Jump to content
Mr Nebojša

Da li se članstvo u TcS isplati?

Recommended Posts

Članovi,

 

ukoliko vam ne predstavlja problem da se malo raspišete, u ovoj temi to možete.Ja se iskreno nadam da ovde neće biti "off topic". :)

Mi (sa ove strane TcS-a) bismo voleli da imamo feedback o tome da li vam je se članarina u klubu ispatila i u kojoj meri?

Onaj koji želi može pisati i u ciframa, procentima ili na bilo koji drugi način koji mu odgovara.

Nama te informacije znače kako bi imali podsticaj da radimo još bolje, još jače. :)

 

Da li i za vas važi :ilovetcs: ?

Podeli ovaj post


Link to post

ja ću prvi, jer mislim da sam prošao bolje od drugih.

po mojoj računici uštedeo sam oko 250 - 300 evra,

od popusta na delove, ruke, pranja i ostalih sitnica.

 

za one koji i dalje ne veruju imam sve račune (čuvam da znam šta je i kada radjeno)

i na njima piše popust.

Podeli ovaj post


Link to post

Ne znam koliko, ali mi se sigurno isplatilo samo na pranju u Steamu :)

 

Delove dok sam kupovao jos vise, naravno.

Podeli ovaj post


Link to post

Tako simbolicna clanarina,ce se uvek isplatiti,ako je to uopste vazno pored svega ostalog sto nam TcS pruza,kao i druzenje sa sjajnim likovima sa foruma.Ja na clanarinu gledam kao podrzavanje TcS,za sve sto cini za nas i da nastavi sa dobrim radom.Pozdrav :toyo:

Podeli ovaj post


Link to post

U svakom pogledu se isplati :) Materijalnom i još više i po meni bitnije upoznavanju ljudi koji dele ljubav prema automobilima :toyo: Razmeni iskustava, sticanju novih znanja i najvažnije druženju. Jedino što mi je žao što nema više aktivnih članova koji voze Yarisa mk 1 ali to nije do vas .

Podeli ovaj post


Link to post

E izvinite, al malo mi degutantno da pricam na ovu temu. Obzirom da se iskreno osecam kao deo TcS-a, ispasce kao "hvalite me usta moja" ili "cigo hvali svog konja" :) .

Salu na stranu, ali zaista sta reci ,najsebicnije i samo materijalno gledano, nesagledivo je isplativo, cak i za one koji popuste za delove, ulja, servise, popravke, itd,(cak i samo jednu od pomenutih stavki), iskoriste jednom u godinu dana.

Druga stvar, koja se u materijalnom ne moze ni izraziti, niti platiti,a ni kupiti,su iskustva koja dobijamo i delimo medjusobno, po pitanju preporuka(servisa, delova, gde i kako sta uraditi), nista manje bitno(sta vise) gde nikad ne uraditi ili ne kupiti nista.Zatim pomoc, i saveti pri kupovini automobila, na sta obratiti paznju, neko je vec video auto pa usteda vremena i goriva za otici pogledati, itd, itd.

Poslednje, ali ne najmanje bitno, naprotiv, ovaj "sabirni centar" mentaliteta i profila ljudi, koji kako svojim vrlinama, tako i manama, cine ovu druzinu sarolikom, jedinstvenom i neponovljivom, a svaki susret, veci ili manji, tim pre extremno zabavnim.

Jedina je steta, sto nam tempo i nacini zivota ne dozvoljavaju da se cesce i opustenije srecemo. :)

 

'El sam opet objasnio???

 

PS-molim reziju za mali, mislim, stvarno mali off. Osim pehara za najispaljivaca cluba, pominje se i pehar za najduze postove :rofl:

Podeli ovaj post


Link to post

Članstvo je pre svega tu da se podrži rad kluba. Ostalo je samo bonus... ;)

Podeli ovaj post


Link to post

I zaboravih, ali kao odgovor na temu moze da posluzi i cinjenica da se broj clanova ne osipa, da je velika vecina jos uvek tu, i da se broj, ako ne rapidno raste, a ono ne smanjuje.

Podeli ovaj post


Link to post

E izvinite, al malo mi degutantno da pricam na ovu temu. ....

+1, ako je vec neka statistika u pitanju I pravite anketu onda sam tu negde kao toyotafun, ne koristim popuste za pranje, benzin, jer to obavljam na mestima gde tcs nema ugovoren popust, sve obavljam u japan shopu, servisu I nabavku delova I servis I nemam nameru da menjam nesto sto valja ;)

Podeli ovaj post


Link to post

×