Liftman 151 Napisano Oktobar 11, 2013 Ovo je mozda tek polovina slika koje je slikao Dejan...da li ce jos postaviti slika? Podeli ovaj post Link to post
laci86 0 Napisano Oktobar 12, 2013 Moze upload na neki file share sajt? Ili postavljanje torenta? Inace su slike super. ;-) Podeli ovaj post Link to post
Mello87 762 Napisano Oktobar 18, 2013 Od svega što smo našli, ponešto iskoristili, nekako smućkali :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=16UHB5fYahI Podeli ovaj post Link to post
laci86 0 Napisano Oktobar 18, 2013 Vrlo lepo upakovano, svaka cast na trudu. Podeli ovaj post Link to post
wewerica 348 Napisano Oktobar 18, 2013 Super snimak. @Mello87 ja nisam video nigde da si ti postavio snimke da mozemo da skinemo i montiramo nesto. Podeli ovaj post Link to post
Mello87 762 Napisano Oktobar 18, 2013 Nažalost mojih snimaka nema, malo nešto sa ovim crnim Aurisom, par kadrova vožnje kroz BG i na kraju jedan snimak kraći sa staze, zakazao fotoaparat, tj nov pa nisam spoznao njegove granice izdržljivosti baterije tako da nažalost nisam bio od koristi po tom pitanju. Snimci koji su u ovom klipu su donirali Nessa, tvoji snimci wewrice i još jedan ili dva posetilaca koji su došli s nekim u pratnji. Zato je bilo teže skupiti ih na jedno mesto ali eto sastavilo se nešto da se obeleži taj dan. Zato dogodine nosim 2 uredjaja i jednog gosta ima da zadužim samo za snimanje :D Podeli ovaj post Link to post
Đole 3 Napisano Oktobar 18, 2013 Lepi automobili, lep snimak.... sve lepo ukomponovano sa odlicnom muzikom. Svaka cast na trudu , pozdrav ! Podeli ovaj post Link to post
jelenaJS 2 Napisano Oktobar 20, 2013 Pre svega želim da se zahvalim TCS, Toyota Srbija i NAVAK-u na pruženoj prilici da doživim nešto sasvim novo! Kao pripadnica ženskog roda, nisam do sada imala prilike, a ni hrabrosti da uletim u krivinu i sve ostalo što nas je instruktor navodio uz velike obrtaje i lude brzine, tako da su moji utisci neverovatni. Corolla prelep auto (žensko uvek gleda lepotu auta :D ), što se mene tiče odlična je. Ona perla bela boja ostavlja nezapamćen utisak, kao i enterijer. Auris TS je pobedio, takođe fantastičan auto i neuporedivo lepši nego standardni Auris. Ali opet, Toyota je to, a kao neko ko je odrastao uz Toyotu, mislim da im dizajna i inovacija ne fali. Samo napred! Toyota 4Life :D Veliki pozdrav za sve članove! Podeli ovaj post Link to post
ivo 0 Napisano Oktobar 20, 2013 Slucajno videh.. :-) http://omg.yahoo.com/blogs/celeb-news/hayden-panettiere-dons-daring-dress-designed-her-own-185240388.html Podeli ovaj post Link to post