Jump to content
Mr Nebojša

TcS i JAPAN SHOP Co

Recommended Posts

logo.png

 

 

Poštovani članovi kluba,

 

Sa zadovoljstvom Vam predstvljam joše jednu, novu saradnju TcS-a u nizu.

Ovoga puta u pitanju je JAPAN SHOP Co firma koja je specijalizovan za servisiranje Toyotinih i Hondinih vozila.

Pružaju vrlo kvalitetne usluge iz oblasti automehanike, autodijagnostike, limarsko-farbarskih radova, obrade diskova i zamene pločica, servisiranje auto-klima uređaja (sva vozila 2000.god. i mlađa).

Pored servisa, poseduju i prodavnicu rezervnih delova renomiranih svetskih proizvođača (MOBIL, ENEOS, JAPANPARTS, NIPPARTS, KNECHT, SCT, KASHIJAMA, BOSCH, ATE, NGK, NIPPON DENSO, AISIN, LUK, BLUEPRINT, GMB, METELLI, GATES, FLENOR, DAYCO, MITSUBOSHI, KAYABA, BOSCH), kao i originalnih delova, a sve po želji kupca.

 

Pogodnosti koje su dogovorene između TcS-a i JAPAN SHOPA Co su sledeće:

  • Besplatni pregledi vozila;
  • Popust od 20% na sve automehaničarske usluge;

Popust se ne odnosi na autodelove iz ponude.

 

Takođe, zaposleni iz JAPAN SHOP Co će nas redovno obaveštavati o mesečnim akcijama na neke veće radove, kao što su trenutno predstavljene na sajtu.

Sve ugovorene popuste i pogodnosti između TcS-a i JAPAN SHOP-a Co se ostvaruju važećom TcS ID članskom karticom.

 

Kontakt:

logo111.png

JAPAN SHOP Co

Smederevski put 20z, 11130 Beograd, Kaluđerica

Tel: 011/ 347-14-14, 011/ 30-47-888

Fax: 011/ 30-47-888

Mob: 065/ 347-14-14

www.japanshop.rs

office@japanshop.rs

Radno vreme: 9 - 17h

Subotom: 9 - 14h

 

 

Napomena: Svi članovi/forumaši koji se pojave na mini skupu Beograd 10. marta 2013.god. imaće priliku da dobiju vaučer sa kojim će moći da izvrše obradu diskova direktno na vozilu za samo 2000rsd.

U cenu je uračunata zamena disk pločica.

 

Akcija_Japan shop_1.jpg Akcija_Japan shop_2.jpg

Podeli ovaj post


Link to post

*Cenovnik JAPAN SHOP Co

 

*Akcije JAPAN SHOP Co:

  • POPUST OD 30% NA GENERALNU POPRAVKU MOTORA!
  • POPUST OD 20% NA ZAMENU SETA KVAČILA!
  • POPUST OD 20% NA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE DIZNI!
  • POPUST OD 20% NA OBRADU DISKOVA!
  • PUNJENJE KLIME SAMO 2.500,00 DINARA!

Za više informacija pozovite nas!

Obrada diskova važi za vozila svih marki. Punjenje klime važi za vozila svih marki, mlađih od 2000.godine.

Da biste ostvarili pravo na popust, pozovite se na akciju sa sajta!

 

 

 

 

Podeli ovaj post


Link to post

Sve je odradjeno u jednom danu od 09-17h, placeno je profakturom avansno, ostvaren je popust za clanove cluba u punom iznosu od 20 % na SVE radove i sve je uradjeno vrhunski

kao i svaki put do sada. Hvala vam na tome

lista radova je sledeca:

Set kvacila (druk lager, lamela , korpa), ulje u menjacu, veliki servis (set kaiseva , klizaci, spaneri itd. svecice, pumpa za vodu, semerinzi, ulje u motoru i svi filteri na vozilu)

Srecna novo godina i sve najbolje u 2014 !

Ivan

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala na poverenju Ivane! Veliki posao je završen, nadam se da ćemo se sada viđati samo zbog redovnog održavanja :-)

Takođe srećna Nova godina i svi predstojeći praznici! Srdačan pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post

Sve pohvale za izvedene plasticarsko farbarske radove na zadnjem braniku, sve po dogovoru, extra odradjeno, extra cena, preuzeo opran i cist auto :toyota:

Podeli ovaj post


Link to post

Slucajno sam saznao za ovaj servis i posto mi se dopao na prvi pogled zakazao sam redovni servis za Avensis na 60.000 km. Sve je uradjeno pedantno i kvaliteteno, majstori i vlasnik odlicno poznaju mehaniku, spremni su da odgovore na sva pitanja i objasne sve, srede sve sitnice na kolima koje se ne odnose na sam servis. Svi su jako ljubazni, cene povoljne, profesionalna usluga. Ima i prodavnicu rezervnih delova, dobro snabdevenu i sa dobrim cenama. Dobija se servisna knjizica i racun sa pecatom. Sve masine i alati u servisu su novi i kvalitetni, sve je cisto i sredjeno. Ukratko, servis za primer, retkost u Srbiji, za svaku preporuku, sve pohvale!

Podeli ovaj post


Link to post

Mnogo hvala na lepim rečima! Nadamo se da ćemo se viđati samo na redovnim servisima! Uživajte u vožnji :-) Srdačan pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post

Evo i ovde da napisem i ja nesto.Bzv je da vas hvalim posto se svi slazemo po tom pitanju.Samo cu reci da me ocekujete od sad pa dok bude izdrzala Corolla. Takodje dali ste mi i popust,a nije mi jos stigla kartica.Vidimo se

Podeli ovaj post


Link to post

Taman posla, dovoljno je da napomete samo da ste član i to će Vam se važiti. Samo je bitno da to kažete pri zakazivanju ili kada stignete u servis kako bi Vam se kucao račun sa popustom. Vidimo se, veliki pozdrav!

 

OBAVEŠTENJE ZA SVE ČLANOVE ( a i one koji nisu) : Trenutno imamo veliku akciju, 2500 dinara za servis klime na Vašim vozilima, a popust za članove će se obračunati na tu cenu, samo je važno da kad zakažete napomenete da ste član TCS. Servis uključuje regeneraciju gasa, ppdmazivanje sistema i dopunu freona po potrebi! Takođe, ova usluga važi za vozila svih marki koja su proizvedena nakon 2000.godine.

 

Zakazivanje i više informacija:

065/347-14-14

office@japanshop.rs

www.japanshop.rs

 

JOS JEDNO OBAVEŠTENJE:

 

Otvorili smo novu prodavnicu potrošnih delova i sitnica za sva vozila ( akumulatori, svećice, brisači i metlice, patosnice, mirisi, sprejevi i još mnogo toga)

 

Više informacija možete dobiti na e-mail ili dobro poznate telefone!

 

Vaš JapanShop Co.

Podeli ovaj post


Link to post

Da iskoristim priliku, i postavim pitanje- patosnice koje nudite su tipske, ili univerzalne?

Mene, i bar josh 2 chlana kluba za koje znam, interesuju tipske patosnice za Celicu sedme generacije.

Pozz.

Podeli ovaj post


Link to post

Imamo univerzalne i tipske, odnosno patosnice koje se prave po modelu, i one se poručuju. Zamoliću Vas da za patosnice nazovete direktno Nikolu, koji će Vam dati detaljnije informacije što se tiče cene i samog izgleda i materijala od kojeg će se patosnice praviti, to su sve faktori koji kreiraju cenu. Njegov lični broj je 066/202-215, svakog radnog dana i subotom 09-17h, jer u to vreme ima pristupe programima i katalozima.

Hvala na interesovanju! :-)

Podeli ovaj post


Link to post

a zadni brisach za corollu E12, nemam pojma jel se menja sve ili samo guma :huh:

za patosnice pretpostavljam da isto vazi kao za celicu, treba mi za karavana, pretpostavljam da moze i za tog oldtimera :D

edit, jel te tipske patosnice imaju onu kopchu da ne klize?

Podeli ovaj post


Link to post

Mislim da kod zadnjeg brisača ide samo guma, ali to moraš sa Zoricom da vidiš. A patosnice, koliko znam, mogu za bilo koje vozilo :-) za kopču moraš isto telefonom :-)

Podeli ovaj post


Link to post

valjda mu je bar patos slican ko kod obicne da ne bude kao sa rezervoarom, zato to nije bilo kakvo vozilo :lol: svakako moram da menjam ulje pa cu sve na licu mesta :)

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala na brzom odgovoru i informacijama :)

Podeli ovaj post


Link to post

Jel radite elektriku? Prestalo mi je igrom slucaja da radi centralno zakljucavanje preko kljuca, dok preko daljinca radi?

Podeli ovaj post


Link to post

Zdravo, mislim da je najbolje da nazoveš ujutru servis posle 9, objasniš nekom od majstora u čemu je problem i da se dogovorite :-) sada je kasno da ih pitam, a i lično ćete se mnogo bolje sporazumeti :-) Veliki pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post

Javljam se da ostavim svoje utiske vezano za Japan Shop Co. i tek sad stižem da ovo ispišem iako beh tamo pre više od nedelju dana.

Vrlo sam zadovoljan uslugom i posebno želim da pohvalim majstor Srdjana koji je i uglavnom sve radio oko moje Corolle.

Prijem je uradjen na vreme, sve je bilo uradjeno kako smo se i dogovarali pre servisa a stvarno mi je značilo i to što ste imali aktuelne akcije za zamenu pneumatika iz zimskih u letnje (sa balansiranjem) kao i akciju regeneracije i dopune gasa klime, te sam tako sve o jednom trošku završio kod vas i to po stvarno normalnim i vrlo korektnim cenama koje su dodatno bile umanjene za popust koji dajete članovima TcS foruma pa čak mislim da kada bih ovde ljudima napisao koliko je zamena 4 pneumatika sa balansiranjem iznela, mislili bi da ih zavitlavam. :D

Svakako ću nastaviti da kod vas održavam auto jer ste idealan odnos cene i kvaliteta takoreći Best Buy i preporučujem svima da kod vas provere koje sve usluge mogu da obave tu pre nego što se upuste u dalje traženje i obilazak drugih servisa.

Da napomenem potencijalnim mušterijama Japan Shop Co. da se prilikom završetka servisa dobija i mala servisna knjižica u koju su upisani svi radovi koji su obavljeni kao i kilometraža sledećeg servisa pa vam je samim tim lakše da pratite kada je vašem autu potreban pregled i redovan servis.

Veliki pozdrav i za Zoricu, Ivicu i celu ekipu Japan Shop Co.-a.

Podeli ovaj post


Link to post

×