Jump to content
Milos CTS

2. TcS okupljanje TOYOTA & NAVAK utisci slike i snimci

Recommended Posts

Ovo je mozda tek polovina slika koje je slikao Dejan...da li ce jos postaviti slika?

Podeli ovaj post

Moze upload na neki file share sajt? Ili postavljanje torenta?

Inace su slike super. ;-)

Podeli ovaj post

Slike su fantastične.

Podeli ovaj post

:thumbcool::tcssig:

Podeli ovaj post

Super snimak.

@Mello87 ja nisam video nigde da si ti postavio snimke da mozemo da skinemo i montiramo nesto.

Podeli ovaj post

Nažalost mojih snimaka nema, malo nešto sa ovim crnim Aurisom, par kadrova vožnje kroz BG i na kraju jedan snimak kraći sa staze, zakazao fotoaparat, tj nov pa nisam spoznao njegove granice izdržljivosti baterije :( tako da nažalost nisam bio od koristi po tom pitanju. Snimci koji su u ovom klipu su donirali Nessa, tvoji snimci wewrice i još jedan ili dva posetilaca koji su došli s nekim u pratnji. Zato je bilo teže skupiti ih na jedno mesto ali eto sastavilo se nešto da se obeleži taj dan. Zato dogodine nosim 2 uredjaja i jednog gosta ima da zadužim samo za snimanje :D

Podeli ovaj post

Lepi automobili, lep snimak.... sve lepo ukomponovano sa odlicnom muzikom. Svaka cast na trudu , pozdrav !

Podeli ovaj post

Pre svega želim da se zahvalim TCS, Toyota Srbija i NAVAK-u na pruženoj prilici da doživim nešto sasvim novo! Kao pripadnica ženskog roda, nisam do sada imala prilike, a ni hrabrosti da uletim u krivinu i sve ostalo što nas je instruktor navodio uz velike obrtaje i lude brzine, tako da su moji utisci neverovatni. Corolla prelep auto (žensko uvek gleda lepotu auta :D ), što se mene tiče odlična je. Ona perla bela boja ostavlja nezapamćen utisak, kao i enterijer. Auris TS je pobedio, takođe fantastičan auto i neuporedivo lepši nego standardni Auris. Ali opet, Toyota je to, a kao neko ko je odrastao uz Toyotu, mislim da im dizajna i inovacija ne fali.

Samo napred! Toyota 4Life :D

Veliki pozdrav za sve članove!

Podeli ovaj post