dux1983 0 Napisano Maj 3, 2014 Pozdrav ekipa! Pa da se upoznamo.. :D Iz Splita sam i nakon 7 Hondi koje su me više nego odlično služile doša je red na dječački san.. MR2 SW20.. Uzea san je od drugog vlasnika i stvarno je u vrhunskom stanju! Svaka tvornička kopča je na svom mistu, nikad nije bila udarana, ništa ne šuška ni klapa u vožnji.. Šta se tiče vožnje prezadovoljan sam.. položaj za volanom, ležanje na cesti, stabilnost.. to je to! Od planova za početak mislin stavit neke gewinde a poslije toga se malo zabavit oko motora.. da malo bude življa! :D Evo par slika da vidite o čemu se radi... Podeli ovaj post Link to post
Mello87 762 Napisano Maj 3, 2014 Dobrodošao i sve čestitke na ljubimcu, zaista izgleda fantastično. Neka te dobro služi. Podeli ovaj post Link to post
salezli 0 Napisano Maj 3, 2014 Dobro nam doshao, auto zaista izgleda kao da je juche sishao sa fabrichke trake Podeli ovaj post Link to post
ivo 0 Napisano Maj 3, 2014 Dobrodosao. Odlican auto.. fenomenalno izgleda.. bravo. Podeli ovaj post Link to post
Nessa 40 Napisano Maj 4, 2014 Dobrodosao, zelim ti da ostvaris sve planove sa ovom lepoticom Podeli ovaj post Link to post
dux1983 0 Napisano Maj 4, 2014 Hvala svima na lipim željama i drago mi je da vam se sviđa moja vozilica! :D Podeli ovaj post Link to post