Jump to content
Milos CTS

Chat 2016

Recommended Posts

Dobro, ne zna čovek. Vidi se da je poštenjačina ;) ! Samo , stvarno je šteta što kod nas nema jer se može videti extra auta , a i jako se to lepo organizuje. Ubiti vikend na takvom događaju je ful uživanje. 

Podeli ovaj post


Link to post

Biće kod nas 2x2 dana polako neću da objavljujem dok ne bude 100% sada je 90%

Podeli ovaj post


Link to post

Miloše, to bi bilo odlično. Jedan Mostar se 3 puta uvrstio u sezonu, Osijek 2 puta pa BG i NS su kud i kamo veći centri i bilo bi extra da se ubace u igru. Kod nas ima puno takmičara pa je šteta da mi nemamo tako šta. U Osijeku je pola takmičara iz Srbije. Javi svakako pa da se malo i obradujemo ;)

Podeli ovaj post


Link to post

BG i NS nemaju ništa što može da se iskoristi za 402m, biće u Kovinu na aerodromu

Podeli ovaj post


Link to post

tako lepo, ti ko da si francuska sobarica pa nemas pojma da je 99.9% automobila u juznoj pokrajini kradeno kojekuda  :D

jesam samo nacuo ;)  ali malo pretera sa procentom :D  

Dobro, ne zna čovek. Vidi se da je poštenjačina ;) !

Hvala drug :twothumbsup:

Podeli ovaj post


Link to post

ili mozda da je jeftiniji, sto on sam to i odrzavanje.

 

rece mi drugar iz kraja koj je imao rs a 2008 crne boje da je u rangu skupe prostitutke koju vucaras sa sobom :lol:

odlicni su resoi, clio sport mi je bas bas onako :wub:

budimo realni, I lepsi je nego yaris I ima mnoooogo ozbiljniji motor od yaris ts-a, o enterijeru necu ni da pricam....po cemu se yare ts tu prepoznaje kao sport osim po instrument table na kojoj fali cajger za temperature motora...ma ajte molim vas :D

Podeli ovaj post


Link to post

Sa Mićom se ne bi složio oko lepote i enterijera, pogotovo enterijera jer mi je Clio uvek bio nedorečen u enterijeru, kao nedorečen.. To je stvar ličnog ukusa i meni lično Clio nikad nije bio lepši od Yarisa.Što se tiče motora, bio to Wiliams ili Sport verzija, tu je Clio uvek imao moćne mašine i klasa je iznas "sportskih" verzija Yareta. Yare nikad nije ni bio sportski auto i nikada nije ni bio u klasi Pola GTI, Pežoa GTI, Clio sporta... TS je uvek bio neka klasa između obične i te neke GTI klase Tako da nije za poređenje sa ovim autima.

Podeli ovaj post


Link to post

stvar ukusa sto se enterijera I exterijera, sto se mene tice ja sam malo old fashion tip tako da volim kada mi je instrument tabla ispred mene I kompletna, ako je sportski auto u pitanju volim da imam sve cajgere koji I trebaju da budu tu, cak I voltmeter, pritisak ulja.....zato kazem da mi kod yarisa-pricam o yarisu II TS fali mnogo sto sta da bi nosio bedz "sport" Posebno obicna sedista bez neke naglasene bocne potpore, odvratna kombinacija one bele plastike na vratima....nemam pojma, sve mi to deluje prilicno jeftino I obicno, ko da je auto za pijac...mozda zvuci grubo ali gledam kao kupac na sta cu da potrosim svoje pare I da dobijem sto vise I sto bolje. uvek su godinama unazad svi "sport" modeli bili u vrhu ponude I po opremi a bili I najskuplji kao model kod svih proizvodjaca.

spolja, clio je nizi, ima lep spusten nos, mnogo izduzeniji od yarisa koji je ko bubmar, guza kod clia je kompaktnija I opet lepsa jer je clio siri od yarisa....sam vizuelni efekat je opet kazem po meni na strain clia, a tek usisnici za vazduh u prednjim blatobranima :wub: . u renou su se I te kako potrudili da ga ucine bas razlicitim od obicnog clia sto kod toyote nije slucaj.

yarisov 1.8 motor ni po cemu nije sport, taj motor je preuzet iz avensisa I spakovan u laksu karoseriju sto mu daje bolje performance...gde nestadose oni ts 1.8 motori  sa liftom, to je bio sport, ekologija ih ubila :(

@ GoForit,

dobar clio, da je stranac uzeo bi ga odma ;)

Podeli ovaj post


Link to post

Opet kad čitam tvoj komentar, sve je stvar ukusa. Yaris 2 je po mom ukusu najlepše i najbolje upakovan auto B segmenta. Namerno kažem Yare 2 jer mi je novi Yaris izgubio ono što mi se sviđa na Yaretu i nekako mi je dosadan za oko. Ja sam ooduševljen sa enterijerom i ekterijerom. Meni je krajnja želja upravo Yare 2. Pogotovo mi se sviđa tabla na sredini i to elektronska. Kad sam uzeo Yare 1.3 ta tabla mi je bila trn u oku , a posle sam je toliko zavoleo da mi je bilo čudno i zamisliti da vozim auto sa cajgerima i to još ispred mene. Meni je bolja nego cajgeri i više mi se sviđa od ove što sada imam u TS-u. Inače najviše volim auta B segmenta i samo njih i gledam. Nemam potrebu za većim pa mi se taman poklopilo i da mi savršeno služi ono što mi se i vizuelno sviđa. U tom segmentu je po mom ukusu Yare 2 1.3 savršen. I što se izgleda tiče i što se motora tiče. 

Što se tiče TS-a, nisam nikad sedeo u Yare 2 TS. Čudi me da nema kadice kad moj TS prve generacije ima, a estetski mi je lepši od Clia. Opet ponavljam TS nikad nije bio sportski auto. Yare TS nikad nije ni imao lift, Corolla da , ali Yare ne. Nikad Yare nije bio u toj klasi auta. Nemoj me krivo shvatiti, lep je Clio auto, da ne pričam o tim motorima u Sport i Wiliams  verziji, ali kad sednem u Clio , nekako mi to nije to. Imam osećaj da će se svakog momenta nešto pokidati, otkazati... Eksterijer mi je totalno nedorečen i totalno mi ne uliva poverenje. Ukusi su različiti i to je to. 

Podeli ovaj post


Link to post

Evo i ja da se nadovezem. Posto sam bio clan francuza  :) . Klio sport je daleko ispred Yarisa TS. Ja sam od jednog clana sa RFS probao Klia RS,to leti kao munja. 170 ks,cup vesanje. Leti kao metak,unutrasnjost je van serijska. Sedista polu koza,kadice. Yaris recimo nema tu snagu. Mislim takodje isto sto i Mica da Yarisu fali jos nesto da bi bio TS. Sa matorim se ne bih uopste slozio da Klio ima nedorecenu unutrasnjost. Pre bih rekao da Yaris TS ima,jer tabla ti na sredini,pokazivac temp nedostaje,sedista imaju kakvu takvu potporu ali ne kao klio sport. Ja sam probao kazem Klia sport i stv leti ko munja. Yaris TS nisam,ali msm da 105ks je malo da bi takav auto bio sportski hecbek. Klio je isto meni lepsi od Yarisa,nizi je,trapovi su mnogo bolji.Da ne budem pogresno shvacen,meni je Tojota malcice draza od Renoa,a da  ne bi ispalo da jedne hvalim a druge ne. Za mene od Toyote TS je Corolla extra,ima sve i zadovoljava taj neki sport dodatak. Yaris pak ne. Kolko sam cuo trebalo bi Japanci da naprave neki do jaja najnoviji Yaris TS koji bi bio u rangu Pola R, Clia RS 220, Fieste(uskoro dolazi RS Fiesta sa 250 ks 2017g).

Podeli ovaj post


Link to post

Ma ok je RS (u svakom pogledu ispred "naseg" TS) ali sam znak me asocira na onu rupicu gde se gura pisha :)

Podeli ovaj post


Link to post

A zato tebe zovu Nessa Clio :D :P 

Podeli ovaj post


Link to post

Koji RS ispred TSa?

Podeli ovaj post


Link to post

 Opet ponavljam TS nikad nije bio sportski auto. Yare TS nikad nije ni imao lift, Corolla da , ali Yare ne. Nikad Yare nije bio u toj klasi auta. 

jeste, i u samom nazivu mu stoji TS-toyota sport, mali hot hatch, slazem se sa tobom vezano za instrument tablu ali super je za "obicne" modele, bas mi prija i dopada mi se, opet kazem po meni fali mu puno sportskih nota da bi nosio taj epitet "sport" 

imamo mi bas takvo yare za kojim seces vene, 1.33, fenomenalan je auto, meni jedino smeta previsoka pozicija sedista za vozaca, mnogo se bre visoko sedi, one bele plastike na oblogama vrata sam hteo da farbam, prelepim, ne znam ni sam sta sve nisam hteo da uradim da ih ne gledam i na kraju sam odustao, naviko se valjda  :)

nije ni bitan clio sport, sto rece siroce bila je i ford fiesta ST, sad izlazi nova...jednostavno yaris u TS verziji se vrlo malo vizuelno razlikuje od obicnog modela, motorizacija mu je osrednja iz ugla nekog ko zeli mali hot hatch, oprema isto osrednja, pazi kad nema recimo zadnje elektricne podizace prozora, fabricki ne ide ni onaj kacket pozadi koji kosta neke smesne pare, osim felni i branika i analogne instrument table koja je siromasna za sportski auto ne razlikuje se uopste od bilo kog yarisa. na zalost japanci gube bitku u evropi, izgleda da im to trziste klizi ispod nogu, generalno ponuda svih modela je slaba a kupci su sve razmazeniji jer imaju fenomenalne uslove kupovine pa hoce i vole da biraju.pogledaj recimo skodu, udjes u njihov salon i u ponudi imaju dva modela u dve ralicite karoserije sa 4x4 pogonom, pricam o obicnim automobilima, ne suv, kod kog japanca to imas, ni jednog na zalost.

polomio sam se u odluci koji auto da kupim a uslov mi je 4x4 jer to hocu a ne sto mi treba, da bude hatch, benzinac a bio sam spreman i na kompromis da uzmem dizela, i da ne bude subaru, jedva nadjoh auto a pravio sam kompromis pa je velika limuzina sto mi i nije neki fetish al ajde.....

sto se kvaliteta i upotrebljivosti yarisa tice tu ne treba trositi reci, cista desetka ;)

 

Ma ok je RS (u svakom pogledu ispred "naseg" TS) ali sam znak me asocira na onu rupicu gde se gura pisha :)

pa skini mu znak  :D

Podeli ovaj post


Link to post

 

 

pa skini mu znak  :D

 

 

Koji fetish :D 

Podeli ovaj post


Link to post

Fiesta je vrh te klase. Nema dalje. Jeste da se Yare obeležava sa TS (Toyota sport) , ali i u Toyoti su rekli da ne pucaju na tu klasu već navedenih auta. Ipak su ti auti sa po stotinjak konja više. To nije za poređenje. I oni su rekli da idu na neku među klasu. Sad prave Yre sa hibridnim motorom koji će imati 420ks. Opet , Clio i slični se neće moći porediti sa Yaretom koje ima i 200ks više. Yare TS se meri sa Saxom 1.6, Fiestom 1.6, Pežoom 206 1.6... To je ta klasa, a tu je Yare najbolji, bez neke navijačke tenzije. Ti auti su oko 120ks pa su za poređenje sa TS-om. Ne bi ja 1.33 , baš bi onaj 1.3 . Vozio sam i nekako mi bolje leži petostepeni menjač. Imam osećaj da je življi auto. Nisam gledao specifikacije da li sam u pravu, to je moj osećaj. 

Podeli ovaj post


Link to post

To samo liči na Yuga

Podeli ovaj post


Link to post

:D  :D  :D  :D

Čovek kupio novog Porschea, izađe na autoput i stisne do 160, osećaući kako mu vetar mrsi prosedu kosu. "Ovo je mrak", pomisli dodajući još gasa.
Ali, kad je pogledao u retrovizor, ugleda iza sebe policijski auto s upaljenim rotirajućim svetlima.
"Ma, mogu da mu pobegnem", pomisli i stisne na nekih 210 km/h. Tada pomisli:"Kog đavola ovo radim, ja sam prestar za te gluposti" i zaustavi se pred puta, čekajući da stigne policijski auto.
Policajac se zaustavi iza Porschea i prošeta do njega:
"Gospodine, smena mi završava za pet minuta i rado ću vas pustiti ako mi date razlog zašto ste bežali... ali neki koji još nikada nisam čuo".
Čovjek ga pogleda i reče: "Prošle nedelje, moja žena je pobegla s policajcem pa sam mislio da mi je vraćate".
Pandur ga pogleda, vrati mu papire i rece: "Hvala, do viđenja".

Podeli ovaj post


Link to post

Danas svratio do coveka koji izvlaci ulubljenja na kolima, imao sam na par mesta i bas mi smetalo. Sve u svemu tih 5 plus jos jedno sitno od tudjih vrata 30€. Prezadovoljan uradjenim i cenom.kao da nikada nista nije bilo video sam auto izubijan od grada, hauba pola pola, vrhunski uradjeno. Zao mi sto nisam fotkao

Ne znam da li otvarati novu temu, javno kaciti kontakt ako nekome treba, nit mi je rod nit pomoz bog ali je korisna informacija

Podeli ovaj post


Link to post

Potraži ako nema teme otvaraj novu treba i meni taj, slike pre i posle i slobodno kontakt

Podeli ovaj post


Link to post

Vrlo rado ali na kompu ne mogu ni home page da otvorim a jos manje da se ulogujem

Ako neko moze neka otvori temu

post-132-14547759739859.jpg

I ako neko ko odrzava sajt moze da pogleda sta mi je sa ip i ostalim glupostima. Rebotovao sam wifi ruter, modem, nema malvera, ocistio kes...e jbga da nece ni home stranu od sinoc da otvori ne kapiram

Podeli ovaj post


Link to post

×