Jump to content
laci86

Biciklizam

Recommended Posts

uzivajte u ovome, nije moj stil za voznju ali drug bajker je zaludjen za putesestvija po vrletima, ima fantasticnih fotografija  :proud:

http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?f=30&t=3032

 

 a za ozbiljnije stvari treba i na takve sitnice obratiti pažnju. 

uvek treba obratiti paznju da ti ram ne bude ni mali ni veliki, sediste dobro podeseno, kao i volan, bez obzira vozio 10 ili 100 km, manje se zamaras, u krajnoj liniji dzaba ti rekreacija kada se maltretiras, ko da te neko natera da hodas u cipelama koje su ti male ili velike. to je deset minuta posla da se namesti dobar polozaj, a mnogo znaci, veruj mi. gledam i to kojim delom stopala ljudi gaze pedalu, velika vecina sredinom stopala pa cak i petom, ispravno je delom noge iza prstiju, isto, na pola bicikala ispumpane gume, muci se covek, znoj ga oblio, samo da napumpa te gume i podmaze lanac druga prica, par sitnica koje olaksavaju voznju  :lol:

Podeli ovaj post


Link to post

U sad sam tek video ovu temu... ja jako volim da vozim bicikl ali je to sve u domenu obicne penzoske rekreacije (moj nivo su bajsevi tipa poni i slicno). Pre 2 godine sam, iskljucivo za voznju na letovanjima, kupio dva polovna sklopiva bajsa sa aluminijumskim ramom, tri brzine i kocnicom u zadnjoj glavi. Lako stanu i u Polo i u Golfa kad se sklope i to onda tako vozamo po Evropi. Idealni su da se kolima dodje do nekog mesta a onda lokalni obilazak odradi bajsom. Manje brige oko parkiranja i slicnog... Prosle godine smo tako obisli Salcburg a ove godine smo prokrstarili biciklistickom stazom koja ide od Jesenica preko Kranjske gore pa dalje u Italiju (nekih 30-tak km u jednom smeru). Svake godine ih nosimo i na more i njima idemo do plaze.

Za voznju po N.Sadu tu su stare dobre Ponike (svaka ima po 40 god).

Te treking i ostale varijante bajseva nisam nikad voleo jer mi ne odgovara sagnut polozaj a ne volim ni velike tockove.

Eto, dakle amater sa velikom voljom ali ne bas profi resursima.

Izmenjeno od observer
  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

Ja se vozam po BG uglavnom ne više od 20km, par puta sam išao malo dalje i to je bilo do Trešnje, Avale, Lipovičke šume, Bubanj Potoka...krug mi ne bude više od 50km

 

IMG_5777.jpg IMG_5779.jpg

 

IMG_5992.jpg IMG_5993.jpg

 

IMG_6002.png IMG_6054.jpg

 

IMG_6056.jpg IMG_6057.jpg

 

IMG_6072.png IMG_6073.png

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

×