Jump to content
Mr Nebojša

Odložen nastavak filma "Fast & Furious 7"

Recommended Posts

Odložen nastavak filma "Fast & Furious 7"

 

2 Dec, 2013

 

ff%207.jpg

 

Zbog tragične smrti američkog glumca Paula Walkera, koji je u saobraćajnoj nesreći poginuo u subotu 30. novembra, odložen je nastavak snimanja filma "Fast & Furious 7".

Walker je glumio Briana O'Connora u popularnom serijalu, a preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Santa Clariti u Californiji. On se u pomenutoj ulozi pojavljivao u svim nastavcima osim u onom koji nosi naziv "Tokyo Drift".

 

Glumačka ekipa je trebalo danas da se vrati na posao nakon praznika Dana zahvalnosti, ali zbog Walkerove smrti od toga nema ništa. Režiser filma James Wan i zvaničnici kompanije Universal su održali telefonsku sednicu na kojoj su razgovarali o budućnosti filmskog projekta, a govorilo se i o mogućim izmenama scenarija na način koji će ispoštovati Walkerovu smrt.

Veliki deo filma je već snimljen, a Walker i ostatak glumačke ekipe je trebalo u januaru da putuje u Abu Dabi, kako bi snimili preostale scene.

 

 

 

Izvor: Klix.ba

Podeli ovaj post


Link to post

Tokio drift je poslednji koji je bio vezan za automobile

Podeli ovaj post


Link to post

To i jeste fora...nas su navukli na pricu automobilizma i da se ne lazemo mi cemo uvek pogledati svaki nastavak...e sad i oni su toga svesni i sada vise prave neku akciju koja ce privuci sve ostale da odgledaju a mi smo "sigurni" gledaoci...

Podeli ovaj post


Link to post

Da ne bi onog zadnjeg spojlera...:) Kakvi mrmoti, folije i cokolade. True story :)

Podeli ovaj post


Link to post

×