Jump to content
Mr Nebojša

TcS i JAPAN SHOP Co

Recommended Posts

Zato je TcS saradnju sa Japan Shopom produžio i ojačao.  ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Odlichno za sve nas

Samo jedna mala ispravka vasheg uvodnog teksta, servis klime se radi i na toyotama proizvedenim pre 2000god.

Podeli ovaj post


Link to post

Mićo to važi samo za Toyotu :) retke su one koje imaju klimu pre tog godišta (tvoj karavan je specijal :) )

Da ne bi dolazilo do zabune, mašina je tako klasifikovana, ali sve može da se proba. Ako priključak odgovara, naravno da može (uspelo je na Golf III, 96.god.)

Podeli ovaj post


Link to post

Jos jedno prijatno iznenadjenje u japan shop servisu  :) odradio sam servis na dva automobila, kupio neke sitnice u njihovom shopu i poshto je rachun preshao 20000 dinara sve platio karticom na tri mesechne rate bez kamate http://www.japanshop.rs/index.php/akcije   :twothumbsup: osim toga uredno mi je obrachunat popust od 50%  :yes:  http://www.japanshop.rs/index.php/akcije/2-uncategorised/26-preporuka.

uskoro cemo probati i novu mashinu za obradu diskova jer su na yaretu plochice vec pri kraju, isti sluchaj kao i kod @ zestonea nisu izdrzale ni punih 40 k km :(

Podeli ovaj post


Link to post

Mićo to važi samo za Toyotu :) retke su one koje imaju klimu pre tog godišta (tvoj karavan je specijal :) )

Da ne bi dolazilo do zabune, mašina je tako klasifikovana, ali sve može da se proba. Ako priključak odgovara, naravno da može (uspelo je na Golf III, 96.god.)

 

 

Molim???!!!  :angry:  :angry: 

 

post-1184-0-56336500-1354305023.jpg

Podeli ovaj post


Link to post

Mićo hvala mnogo! Neko ko nam poklanja toliko poverenja sve ove godine, i treba da ima najveće popuste :) Drago nam je da si zadovoljan :)

 

 

Liftmane, napisah retke, a ne da ih nema :D

Podeli ovaj post


Link to post

Svejedno...ja sam iznenaDjen i uvreDjen :)

 

hqdefault.jpg

 ha ha, ovo je bilo bash.... :D

@ jelena,

 

Neko ko nam poklanja toliko poverenja sve ove godine, i treba da ima najveće popuste :) Drago nam je da si zadovoljan :)

 

nije fora u tome, meni automobili moraju da budu uvek u top stanju jer ne znam da li cu sutra da krenem na put 1000+ km tako je sve prepushteno vama, kao shto reche za sve ove godine sve funkcionishe kao sat, imate kontinuitet u kvalitetu, dobro je shto pratite i ispratite sve napredke u radu i tehnologiji {pre svega mislim na novu mashinu za obradu diskova} pruzate kvalitet na nivou ovlashcenog servisa ako ne i bolji{  da se neko ne uvredi} po mislim najnizim cenama mogu reci u regionu. nisam zadovoljan nego prezadovoljan  ;)

hvala tcs-u shto je omogucio svojim chlanovima da imaju ovakvu privilegiju da servisiraju kola kod vas  :tcsflogo:

Podeli ovaj post


Link to post

Ево и ја сам вас одабрао за сервис... (на основу овог форума, и Мићиних писања) и посетио и презадовољан... људима пре свега па мајсторима...

 

То је сервис при 201300км...

-уље и филтери

-обрада предњих дискова (на новој машини, по мени то изгледа баш добро (диск на додир))

-плочице (узео најбоље које сте препоручили) морам да кажем да имају тежак задатак поредим их са оригиналним први утисак нема разлике (пошто претходне нису биле скроз потрошене) не шкрипе не цвиле итд... следећи -задатак је да потрају и увек добро коче...

-кочионо уље промењено

-свећице

-провера и дијагностика (све ок)

 

Указано ми је да је ускоро време за промену пумпе и клинастог каиша... тако да ћемо се видети најкасније на пролеће...

Podeli ovaj post


Link to post

Super, aj samo da Jeca ili neko drugi pojasni kako i zasto pumpa za vodu. Jel to vezano za zamenu klinastog? Ili je malko procurela pa otuda konstatacija da je za zamenu? Ja cuo da se na Toyoti vodena pumpa menja samo ako proslini a ne preventivno. Da li je to tacno?

Podeli ovaj post


Link to post

Овако да ја појасним како ми је указано.. Клинасти се мења на 100ккм... Први пут је мењан на 120ккм... Тада није мењана пумпа.. Сада је уочено да је каиш дотрајао и он сигурно треба... Што се тиче пумпе није уочено да цури.. Али ваљда јој је време јел?

Podeli ovaj post


Link to post

Slicno je I kod mene, u servisnom planu pise na 150000km promeniti tecnost u hladnjaku I vodenu pumpu, na 180000km kad je to radjeno serviser (ovlasceni) nam je rekao da treba ako postoje tragovi curenja na pumpi, kod mene nije menjana jer nije bilo tragova.

Podeli ovaj post


Link to post

Dobar dan :)

 

Pre svega veliko HVALA @novakno1 na ukazanom poverenju :) Drago nam je da ste zadovoljni uslugom u našem servisu :) Kako sam čula, Vi ste i među prvima iskoristili našu trenutnu akciju za članove kluba :)

 

Što se tiče zamene kaiša i vodene pumpe:

Ukazano je da bi uskoro trebalo da se zameni, i naravno, s obzirom da je auto prešao preko 200.000km, preporučena je zamena i vodene pumpe jer na prošloj zameni kaiša nije promenjena.

Naravno, ništa nije moranje, pa tako i zamena vodene pumpe, ali se jako često desi da klijenti na svoju odgovornost ili usled nedostatka sredstava ne zamene pumpu, pa ona procuri nakon nekoliko hiljada kilometara, a onda sve ispočetka. Plaćaju se isti radovi kao za zamenu kaiša. Kako bi bili 100% sigurni, preporučuje se zamena u kompletu. Preventiva je najbolji lek ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala na odgovoru, prevencija se podrazumeva na toj kilometrazi.

Podeli ovaj post


Link to post

Postovani,

 

Molim Vas da mi javite cijenu velikog servisa i sta obuhvata isti za Toyotu Corollu Verso, br. sasije NMTEX16R90R006162.

 

S postovanjem,

Branko

Podeli ovaj post


Link to post

Postovani,

 

Molim Vas da se, za informacije o cenama, obratite na naše telefone, radi što brže i efikasnije povratne informacije.

U prodavnici će Vam reći sve do detalja :)

Telefoni su:

011/347-14-14

065/347-14-14

 

Takođe, uvek možete svratiti do servisa na besplatan pregled vozila, i lično se informisati o cenama.

 

Besplatan pregled ostvarujete pozivanjem na članstvo u TcS.

 

Srdačan pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post

Da dodam ovim putem hteo bih i javno da se izvinim Japanshopu za nesporazume koji su nastali između nas. U pitanju je bio jedan težak period koji je sada iza mene. Auto je odražavan od vaše strane krajnje profesionalno. 

Nemojte da mi zamerite na mom temperamentu :) Želim vam puno uspeha u daljem radu.

Podeli ovaj post


Link to post

@Piske-Generacijo, pohvalicu te i pokudicu te,  i nemoj mi zameriti, jer bih voleo da to bude pravilo za sve nas!

Pohvala za najtezu srpsku rech, a to je IZVINI. Velika je stvar, da ukoliko shvatimo svoju greshku ( a i shvatanje iste je i takodje velika stvar), izviniti se. svaka chast sa ljudske strane na tome, narochito nakon celog nesporazuma, koji sam ispratio preko foruma.

Kudim te, drugarski i dobronamerno, jedino shto si dozvolio temperamentu da ti pomuti objektivnost, ukoliko si se, stvarno time poveden, ogreshio o nekoga. (Ne)bitno je shto je u pitanju "Japan shop", jer lichno sa njima i kod njih nisam imao nikakva iskustva. Ali gledajuci iz svog ugla, na forum sam se prikljuchio, upravo iz razloga, sakupljanja iskustava, narochito "ozloglashenih" majstora, servisa i prodavnica. Pretpostavljam da je bar josh polovina chlanstva tu  iz istog razloga. Ovakve stvari otezavaju i nama chlanovima, a i savesnim serviserima, da donesemo prave odluke. 

Josh  jednom svaka chast na izvinjenju p ukoliko si zaista prepoznao svoju greshku, a objektivnost smatram obavezom svakog od nas, inache chemu sve?

Drugarski i generacijski pozdrav. ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Piske, bez bilo kakve pomisli da sudim i presuđujem u vezi Tvog bivšeg nesporazuma sa Japan Shop-om....Tvojim izvinjenjem si pokazao snagu a ne slabost i na tome Ti drugarski čestitam...a svaki stav iz prethodnog posta Salezli-ja podržavam...idemo dalje-do medalje!!!!

:win::good::toyolove:

Podeli ovaj post


Link to post

U ime Japan Shop-a i svoje lično ime, drago nam je i naravno da prihvatamo izvinjenje.

Drago nam je da se incident završio na najbolji mogući način.

 

Srdačan pozdrav!

Japan Shop Co.

Podeli ovaj post


Link to post

Pozdrav,evo sad upravo zavrsio redovan pregled auta i obradu diskova u Japan Shopu,ostvaren popust kao clan TcS,konstatovano sta sve jos treba zamenití i zakazan ponovan servis posle 17.8 sto se tice usluge i ljubaznosti u Japan shopu sve pohvale.

Podeli ovaj post


Link to post

Dragi moji,

 

Već neko vreme se kanim da napišem recenziju za Japan Shop Co. i nikako da nađem vremena, ali evo pišem sad, bolje ikad nego nikad.

Moje iskustvo sa kompletnim timom-porodicom Japan Shop-a više je nego pozitivno. Bukvalno su me ispoštovali kao najrođenijeg od prvog kontakta putem maila, pa do samog kraja. Dobijao sam odgovore na sva pitanja, dobijao sugestije, preporuke, savete, pa čak i ozbiljne informacije iz kojih sam štošta naučio. Kad pogledate dole spisak šta je sve urađeno shvatite da takve zahvate možete da poverite samo ozbiljnom i iskusnom servisu što Japan Shop Co. i jeste! Opravdali su moje poverenje u pravom smislu te reči.

 

Nakon ponude koju sam dobio mutem maila otišao sam lično u servis i sve se detaljno dogovorio. Oko termina, nabavke delova, eventualnih dodatnih troškova (ipak je vozilo staro), POPUSTA od 20% za članove TcS-a, kao plaćanja na TRI JEDNAKE MESEČNE RATE! Na kraju su mi i svi stari originalni delovi koji su promenjeni bili spakovani za poneti.

 

Koštalo jeste, ali je cena bila više nego korektna!

 

JAPAN SHOP Co. - ZA SVAKU PREPORUKU!

 

 

ZAMENA ZUPČASTOG KAIŠA I PUMPE ZA VODU

1 ZUPČASTI KAIŠ 1

2 NATEZAČ KAIŠA KLIZAČ 1

3 NATEZAČ KAIŠA ŠPANER 1

4 NATEZAČ KAIŠA 1

5 SCREW 1

6 KAIŠ REBRASTI SERVA 1

7 KAIŠ REBRASTI PK 1

8 PUMPA ZA VODU 1

9 SEMERING BREGASTE ORIGINAL 1

10 SEMERING RADILICE ORIGINAL 1

11 SEMERING ULJNE PUMPE ORIGINAL 1

12 ANTIFRIZ (3 lit.) 1

13 RADOVI 1      

 

ZAMENA ULJA U MOTORU, SVIH FILTERA I SVEĆICA

1 FILTER GORIVA 1

2 SVEĆICA MOTORA NGK 4

3 FILTER ULJA 1

4 FILTER VAZDUHA 1

5 ULJE ZA SERVO VOLAN (1 lit.) 1

6 DIHTUNG ČEPA KARTERA 1

7 SERVIS KLIME (REGENERACIJA GASA) 1

8 MOTORNO ULJE ENEOS 10W40 (5 lit.) 1

9 RADOVI 1      

 

ČIŠĆENJE DIZNI (MONTAŽA I DEMONTAŽA)

1 GUMICE DIZNI (DONJE + GORNJE) ORIGINAL 8

2 ČIŠĆENJE DIZNI (MONTAŽA I DEMONTAŽA) 1

3 RADOVI 1      

 

ZAMENA SETA KVAČILA

1 KORPA KVAČILA (LuK) SET 1

2 Druk Ležaj SET 1

3 DISC ASSY, CLUTCH SET 1

4 MANŽETNA HOMOKINETIČKOG ZGLOBA  2

5 ULJE ZA MENJAČ ENEOS 75W90 (4 lit.) 1

6 RADOVI 1      

 

ZAMENA ZADNJIH AMORTIZERA

1 ZADNJI AMORTIZER KAYABA 2

2 RADOVI 1      

 

SERVIS KOČNICA, ZAMENA NOSAČA ZADNJEG DIFERENCIJALA

1 PREDNJE KOČIONO CREVO (levo) ORIGINAL 1

2 PREDNJE KOČIONO CREVO (desno) ORIGINAL 1

3 ULJE ZA KOČNICE DOT 3 1

4 NOSAČ ZADNJEG DIFERENCIJALA 1

5 UMETAK DRŽAČA ZADNJEG DIFERENCIJALA 2

6 RADOVI 1

Podeli ovaj post


Link to post

×