Jump to content
erol_brcak

MR2 nece da upali

Recommended Posts

Potrebna mi je velika pomoc u vidu bilo kakvog savjeta. Naime, prije dvadesetak dana uzeo ja da skidam filter zajedno sa kompletnom cijevi, htio da je zamijenim sa onom od inoxa iz honde i skinuo sam sve, nesto se nije slagalo pa sam vratio sve nazad, nakon toga sam povremeno s vremena na vrijeme palio da odradi na 5-10min i to je to. I juce uzmem plejer spojit, napravio sam dva puta slucajno spoj plusa i minusa od radia, nikakav osigurac nije crko. Kasnije uzeo opet da upalim auto, kad nece, samo vergla i vergla. Konto da nije nestalo goriva, nalijem oko 15-ak litara, probam, nije ni to. Ne izbacuje gresku, svjecice zamijenio sa novim NGK, spojio terminale na dijagnostici da upalim pumpu i radi i ona. Osiguraci svi uredni. Odustanem i skinem klemu za svaki slucaj. Dodjem danas da probam onako bezveve i auto upali, radilo jedno 5min, zatim ugasim i odma upalim, sve super. Medjutim, kasnije, nakon 10-ak minuta pokusam opet da upali i nece. Prodje jedno 3-4h, probam opet, ali i dalje neuspjesno :/

E sad, jedini simptom koji bio mogao nesto znacit jeste da kad verglam i vratim kljuc neki cudan zvuk motor pusta, kao da jos uvijek pokusava da upali, nesto kao backfire, samo blaze i tise.

Neki prijedlog, savjet sta mi je dalje radit?

Ajde da ono nikako nece, pa da mozes sumnjat na sto vragova, ali auto danas uredno upali, uredno radi, da bi kroz 10 min totalno druga prica. Pomislio sam na neki senzor (na hladno hoce, na toplo nece) medjutim, i nakon par sati sto je auto odlezalo opet nece. Probat cu bas sutra opet.

Podeli ovaj post

Uhhh nesto je tu cudno...i to bas kad si pravio kratki spoj...pogledaj ti opet oko instalacije...jesi osim osiguraca proverio i releje?ispitaj sve zivo i u motornom prostoru ako imas kutiju za osigurace a i u nogama vozaca i suvozasa...ne znam da li MR to ima kao Celica...mislim da mora da je nesto oko struje,a pogledaj dal si ti sve vratio kako treba oko filtera,mozda i tu ima neki dzek da nisi vratio...

Podeli ovaj post

Da se javim samo, odvezao auto kod svog majstora koji mi je i prije odrzavao Hondu, odvezao ju da mi radi limariju i redovan servis i cojveka za 3 min upali auto. Navodno, maf nije dobijao dobar kontakt na dzeku i to ga je jebavalo. Dakle nije bio problem u cackanju mjuze, nego cackanju usisa :)

Podeli ovaj post

Dobro je, rešen problem

Podeli ovaj post