Jump to content
Mr Nebojša

TcS i TOYOTA Centar Beograd

Recommended Posts

TcS i TOYOTA Centar Beograd

 

 


Toyota_Logo_300x240.png

 

 

 

Poštovani članovi,

kao što smo vam i obećali nastavljamo da širimo mrežu ovlašćenih dilera i servisera Toyota vozila kod koji imamo obezbeđene popuste. Od danas TOYOTA club Serbia je i zvanično potpisala saradnju sa TOYOTA Centar Beograd i na taj način obezbedila niz pogodnosti za punopravne članove kluba:

  • Toyota, Lexus vozila do 5 god. starosti ostvaruju popust na originalne delove u iznosu od 5%. Na usluge servisa ostvaruju 5%.
  • Toyota, Lexus vozila starija od 5 god. starosti ostvaruju popust na originalne delove u iznosu od 10%. Na usluge servisa ostvaruju 20%.
  • TOYOTA centar Beograd će TOYOTA club Serbia članove kotirati kao prioritetne kijente prilikom servisiranja vozila.
  • Sezonske akcije koje sprovodi TOYOTA Centar Beograd daju mogućnost TOYOTA club Serbia članovima dodatne popust koje će TOYOTA Centar Beograd naknadno definisati.
  • Popust za delove prilikom limarskih, farbarskih radova od 5%, dok za limaske, farbarske usluge popust iznosi 5%.
  • TOYOTA Centra Beogard za TOYOTA club Serbia članove omogućava specijalni paket za "retro" / "specifična" vozila TOYOTA club Serbia članova (minimum 5 vozila).

Članovi kluba su u obavezi da prilikom ostvarivanja popusta i pogodnosti u TOYOTA Centar Beograd pokažu na uvid validnu TcS ID člansku karticu kojom dokazuju punoprano članstvo u TOYOTA club Serbia.

Trenutne akcije TOYOTA Centar Beograd:

Aprilska servisna akcija
Ne propustite specijalne ponude tokom marta u Toyota Centru Beograd koje će trajati i tokom aprila meseca!
Pripremili smo brojna iznenađenja za sve ljubitelje Toyote:
toyota5pluswrenchtcm540.jpg
TOYOTA 5+
Specijalne cene redovnog održavanja vozila i pojedinih grupa rezervnih delova za vozila stara 5 i više godina, koja nisu pokrivena fabričkom garancijom.
Toyota 5+ redovno održavanje uključuje 40% nižu cenu radnog sata, 10% popusta na originalne rezervne delove i motorna ulja, …

10% popusta na limarsko farbarsku popravku
Iskoristite ovaj popust i uklonite sve one tragove koje je zima ostavila za sobom na vašem vozilu (ova pogodnost odnosi se na popravke koje nisu predmet osiguranja). Uz ovo, poklanjamo vam i kompletan pregled vozila.

Hotel za gume
Hotel za gume, specijalno mesto u kojem možete ostaviti na spavanju vaše zimske gume u predstojećoj letnjoj sezoni. U hotelu vladaju uslovi idealni za pneumatike - suva, zamračena prostorija sa optimalnim odnosom vlage. Tu je i vulkanizerski servis u kome će se vrhunski obučeni majstori potruditi da se postupak zamene jednih za druge gume obavi na bezbolan i brz način.
Čuvanje pneumatika:
-polupansion / cela sezona (6 meseci) za 4 pneumatika - 3.600,-
-all-inclusive / cela sezona (6 meseci) za 4 pneumatika sa jednom demontažom i montažom - 5.000,-


Avansno plaćanje
Toyota Centar Beograd je pripremio specijalnu ponudu, upravo za vas a koja vam donosi popuste prilikom kupovine rezervnih delova i/ili dodatne opreme.
Popust od 7% na rezervne delove i dodatnu opremu za pravna lica koja avansno uplate kompletan iznos ponude.

Toyota automobili zaslužuju Toyota servis! :toyo:
Napomena: Klijentima koji imaju ugovorene popuste veće od 7% obračunava se ugovoreni popust. Klijentima koji imaju ugovorene popuste manje od 7% obračunava se popust od 7%.Delovi i dodatna oprema koji su već na popustu ne podležu popustu. Popust se odobrava ako su sve prethodno dospele obaveze pravnog lica prema Toyota Centru doo na dan fakturisanja robe izmirene.

Kontakt:
TOYOTA Centar doo
Zrenjaninski put 26
11210 Beograd
T: +381 11 3316 300
F: +381 11 3318 861
prodaja@toyota-centar.rs
servis@toyota-centar.rs
rezervni.delovi@toyota-centar.rs
www.toyota-centar.rs

Podeli ovaj post


Link to post

Sta znaci ovo:

 

"TOYOTA Centra Beogard za TOYOTA club Serbia članove omogućava specijalni paket za "retro" / "specifična" vozila TOYOTA club Serbia članova (minimum 5 vozila)."

 

Sta podrazumevaju pod retro i specificna, koje je to godiste i koje modifikacije ili na koje modele se odnosi???

 

i sta je taj paket

Podeli ovaj post


Link to post

Npr:

Skupimo pet Corolla E90 kojima je potreban npr zadnji spojler, kačket i dobijemo iz originala po odličnoj, sniženoj ceni.

Model bilo koji, godište bilo koje.

Podeli ovaj post


Link to post

Majska servisna akcija

 

AS.JPG

 

Za prolećene dane spremili smo nekoliko zanimljivosti:

1. BESPLATNA ZAMENA KOČIONE TEČNOSTI za sve koji menjaju pločice i diskove (prednje ili zadnje)

2. Popust od 5% na Toyota PROTECT

(ništa se ne može uporediti sa salonskim sjajem novog vozila. Do sada je izgledalo da je održavanje tog prvobitnog izgleda teško, ako ne i nemoguće. Međutim, Toyota ProTect je revolucionalni novi premaz potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, koji obezbeđuje visok nivo zaštite svih površina vozila – primenljivo na sve tipove vozila, bez obzira na marku)

3. BESPLATNA ZAMENA ULJA I FILTERA ULJA za sve modele vozila (ali ne i Toyota vozila) + BESPLATAN PREGLED VOZILA

Ako imate vozilo kome je istekla garancija, mi imamo kvalitetan SERVIS ZA SVA VOZILA: (pored našeg salona proverenih korišćenih vozila otvorili smo i servis za sva vozila… pravi, pravcati… baš kao ovlašćeni… gde sva vozila servisiramo jednako kvalitetno kao što servisiramo Toyota automobile / koristimo TEXACO i TOYOTA ulja i rezervne delove proverenih proizvođača. Sve što radimo, radimo veoma povoljno – cena radnog sata u našem servisu je 1.920 dinara.

 

/ konačno, o kvalitetu našeg servisa svedoči i to da dajemo garanciju: 2 godine na ugrađene delove i 1 godinu na izvršene radove.)

Podeli ovaj post


Link to post

TRD paket za GT86 dostupan u TOYOTA Centar Beograd !

 

27086741600703849588343.jpg

 

92236041600780516247390.jpg

 

91393341600886849570019.png

 

91920041600869516238413.png

Podeli ovaj post


Link to post

Mnogo su sitna slova ne vidim sta pise ...

Podeli ovaj post


Link to post

jedino motor ostao, sve ostalo ima stiker TRD

:D

Podeli ovaj post


Link to post

@Milos CTS

Tu ne treba ni da čitaš. ;)

Postoji prospekt koji se može preuzeti u Toyota Centru, e sada nisam gledao možda postoji i elektronska varijanta. :)

Podeli ovaj post


Link to post

@Mr Nebojsa...pa sta nas onda ovde "lozis" :lol:

Podeli ovaj post


Link to post

Pa malo, čisto da imate na osnovu čega da čaprkate dalje. ;):lol:

Podeli ovaj post


Link to post

96982142164278793230821.jpg

 

Uz svaki kupljeni nov auto, u Toyota Centru Beograd, dobijate na poklon: Paket Moja TOYOTA. Paket Moja TOYOTA je daleko više od samog priveska. On obuhvata uslugu koju pruža mySafety – vodeća kompanija u uslugama ličnih asistencija na evropskom tržištu. U pitanju je proveren skandinavski koncept zaštite ličnih stvari.

 

Nešto novo na tržištu!

 

Za više informacija posetite stranice TOYOTA Centar.

Podeli ovaj post


Link to post

as_summer_tcm540-1232941.jpg

 

Toyotina letnja akcija!

 

Poželećete da leto nikada ne prestane…

Niko ne poznaje Toyotu bolje od nas. Svaki pojedinačni deo originalne dodatne opreme je projektovan, proizveden i ispitan u skladu sa strogim Toyotinim standardima kvaliteta i bezbednosti. Osim toga, originalna Toyotina dodatna oprema je posebno dizajnirana za svaki Toyotin model, tako da se savršeno uklapa sa vozilom, što doprinosi atraktivnijem izgledu i obezbeđuje jednostavno montiranje.

Ukoliko se odlučite za originalnu dodatnu opremu i ugradite je u Toyota Centru Beograd, uživaćete u nenadmašnoj Toyotinoj garanciji koja traje do isteka osnovne garancije vozila ili 2 godine (u zavisnosti od toga šta pre istekne).

Odaberite originalnu Toyotinu dodatnu opremu sa kojom ćete udobnije putovati i uživati tokom letovanja.

 

Poprečni krovni nosači

 

as_summer_nosaci_v2_tcm540-1232940.jpg

 

Krovni koferi

 

as_koferi_v2_tcm540-1232944.jpg

 

Krovni nosači bicikla

 

as_bicikl_v2_tcm540-1232945.jpg

 

 

Slike su simbolične. Toyota Centar doo, zadržava pravo izmene bez prethodne najave.

Cene su maloprodajne (sa PDV-om), informativno iskazane u EUR. Cene u RSD se formiraju po srednjem kursu NBS na dan prodaje sa mogućim odstupanjem od ±5%.

 

Toyota kvalitet koji košta manje nego što zamišljate!

Podeli ovaj post


Link to post

TCB%2010%20-%20Znak_770.jpg

 

Jubilej Toyota Centra Beograd. 10 godina sa Vama.

 

Toyota Centar Beograd kao najveća kompanija u Srbiji koja se bavi prodajom Toyota vozila, ove godine slavi svoj jubilej. U godini kada je naš vlasnik, Toyota Tsusho Corporation, napunio 76 godina (28.avgusta), Toyota Centar Beograd, proslavlja svoju prvu deceniju.

 

Tim povodom, smo za svakog našem klijenta, bez obzira da li je u pitanju kupac nove Toyote, korišćenog vozila ili korisnik servisnih usluga našeg centra, pripremili čitav niz pogodnosti.

 

Svakog kupca nove Toyote, tokom ove akcije, očekuje poklon po izboru, u zavisnosti od vrednosti izabranog modela (kasko polisa Uniqa osiguranja za prvu godinu, set zimskih pneumatika ili vaučer za dodatnu opremu).

 

Kupovinom nekog od korišćenih vozila iz naše ponude, dobićete na poklon vaučer za prvi besplatan redovan servis (zamena filtera i ulja) koji je moguće iskoristiti u roku od godinu dana od dana kupovine.

 

Korisnici servisnih usluga za Toyota i Lexus vozila imaće mogućnost odabira poklona. U ponudi su: sredstvo za čišćenje dizni (za benzinski i dizel motor), sprej za instrument tablu i sprej-odleđivač vetrobranskog stakla, tzv. D-Icer. Svaki klijent koji obavi servisnu intervenciju za svoj automobil (Toyota ili Lexus) u našem centru moći će da odabere jedan od ovih proizvoda. Akcija će trajati dok traju zalihe.

 

U godini jubileja, veliko nam je zadovoljstvo da najavimo povratak legendarnog, najprodavanijeg modela u svetu, Toyota Corolle, kao da predstavimo novog člana u našoj gami, Toyota Auris Touring Sports. Oba ova modela , uskoro će biti dostupna i za test vožnju.

 

Radujemo se susretu sa Vama.

Podeli ovaj post


Link to post

Nova Toyota Corolla izložena je u TC Ušće na glavnom ulazu.

 

Posetite naš štand i vidite šta smo pripremili za vlasnike Toyote a i za sve one koji to žele da postanu.

 

Čekamo Vas!

 

5fiw.jpg

Podeli ovaj post


Link to post

1424483_502994546463798_2070898276_n.jpg

 

Za sve vlasnike Toyota vozila organizujemo uzbudljivu akciju!

 

Popunjavanjem upitnika u našem prodajnom salonu, učestvujete u našoj uzbudljivoj akciji i imate mogućnost da osvojite nagrade!

Krajem godine nagradićemo nekoliko vlasnika Toyota vozila sa najviše pređenih kilometara nagradnim putovanjem i poklon paketima.

 

Pozivamo i sve vas koji nas pratite, u sklopu akcije "Nagrađujemo vernost" da podelite sa nama zašto ste verni Toyoti, a mi ćemo najoriginalnije odgovore nagraditi!

Podeli ovaj post


Link to post

Upravo sam email-om dobio informaciju od predstavnika Toyota Centra da popusti na delove vaze samo ukoliko se ugrade kod njih.

Da li je to istina?

Podeli ovaj post


Link to post

Da citiram 

 

 

Toyota, Lexus vozila do 5 god. starosti ostvaruju popust na originalne delove u iznosu od 5%. Na usluge servisa ostvaruju 5%. Ali kada voyilo dodje kod nas u servis I kada se kod nas ugradi deo za prodju dela fizickim licima bez montaze onda se to ne moze odobriti

Podeli ovaj post


Link to post

He he ;)

 

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Istina istina i samo istina :) To su i meni rekli u par navrata kad sam pokusavao da ostvarim popust.

Podeli ovaj post


Link to post

Ako je tako, to mora biti jasno naznaceno. Po meni, to se ne podrazumeva.

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Nista sporno nije postaviti odredjene uslove radi ostvarivanja popusta, ali se kod nas ne shvata ozbiljno upravo ono sto je @mahatma napisao.

 

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

  • Upvote 3

Podeli ovaj post


Link to post

Pošto su postojale određene nesuglasice od strane članova a u vezi sa ostvarivanjem popusta i pogodnosti u TOYOTA Centar Beograd, kontaktirali smo TCB i smatram rešili sve.

Ugovor između TcS i TCB je važeći, baš onako kako je navedeno u prvom postu. Popust na delove važi i kada član ne želi da radove obavlja u servisu TOYOTA Centar Beograd.

Od člana se očekuje da na uvid pokaže važeću TcS člansku karticu i ličnu kartu kako bi popust mogao da ostvari.

Ukoliko želite da odradite servis u TCB poželjno je da zakažete isti kako biste izbegli nepredviđena čekanja. Takođe, pored TCB sajta, servis u TCB možete zakazati i putem maila: zoran.jovic@toyota-centar.rs

  • Upvote 4

Podeli ovaj post


Link to post

Хтео сам да наручим 'оригинал' патоснице из ТЦБ... питао за попуст и нисам добио одговор... прође 3 радна дана... па да питам овде да ли уопште важи попуст за додатну опрему... пошто то није резервни део... и како иде процедура ако се наручује телефоном.. да ли треба да шаљем скен чланске карте...

  • Upvote 3

Podeli ovaj post


Link to post

Ja sam skoro išao u TCB.Rekli su da popusti ne važe više od 3 godine.Uradio sam pregled vozila,zamenjen je semering i ulje menjača.Popust na radni čas je i bez članske kartice.U mom slučaju je 2860 dinara,jer imam vozilo starije od 5 godina.Nažalost,nemamo popuste sa karticom.

Podeli ovaj post


Link to post

×