Gagi LexIS 4 Napisano Novembar 4, 2014 :D Hvala ljudi juce uzeh tablice BG 847-TJ kao ToJota :D Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Novembar 4, 2014 :D Hvala ljudi juce uzeh tablice BG 847-TJ kao ToJota :D T J Toyota Jet Podeli ovaj post Link to post
19ljuba82 7 Napisano Novembar 10, 2014 Ja sam se zaljubio Jesi razmisljao da zatamnis stakla i ofarbas i zadnji branik Podeli ovaj post Link to post
Gagi LexIS 4 Napisano Novembar 10, 2014 Bice pozadi tamna 100% napred 35% zadnji branik ću uskoro resiti dok u gradim oba lonca koja imam sa Lexus IS250.Pa bi branik prilagodio zadnjim loncima... Podeli ovaj post Link to post
Dadomonte888 249 Napisano Novembar 10, 2014 Svaka čast na dosadašnjim radovima, Previa fenomenalno izgleda, Drago mi je da si prihvatio savjete pojedinaca pa si brisače vratio na staro... Kad se završi, biće to jedna unikatna Previa. Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Novembar 15, 2014 gagi, gagi, nije ti se farba osushila a vec si je bacio u oglase... :blink: Podeli ovaj post Link to post
Gagi LexIS 4 Napisano Novembar 18, 2014 Zajebavao sam se tek cisto onako si lud klinci bi me se odrekli kad bi je stvarno prodao :D Podeli ovaj post Link to post
wewerica 348 Napisano Novembar 18, 2014 Prvi put da se klinci ne guraju i svako moze da ima sony + tv da igraju igrice Podeli ovaj post Link to post
Gagi LexIS 4 Napisano Februar 22, 2015 Malo D-cat cipelica :D I malo No name 19ica (255 35r19) bitno je da su made in Japan I malo No name 19ica (255 35r19) bitno je da su made in Japan Podeli ovaj post Link to post
Đole 3 Napisano Februar 24, 2015 Ovaj automobil mi uvek izmami osmeh na lice , previa je totalno kul... mislim da mu ove petokrake mnogo lepse leze Podeli ovaj post Link to post
mitar_bgd 0 Napisano Februar 26, 2015 Au Jbt pa ja sam propustio čitavu godinu radova na ovoj munji ! Evo stidim se. Gagi svaka čast! Jedva čekam da je vidim uživo. Podeli ovaj post Link to post
Liftman 151 Napisano Februar 26, 2015 Jos samo zadnji branik da se dovede u red Podeli ovaj post Link to post
wewerica 348 Napisano Oktobar 1, 2015 Bio kod Gagija sinoc da mu dosadjujem malo I zali se covek kako nije mogao da nadje svoju temu(preko telefona), hteo covek da ne kazem FARBAR GAGI da ubaci sliku bang bus-a stoga sam se ja ponudio da ubacim sliku koju je hteo... Jedna umetnicka by Gagi Podeli ovaj post Link to post
Bauk011 57 Napisano Maj 3, 2016 Uh bre sto je dobra. Lepo si je picnuo da se klinci ponose kad ih vozis u skolu/obdaniste Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Maj 3, 2016 Vise vredi ljubav kad se ulozi u neki auto, nego li gomila novca koji bahati potrose na skupocene primerke. Tvoja Toyota je cist dokaz toga. Fantasticno izgleda !!! Svaka cast. Sent from my LG-D320 using Tapatalk Podeli ovaj post Link to post