Jump to content
TcS

Pomoć korisnicima

Recommended Posts

@TcS Hvala na odgovoru  ;)  usput uvideo sam da mi je clanarina istekla i bice produzena u najkracem roku  :viber14:  :proud:  :tcsflogo:

Podeli ovaj post


Link to post

Na email Vam je 15 dana pre isteka članarine stigao podsetnik za obnovu. Ukoliko niste dobili email pogledajte i sanduče sa neželjenom poštom, pošto smo uvideli da Vam i još neka obaveštenja nisu stigla, možda se nalaze tamo.

Ukoliko ne nađete možete zahtevati da Vam se pošalje ponovo generisana digitalna faktura za obnovu ili ukoliko želite promenu vida članstva možete novi odabrati u sistemu "online članstvo"

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Podeli ovaj post


Link to post

Neki članovi imaju zastavice u profilu, zanima me da li je to u okviru onih nagrada ili ne i kako se dobijaju?

Podeli ovaj post


Link to post

Zastavice su svima dostupne i svako može odabrati ponaosob po želji. Trenutno su dostupne skoro sve države odakle nam dolaze korisnici foruma.

 

Odabir zastave možete izvršiti u okviru izmena svog profila, odmah do lokacije nalazi se polje za državu. Kada odaberete i sačuvate izmene pojaviće se ispod vašeg avatara sa ostalim informacijama na forumu i porukama.

Podeli ovaj post


Link to post

Pozdrav.Nisam bio na forumu izvesno vreme i imam problem sa logovanjem. Dobijam poruku: BANED,You do not have permission to view this site.Pristup imam jedino kada koristim VPN,sto je slucaj upravo sada.Sa TAPATALK-om nemam tih problema.

Podeli ovaj post


Link to post

×