Jump to content
Milos CTS

Chat 2016

Recommended Posts

Ne znam da li se secate ali pre nekih godinu dve toyota je toyodiy-u zabranila da koristi dijagrame, ali nakon nekog vremena su opovrgnuli tu odluku. Pre nekih mesec dana nesto sam gledao i vidim da su opet nestali dijagrami. Pomislih opet su im zabranili. Juce opet nesto trazim i bup eto ti ih dijagrami. Super, pomislih. Medjutim, sat vremena kasnije opet ih nema, kao ni danas. 

Malo guglah i nadjoh alternativu sa dijagramima

 

http://toyotamarket.ru/eu/

Podeli ovaj post


Link to post

Večeras je baš poledilo po putu. Info iz prve ruke da je put Batočina-Kragujevac baš klizav i da ima slupanih vozila, dok je auto put za sada ok, bar deonica od Batočine do Markovca. Ukalkulišite ujutru i tu opciju da će biti klizavo na sporednim putevima, mada i za glavne pravce nije sigurno ako ode u veći minus.

  • Upvote 2

Podeli ovaj post


Link to post

U pomoravlju (opstina Zabari) povremeno prskarala ledena kisa u popodne/vece.

Oprez, vlaznost vazduha je takva da i ona mrzne i pada po kolovozu.

 

PS

Ako putujete van gradskih sredina ponesite lance!!!

Direkcija je postavila saobracajne znake sa ovom znakom na izlazima iz grada, pa policija ima osnova za pisanje prekrsajnih prijava.

Na ibarskoj se znak nalazi kod orlovace.

 

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Svima koji danas obeležavaju, srećan Božić i ugodan dan u krugu najmilijih!

  • Upvote 4

Podeli ovaj post


Link to post

RIP. Još jedan ogroman gubitak za glazbu, tragična godina.

Podeli ovaj post


Link to post

RIP 

Podeli ovaj post


Link to post

Prokleta bila ova godina na Božić 2016.

  • Upvote 1

Podeli ovaj post


Link to post

Muka mi dođe kada vidim tko odlazi, a tko nam ostaje.

Podeli ovaj post


Link to post

Apropo preminulog pevaca, velike zvezde.

Pored hitova po kojima ce biti upamcen, ovih dana saznajemo o velikom srcu koji je imao ovaj covek:

https://www.indy100.com/article/george-michael-philanthropy-difference-donald-trump-charity-2-tweets-7497516

 

I jos jedan:

 

Iza priča o homoseksualizmu i drogama...

Kriju se ispovesti "nepoznatih ljudi" koje je dirnuo Džordž Majkl

 

 

Legendarni Džordž Majkl napustio nas je ovog katoličkog Božića u 53. godini. "Umro je mirno, u snu", rekao je njegov publicista, što možda predstavlja nekakvu vrstu utehe onima koji su ga voleli i poštovali.

Ipak, odlazak muzičara koji je tokom svoje karijere vodio bitku sa zavisnošću od droge i alkohola, koji je tek nakon hapšenja u jednom toaletu priznao svetu da je gej, a nakon nekoliko godina veze izgubio partnera od HIV-a nije prošao tiho.

 

Jedni nagađaju da je umro upravo od opake bolesti, drugi da je "imao problema o kojima nije pričao", ali i "da su ga godine drogiranja konačno stigle".

 

Razlozi nisu - jednog čoveka više nema. Evo kakvog...

 

Dan pošto nas je napustio Džordž Majkl, društvene mreže su zatrpane ispovestima ljudi koji su otkrili njegovu humanu stranu. Njegov život bio je protkan pričama poput one kada je Pol Voker slučajno u jednoj zlatari čuo razgovor budućih mladenaca i "klimnuo glavom" menadžeru radnje i platio verenički prsten...

 

"U jednoj emisiji je gostovala žena koja je prodavala nešto kako bi prikupila novac za vantelesnu oplodnju. Trebalo joj je 15.000 funti. Dan pošto je emitovana emisija, pozvao me je Džordž Majkl i rekao da će poslati ček na 15.000 funti", rekao je voditelj Ričard Osman.

 

"Jednom je sedeo u restoranu i slušao razgovor uplakane studentkinje i njene prijateljice. Plakala je jer nije imala novac za studiranje. Odneo je ček konobarici i rekao joj da ga odnese studentkinji tek kada on napusti restoran", piše na Twitteru.

 

Na društvenim mrežama se oglašavaju i medicinske sestre koje pišu da im je, svaki put kada bi svirao u Britaniji, slao besplatne karte za njegove koncerte. "U čast svih medicinskih sestara koje su brinule o njegovoj majci".

 

"Radila sam s jednom posebnom osobom u prihvatilištu za beskućnike. Rekao mi je, nama svima zapravo, da nikada ne kažemo da dolazi i pomaže. Zvao se Džordž Majkl", glasio je još jedan tvit.

 

O humanosti Džordža Majkla pisala je i direktorka organizacije koja pomaže deci bez roditelja, deci ometenoj u razvoju... "Tokom godina je donirao milione i milione dolara. Spremali smo koncert da ga iznenadimo..:".

 

http://mondo.rs/a968322/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Dzordz-Majkl-humanitarna-dela.html

 

Dakle, u jeku samoreklame, gde se sve radi iz interesa, ovaj covek je zaista pomagao ljudima iskreno, i bez skrivenih namera, bez senzacionalizma i medijskog eksponiranja.

To je danas retkost...

 

Pocivaj u miru George. Zasluzio si ga svojim delima.

 

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

  • Upvote 6

Podeli ovaj post


Link to post

Bravo Laki. Svi smo mi ljudi, retko ko je covek. Mi malo stariji smo uzivali uz njegovu muziku od samih pocetaka. Bio je faca broj 1. Kad meni inace, konzervatvnom liku, nesmeta sto je neko homo, metro, hetero ili bilo kakav drugi seksualac, mislim da ne bi trebalo ni drugima. Svaka cast na komentaru.

  • Upvote 4

Podeli ovaj post


Link to post

A tek koliko je domaćih ličnosti umrlo (Gaga Nikolić, Bata Živojinović, Manda, Marinko Madžgalj...).

---

tapatalk@lumia640

Podeli ovaj post


Link to post

×