Jump to content
Mr Nebojša

Toyota Camry SE Sport

Recommended Posts

Toyota Camry SE Sport

 

2 Sep, 2012

 

 

86823-toyota%20camry%2011.jpg

 

Nedavno je objavljena vest da 40% kupaca koji kupe Toyotu Camry na američkom tržištu, odaberu baš SE model, a japanski proizvođač je nedavno dodao u liniju i SE Sport model.

U poređenju sa SE, Sport verzija dodaje 18-inčne točkove, vozačevo sedište koje se pomera na osam različitih načina, navigacioni sistem, kao i mali monitor koji obaveštava vozača o dešavanju u automobilu. Kupac će moći da bira između tri boje – crvene, crne i bele.

 

86822-toyota%20camry%201.jpg

 

Ispod haube će i dalje biti standardni 2.5L motor koji razvija 178KS, dok će se snaga prenositi na prednje točkove preko šestostepenog automatskog menjača.

Početna cena iznosi $26,790.

U prvih sedam meseci ove godine Toyota je isporučila 243,816 Camrya američkim kupcima, a najveća prodaja je zabeležena 2007. godine kada je prodato 470,710 primeraka.

 

 

 

 

 

Autor: Zoran T. – Autoblog.rs

Podeli ovaj post


Link to post

Nikada nisam video Toyota Camry u Japanu. Nikada. Mora da je za druga trzista. U Japanu je trziste ili mala kola ili porodicni kombiji. Pa i slucajan pogled na parking, Toyota City, vidi se:

 

tcsparking01.jpg

 

tcsparking02.jpg

 

Tako je trziste za "limuzine" kao sto je Camry jednostavno nestalo. Ima ih po putevima boljih, kao Toyota Crown ali se one parkiraju po firmama i vise su klase, sluzbeni vozaci.

 

Sta se desilo: porodice uzmu veliki auto, kao kombi, MPV. Ko ima parking (u Japanu ne mozes da kupis kola ako nemas parking) uzme i jedan mali (i za njega mora da ima parking). Uverenje o parkingu se dobija iz katastra, nema foliranja, niko ne sme da ti proda kola bez toga. Privatne prodaje nema.

Podeli ovaj post


Link to post

Sjajna pravila, nisu za dzabe Japanci!

 

Jel neko primetio najzanimljiviji, po meni, detalj na ovim fotkama?!

 

Obratite paznju na kulturu parkiranja, i sto se tice mesta i ispravljenosti tockova... ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Obratite paznju na kulturu parkiranja, i sto se tice mesta i ispravljenosti tockova... ;)

 

 

Perfekcionisti u svemu pa kada je u pitanju i najobičnije parkiranje. :japan4life:

Podeli ovaj post


Link to post

×