Jump to content
salezli

Dupla lepljiva traka(za spoljasnju upotrebu i ulsove exploatacije)

Recommended Posts

Imam potrebu za duplom lepljivom trakom , u primeni, bocne lajsne na vratima da zalepim, pa me interesuju vasa iskustva, koja, i gde kupiti?

Od @ Wazzuu-a sam dobio podatak da je kvalitetna marka "Bizon", pa skupljam jos informacija, pucajte...

Podeli ovaj post

Bison samo obavezno crni, outdoor use, nikako beli kao sto sam se ja zahebao :)

Podeli ovaj post

Hmm...ja sta god da sam uzimao od tog bizona(lepkovi i trake za kadu), uvek je bilo sranje..

Mozda numem da ga koristim, jebem li ga...

Podeli ovaj post

Toga sam se i plasio, podeljena misljenja... al za sada... Ipak, jedino sto mi je imenom i prezimenom pomenuto... Cekam jos nekog sa nekim iskustvom.

@Wazzuu- to sam upamtio, i necu zaboraviti, sigurno.Hvala i tebi i @mahatma-i

Podeli ovaj post

Ima li 3M nesto tako u asortimanu, njima je cini mi se sve kvalitetno?!

Koju li koriste farbari???Tj ovi sto se time profi bave???

Podeli ovaj post

Farbari dobri uglavnom 3M, a probaj i TESA trake, uglavnom trazi za outdoor use duplolepljivu traku

Podeli ovaj post

3M je majka svih majki ali ovakvu kakvu trazis ja nisam mogao nigde da nadje, a svako ko mi kaze da ima da se nadje kaze....pa ima tu....A GDE JE TU????????

Podeli ovaj post

vidiš da i Liftman ne zna da koristi google, pa nek podele jednu ;)

Podeli ovaj post

@Liftman- jesi li za?

Podeli ovaj post

Nije to Milose, nego kad god odem tako pitam jel to 3M,... pa znate jeste, al nije. Ako zaista jeste 3M za spoljnu upotrebu hocu, mislim da ce i drug 2-3m tako da ok, ali treba proveriti dal zaista jeste

I ovo mi se cini da je cena za metar, a prodaje se samo na kotur

Izmenjeno od Liftman

Podeli ovaj post

Nece se baciti sigurno, nego ako imate nacina da proverite, proveravajte, ja bih to sto pre da pazarim.

@Milose-hvala na linku, a hvala i @Mahatmi i @Wazzuu na doprinosu. :)

Podeli ovaj post

Update - @Liftman i ostali zainteresovani,

Dobio sledece informacije -3M dupla lepljiva, namenski za lepjlenje lajsni na vrata,20m, u debljini 6mm-1730 dinara, 9mm-2603 din., i 12mm-3397 dinara.

Prodavnica ili firma Yugoslavia comerc auto-nalazi se u blizini Hotela In, NBgd, kod Spitzheker prodaje boja i lakova.

E sad, ovo je preko firme GM inzenjering za koju je link ostavio @Mahatma,i rade veleprodaju, a pod pretpostavkom da mi ne treba 60mm, kolika su njihova pakovanja,uputise me na gore pomenute, a @Milosev link je izgleda neka internet prodaja, a sa tim ne vladam, ali je u globalu jeftinije dosta. Pa @Liftman-e, ako si zainteresovan, a upuceniji si u cudesa interneta i ostalih novotarija, ne bilo ti zapovedjeno, saznaj ako mozes nesto vise o tome.

P.S. Radje bih dao 22e za 60m, makar bacio ili delio ostatak, nego ova varijanta, gde ti naplacuju ne znam sta, pa ako neko ima potrebu, mozemo da se talimo.

Podeli ovaj post

Ma smesno prosto je to. Dodas predmet u korpu, onda ides na Checkout, popunis podatke i kliknes Poruchi. U samom checkoutu, nema podataka o kartici, a i nedeluje mi kao sajt gde se placa karticom. Verovatno je to pouzeće prilikom preuzimanja ili neka uplatnica. Upustva ces dobiti negde sigurno, dal na strani ili na mailu.

Obrati samo pažnju da ceš kako god plaćati poštarinu, a ovo je malo poveći predmet, a kod kurira je veličina bitna koliko i težina. Al recimo 400 500 din je moja gruba procena. MADA! Možda može i lično preuzimanje, i onda nemaš trošak.

Podeli ovaj post

A kad je licno preuzimanje opcija, gde se to preuzima? U posti?

I hvala na uputstvu.

Podeli ovaj post

Dabome tako nekako kao sto je mahatma rekao ali mene i dalje buni cena, suvise niska za 60 metara, vise bih rekao po metru 22e ali nema kako da se proveri cena na zalost. Nemoj da narucis pa skuplja dara nego mera. Ostavis podatke i verovatno ti stigne automatski mail da ce ti stici paket preko neke kurirske sluzbe na kucnu adresu i kuriru das pare

Probao sam da narucim bez popunjavanja osnovnih stvari i ne dozvoljava mi tj ne izbacuje nikakva dodatna objasnjenja oko narucivanja...nisam tu za vikend pa ne bih ni narucivao sada, ako si voljan uradi po postupku na sajtu, ali samo nemoj da dodje kurir sa racunim od 60x22 1320evra :D Nema cak ni mail za kontakt

Podeli ovaj post

Ne ne...u posti preuzimas ukoliko ti salju nekom Postinom kurirskom sluzbom, recimo PostExpressom. Ako nisi kuci u trenutku kad ti dodje postar, on ti ubaci papiric u sanduce u kom pise gde, tj u koju postu, da dodjes da preuzmes paket. Ako ti salju nekom privatnom sluzbom (AKS, CityExpress itd) njihovi kuriri te obicno pozovu da provere da si tu, pa se dogovoris za vreme isporuke. Posta tu ne igra nikakvu ulogu.

Licno preuzimanje je da ti odes direktno kod prodavca i preuzmes. Ne verujem da ovi rade tako, to je vise za privatnu prodaju, mali oglasi i slicno (kupindo, limundo, kupujem prodajem itd..)

Dabome tako nekako kao sto je mahatma rekao ali mene i dalje buni cena, suvise niska za 60 metara, vise bih rekao po metru 22e ali nema kako da se proveri cena na zalost. Nemoj da narucis pa skuplja dara nego mera. Ostavis podatke i verovatno ti stigne automatski mail da ce ti stici paket preko neke kurirske sluzbe na kucnu adresu i kuriru das pare

Probao sam da narucim bez popunjavanja osnovnih stvari i ne dozvoljava mi tj ne izbacuje nikakva dodatna objasnjenja oko narucivanja...nisam tu za vikend pa ne bih ni narucivao sada, ako si voljan uradi po postupku na sajtu, ali samo nemoj da dodje kurir sa racunim od 60x22 1320evra :D Nema cak ni mail za kontakt

To sam i ja pomislio, al kad se doda predmet u korpu iznos korpe je 22e. Artikal je 60m trake.

Podeli ovaj post

http://detailing-serbia.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=44

3) http://autolakovi.com/

Ima dosta jeftinih stvari i sve je reguralno par puta sam od njega narucivao(kada mi nije hitno) i sve je u savrsenom redu cak ako nesto nema na lageru mozete ga zamoliti da li moze da nabavi kada i po kojoj ceni.

autolakovi@gmail.com

uspeh da nadjem mail preko http://whois.net

Podeli ovaj post

Nice :)

@mahatma, tako je i meni prikazivalo da je ukupna cena 22 ali ako je ta cena onda od 3M nema nista jer rekoh da sam ulazio u prodavnice pa jel to 3M, jeste al nije...a mozda sam posle svih tih razgovora samo suvise sumljicav. Ja za vikend nisam tu, ko hoce da naruci sada za vikend, neka ili da ceka od nedelje da se sobranje

Podeli ovaj post

Danas dok sam prao auto otpao mi je VVT-I amblem sa strane na blatobranu. Da li je ta traka odgovarajuća za lepljenje takvih stvari? I sa čim je najbolje da očistim ostatke lepka/trake sa auta koji su ostali kada je amblem otpao?

Podeli ovaj post

ova traka sto smo mi jurili obecava, probaj sa drvetom da ocistis mehanicki sto vise posle na blic predjes sa nitrom

Podeli ovaj post

Moje iskustvo govori, da ne "blicas" nitrom ni sa pola metra(neka me neko ispravi). Uzmi medicinski benzin (negde ga krste "specijalni benzin"), i nemas bojazni da ces nesto nazao farbi na autu uciniti, a ostatak lepka uglavnom "kao rukom", kad lepo natopis parce vatice benzinom. Da znas samoo da jako brzo isparava, pa ces u tom smislu verovatno morati da 2-3 puta da natopis vatu i predjes, ali samo strpiljivo, neces imati problem. Nitro razredjivac, i aceton, ne pokusavaj, sigurnije je.

Podeli ovaj post