. Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 2, 2009 hvala swima...bice jos slika...okacicu...a branik je radio shark..u indjiji... a da i bio sam u czacku sa ekipom na db takmicenju... ;D Podeli ovaj post Link to post
Musictalk 0 Napisano Novembar 3, 2009 dobro dosao vidjam ti auto na parkingu JAT TEHNIKE ako se ne varam..cak smo bili jednom parkirani jedan do drugog lepo sreden auto , nema sta... Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 3, 2009 Musictalk izvini a gde radis...odakle se znamo... : ne mogu da se setim... Podeli ovaj post Link to post
Musictalk 0 Napisano Novembar 4, 2009 Radim u Jat Keteringu.. vidjam redovno takvog istog PASEA na parkingu, ako je tvoj onda se znamo sa parkinga.. ne licno )) Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 4, 2009 pa ja sam tu na platformi u suportu...a parkiram se redovno tamo... Podeli ovaj post Link to post
Musictalk 0 Napisano Novembar 4, 2009 kolega... bili smo jednom parkirani jedna do drugog... Toyota Celica trula visnja... pozdrav! Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 7, 2009 Evo jos slikica Post Merge: [time]1257612469[/time] ewo jos malo slika... ;D Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Novembar 7, 2009 Sjajno. Reci mi jel zadnji branik u planu da se odradi, čini mi se da je ostao fabrički i da malko odudara od spuštenog prednjeg kao i bokova auta? Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano Novembar 7, 2009 Šta će ti Davidov auto među slikama... :D Samo vidi uradi nešto sa tim farovima da ksenoni dođu do izražaja... 8) Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 8, 2009 ne uplanu mi je sada da auto ide na patos,moram da ga spustim,vracam fabricke branike sa malo dorade,i spustam ga za 4 cm... a ono je slika sa skupa pa se zadesila....:)a imam ksenone stavio sam ih... Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Novembar 8, 2009 samo jedan savet, probaj sa nekom polir pastom da ispoliras farove.... bice extra..:D Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 9, 2009 ispolirao sam farove...ali trebalo bi da ih otvorim(odlepim) i da ih iznutra ocistim ali otom potom...ima tu jos dosta radova...ali polako... Podeli ovaj post Link to post
sheki 0 Napisano Novembar 11, 2009 ispoliraj farove,pozutjeli su....sttavi vece felge i doradi zadnji branik....onda ce biti vrh vrhova ;-) inace dobra podloga za daljnje radove pozz Podeli ovaj post Link to post
Musictalk 0 Napisano Novembar 13, 2009 kolega sta uradi sa kolima...sta ti je ono sa strane, neko te ogulio...mozda je i bilo a nisam video pozzz Podeli ovaj post Link to post
karbi paseo 0 Napisano Novembar 16, 2009 ma imao sam mali problem,scuko sam se na auto putu,udario u bankinu...i sada to treba da poprawim...limarija i farbanje ce me izaci 300 eura i plus sitnice3 neke koje kostaju... ali dobro wazno da je swe ok i da je proslo dobro to je najvaznije... Podeli ovaj post Link to post
Musictalk 0 Napisano Novembar 16, 2009 taj fazon... bitno da si nam ti citav... )) Podeli ovaj post Link to post
snakes 0 Napisano Avgust 3, 2010 VELIKI POZ druze jbg sad vidim da si se vec predstavio u parkingu ))) aj nas sad malo pocasti sa jos slicica;0))) Podeli ovaj post Link to post