Čole 0 Napisano Oktobar 8, 2014 Pozdrav svima. Ja sam Vam ovde novi, Aleksandar iz Ivanjice i jedini sam koji poseduje Avensis Verso u ovom gradiću. Lep osećaj kad znaš da je na ulicama samo jedan jedini, a tvoj Ovde sam jer želim da vidim tuđa isksustva sa Toyotama, možda nekom pomognem ličnim iskustvom ili pronađem neku korisnu informaciju vezanu za moju Toyotu, a i ako se bude vremena da posetim buduća okupljanja. U pitanju je model iz 2003. god sa 2.0 D4-D motorom. Imam ga od 2006-e i nemam nameru da ga menjam uopšte u narednom periodu. Dobro me je služio, i nadam se da će tako i biti. Prostran, pouzdan i veoma funkcionalan. Japanac je to! Podeli ovaj post Link to post
ZESTONE 0 Napisano Oktobar 8, 2014 Dobro nam dosao Aleksandre. Moze neka slicica auta? Podeli ovaj post Link to post
tarantino 74 Napisano Oktobar 8, 2014 Dobrodosao! Pre par dana sam upoznao koleginog kuma, vozi isti taj auto sa istim motorom samo god. stariji. Ima preko 400k u njemu, kaze bez ikakvih problema. Podeli ovaj post Link to post
Čole 0 Napisano Oktobar 9, 2014 Dobro Vas našao! Kad dobijem malo slobodnog vremena napraviću slikice i postaviću. To me je baš obradovalo Tarantino Na mom je na satu 207k, a nikad nisam pitao, prilikom kačenja na komp, da mi provere i km. Baš me interesuje i javiću kad proverim. Podeli ovaj post Link to post
Liftman 151 Napisano Oktobar 12, 2014 Mogao bi i jedini Verso iz Ivanjice da obelezi Veliki skup na Sarganskoj 8ci sada u nedelju ako nije daleko. Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Oktobar 12, 2014 Ja danas bio u Ivanjici, malo progrmeo Javorskom ulicom :D Podeli ovaj post Link to post
Čole 0 Napisano Oktobar 13, 2014 Nije daleko, gledao sam i na mapi. Nisam do sad bio ni na jednom skupu, ali u nedelju imam jednu obavezu pa sam sprečen. Ako se nešto promeni doći ću sa dva drugara (VW-isti), zanimljivo je sa njima raspravljati o brenovima Kratka, ali ebitačna ulica, vodi pravo ka centru Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Oktobar 13, 2014 U Javorskoj mi je kucica, kod onog "polukruznog skretanja" Podeli ovaj post Link to post
Čole 0 Napisano Oktobar 14, 2014 Pa zemljače, znam gde si, mala je Ivanjica, a ti si u centru Ja sam na Kušićanu Podeli ovaj post Link to post
Čole 0 Napisano Oktobar 30, 2014 Dugujem slike auta. Par starih dok ne napravim nove. Podeli ovaj post Link to post
Dijenek 398 Napisano Oktobar 31, 2014 super "autic"! Bas bi mi legao ovakav jedan... Podeli ovaj post Link to post