Jump to content
Makeridov

Nikola i Toyota Auris

Recommended Posts

Zdravo forumaši

ja sam Nikola iz Beograda, trenutno nemam automobil ali sam na putu da postanem vlasnik jednog polovnjaka. Odlučio sam da to bude TOYOTA Corola ili Auris - zavisi najvise od cene.

Do sada sam vozio mazdu 323 i golfa II, stare po 20 godina, a za Toyotu sam se odlučio iz nekoliko razloga. 

 

1. Savet Prijatelja

2. Istraživanje globalno - šta pričaju strani mediji i uopšteno o kvalitetu

3. Istrazivanje lokalno - šta pričaju naši vlasnici i automobilisti, poznavaoci itd.

 

Nemam nikakva iskustva sa Toyotom, i nikada nisam seo u jednu, ali sam pročitao i čuo toliko dobrih stvari da sam sada ubedjen da je Toyota pravi auto za mene i nijedan drugi!!

 

Voleo bih da čujem i vaša mišljenja i dobijem odgovore na neka pitanja.

 

Hvala i Pozdrav!

 

 

Podeli ovaj post


Link to post

Pozdrav Nidžo i dobrodošao! Pa vidi, Toyota je u svetu sinonim kvaliteta(mada , kada sam gledao jednu emisiju o Japanu, tamo je to Nissan, jako sam se iznenadio kada sam to čuo). Kupuješ polovan auto i manja je verovatnoća da naletiš na loš primerak nego da kupuješ neko francusko, talijansko ili nemačko auto. Svi Japanci su poznati po tome da su dugotrajni. I sam imam to iskustvo. Kupio sam polovnu Toyotu i kao da sam kupio nov auto, vozim se već dve godine i samo servise radim, nema kvarova. Najbolje je kupiti polovnjak od nekoga koga znaš i znaš kako je auto održavan, a ako naletiš na neki primerak iz oglasa koji te zanima, ti postavi ovde pa možda neko sa foruma zna taj auto pa ti kaže kakav je. Sve u svemu teško da ćeš pogrešiti jer Toyote su izdržljivi i kvalitetni auti koji guraju dugo godina i vrate ti više od uloženog! Srećno sa kupovinom i ako imaš nekih pitanja, nešto što te zanima, slobodno pitaj. Ovde je stvarno dobra ekipa i uvek će te neko posavetovati ili dati odgovor na ono što te zanima. 

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala na dobrodošlici,

nisam hteo da ovde pisem sve pa sam otvorio temu u corolla/auris. Tu sam izložio svoje slatke muke :)

Podeli ovaj post


Link to post

:welcome:  :japan4life:


sta god da uzmes od ta dva po meni neces se pokajati ;)

Podeli ovaj post


Link to post

@Makeridov

Dobrodosao, na pravom si mestu!

 

Sto se tice Toyota i japanaca generalno, imam odlicna iskustva do sada... Ovo su iskusta iz prve ruke, nisu iskustva komšije, Pere, Mike, Zike itd...

Znaci, vec četvrta Toyota u kuci, za sada samo reči hvale... 

 

Odrzavanje se svodi na zamenu poneke sijalice, zamenu ulja, filtera i to je to... Da napomenem da su to Toyote koje su vec polovnjaci u godinama, preko 10 godina i sa "velikom" kilometrazom iza sebe.

Znaci, retko sam sreo coveka, vlasnika Toyote da nije zadovoljan istom. Samo nadji dobar primerak i uzivaj :)

Podeli ovaj post


Link to post

×