Jump to content
Molder72

Felne za CarinuE

Recommended Posts

Pozdrav svima!

 

Pitanje nije preterano teško! Pitanje je: Gde bih mogao da kupim čelične felne za moju Carinu da napravim zimski set guma? Pošto sam ja laik što se tiče felni znam samo da su 14 i da imaju pet rupa. Drugo pitanje je da li je pametno kupiti polovne felne, pošto zbog sveopšte krize, finansijski bi mi više odgovarale? ::) Svaka informacija je dobrodošla!

 

Hvala vam svima unapred!

Podeli ovaj post


Link to post

Ja sam nešto tražio te čelične (15-ice) i nisam našao dobre (da ne moraju da se sređuju), pa sam zimske gume stavio na alu felne... Dalje od Beograda neću kolima, tako da mi čelične i ne trebaju...  :)

 

Mogu da vidim sa dva auto-otpada pa da ti javim ili sutra uveče ili u petak u toku dana.

 

Ako se budeš raspitivao traži - 14-icu, 6J, ET 45, 5x100, centralna rupa 56.1.

 

Pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala ti Nasud! Ova informacija o felni mi već dosta znači. Ako negde naletiš na auto-otpadu javi a ja ću da odem da pazarim. Ja ću najverovatnije u subotu do Bubanj potoka da vidim šta tamo ima.

 

Podeli ovaj post


Link to post

Video sam Vojislave, hvala ti! Mada... malo mi ona felna na slici izgleda previše zardjalo. Ako misliš da je ok onda je 20E ništa za četiri felne. Šta mislite ljudi kako vam se čini? :-\

Podeli ovaj post


Link to post

Možeš da ih ispeskariš, ofarbaš, plastificiraš i da budu kao nove, cena je više nego povoljna, to je moje lično subjektivno mišljenje ;)

Podeli ovaj post


Link to post

I ja sam tako mislio. Da ih sredim i da budu kao bombona.

Podeli ovaj post


Link to post

@ Molder - Cena tih Vladinih je skroz drugarska, samo treba proveriti centralnu rupu... vrlo je moguće da sam malo pobrkao brojke, da je 54.1, a ne 56.1 kao što sam napisao!

Podeli ovaj post


Link to post

Slazem se sa Tosketom maksimalno, felne su sigurno dobre, a sa malo angazovanja oko njih mozgu da budu ko iz fabrike...

Podeli ovaj post


Link to post

Drugari,

 

bio sam danas do Vlade u Valjevu i uzeo felne! Malo ću da ih uredim i biće super! Inače Vlada sredjuje MR2 i ,sobzirom sa koliko ljubavi ga radi, biće ponovo kao lutka. Odličan momak.

Podeli ovaj post


Link to post

Danas sam malo sredjivao felne i odlučio sam da ih ne nosim na peskiranje već sam zasukao rukave i sredio sam. Pošto idu zimske gume na njih a i imam ratkapne odlučio sam da ih ne sredjujem previše ali sam ipak skinuo sve do lima i prelakirao ih u dva sloja. Doduše one delove do kojih nije mogla da stigne finija četka za bušilicu sam šmirglao. Otpali su mi prsti  :- i uspeo sam za ceo dan da sredim dve felne ali sam zadovoljan postignutim. Okačiću sliku kada uspem da provalim kako.  :(


Post Merge: [time]1258313856[/time]

 

Podeli ovaj post


Link to post

Najprostije, ispod svakog posta gde kucaš text imaš Additional Options..., klikni i postavi slike ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Izvini, glup sam. :( Stavljam sliku felne čim stignem kući!


Post Merge: [time]1258391817[/time]

Evo je i slika felne. Zadovoljan sam kako je ispalo.[/img]

post-16-13293068861.jpg

Podeli ovaj post


Link to post

Večeras sam ih prelakirao još jednom. Bile su to felne i kod tebe Vlado samo što sam ih ja malo sredio. Nije bio neki preveliki trud. Možda sam trebao da ih ofarbam prvo osnovnom bojom u spreju pa na to da nanesem ovaj crni lak ali nema veze. E sad... pošto mi je danas stigla ona čestitka od sudije za prekršaje  :( , idem sutra do pošte da vidim koliko će me to zadovoljstvo koštati, a zimske gume će malo sačekati (jedno petaestak-dvadeset dana). Ostale su još dve felne da sredim. To ću opet neki dan kada budem imao vremena.

Podeli ovaj post


Link to post

Hmmmm eh te sudije... Meni stiglo jutros 9000 RSD + troskovi sudjenja 800 a o celicnim felnama  i o zimskom setu mogu samo da sanjam... :(

Podeli ovaj post


Link to post

18000 Rsd + troskovi 900. Ubistvo!  Razbio sam na tri mesecne rate ali opet...


Post Merge: [time]1258460492[/time]

Za te pare sam mogao da kupim i zimske gume i nove felne. Tako je to kad ja hoću da zevam okolo a ne da gledam ispred sebe!

Podeli ovaj post


Link to post

×