Milos CTS 360 Napisano Oktobar 21, 2016 5000€ mislim da je OK cifra naravno sa zimskim gumama Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 21, 2016 И поред тога што иде регистрација и што има још на њему 300е улагања? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 21, 2016 Budi srecan sto mu je odradjen veliki servis pa nemas i taj trosak koji bi u 95% slucajeva kupovine polovnjaka imao pa plus gume, neka popravka, ispod 500€ ne bi prosao. 300€ je sasvim ok cifra ulaganja u polovan auto. Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 21, 2016 Мића земо..регистрација,две гуме,дискови плочице,регистрација,шминкање аута...то све је више од 300е.... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
frank 319 Napisano Oktobar 21, 2016 U svaki polovnjak imas ulaganja,oni sto stvarno valjaju se ne prodaju,toga si naravno i sam svestan.I u tu korolu sto ces gledati ima ulaganja. Pare pucaš pa pucaš. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 21, 2016 Лудница људи искочио овај ауто БЕЗ ДИНАРА улагања идем сутра да га видим ..изгледа да је то тај иде за 5500 Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
NenadRAV4 163 Napisano Oktobar 21, 2016 Za ovaj 1.8 pod obavezno saznaj da li trosi ulje, postojale su verzije sa tim problemom. A sto se tice onog 2.0d koliko vidim u servisnoj su napisali da su menjane plocice pr, otkud sad da treba i to. Inace sto se tice performansi, ako brzo vozis bolji je 1.8. Ali zato 2.0d trosi manje i skuplje mu je odrzavanje, tj kod dizela je skuplje sto postoji vise potencijalnih mesta za skuplji kvar. Odrzavanje kao odrzavanje je slicna cena na oba. Inace mislim da su u reviji sat imali kao polovnjaka avensis 2.0d koji je bio na taksiju, mislim da je presao preko 400000km i vanredno je zamenjena pumpa za vodu za pranje soferke, sirena i nesto oko oslanjanja. Tako da nije to lose Provozaj oba ako mozes 10ak km, vidi koji ti bolje lezi. Podeli ovaj post Link to post
Seba 130 Napisano Oktobar 21, 2016 (edited) Iskreno...ako se odlucis za benzin ja bi pre uzeo onu sa prvog linka koji si postavio. 141000 km uvezen iz Svajcarke ima i cistu servisnu. Mica ga je vec video i izneo svoje misljenje, sto znaci da je bas u dobrom stanju. Opet ce da te izadje 5500 e max sa full servisom i registracijom. Ipak je razlika u kilometrazi ogromna, a po meni je i stanje dosta bolje od svajcarca nego ove poslednje sto si postavio. A nesto i ne volim ove slike po mraku za oglas. Slike od pre 11000 km, sto moze da bude i da je slikano pre godinu dana. Samo lagano budi pazljiv i ne zaleci se. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Izmenjeno Oktobar 21, 2016 od Seba 1 Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 21, 2016 Хвала свима на саветима. Свакако планирам да постанем члан Тојотине фамилије тако да на први скуп који доћем има свако по једно ладно пивце. Да будем искрен пуно се надам да ће сутра са Королом бити све уреду и да ћу је купити за нешто мању суму од 4600. Ако пропадне Корола доообро ћу разислити за зеленог авенсиса.....задња опција је да узмем јаре 2006.год навацим кофер на кров и у к све..... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj post Link to post
rajan 246 Napisano Oktobar 21, 2016 vidi kupujes automobil star 10+ godina i tesko da mozes naci neki da bas nema dinara ulaganja a sve i da nadjes ne znaci da posle mesec dana nece da izleti neki kvar....jednostavno to je lutrija a tvoje je da proveris ono sto moze da se proveri... stvari tipa remontovan zamajac, menjac na izdisaju i sl tu ti niko ne moze pomoci sem servisne knjige iz ovlascenog servisa....ove ostale ne podcenjujem ali zna se da se i servisne knjige falsifikuju .... srecna kupovina pa videcemo Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 21, 2016 @ vilenjak, okaci link ka oglasu da bude lakse svima nama da direktno udjemo u oglas i detaljnije pogledamo sve heneralije. ne znam sta da ti kazem, meni je onaj avensis na bezanijskoj kosi odlican, zaista lepo odrzavan auto u top stanju. kao sto rece nenad ovi 1.8 su imali falinku da troskare ulje i to tesko mozes da provalis, ne dimi na auspuh jer je to oko 1L/1000km, opet ne znam koliko prelazis godisnje da ti treba dizel ako ti je djole rekao da onaj benzinac 2.0 puno pije benzina i ne znam sta jos i ako te je to odvratilo od kupovine razmisli i izvagaj, na ovom 1.8 moze lako da te saceka generalna a to je puno para, na dizelu ako ti ode plivajuci zamajac ili dizne nece te ni kozne gace zakrpiti jer sve je to preko soma eura....pa na kraju da ispadne da je taj 2.0 i najbolja kupovina. nema sanse da nadjes auto bez dinara ulaganja, vidi ovako, na mojoj rolli sam u maju mesecu odradio veliki servis, zamenio zastitne gume amorta, sve oem delovi, stavio nov akumulator i odradio mali servis, sad me ceka registracija i zimske gume......dakle opet 500 eura trosak, a realno auto je bukvalno bez dinara ulaganja. 2 Podeli ovaj post Link to post
rajan 246 Napisano Oktobar 21, 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk . skroz popunjena servisna jedino sto je auto stajao dve god i od kad je kod mene bogami sigurno sam 3000e ulozio u nju....nema pravila Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 21, 2016 (edited) Да будем искрен пуно се надам да ће сутра са Королом бити све уреду и да ћу је купити за нешто мању суму од 4600. Ако пропадне Корола доообро ћу разислити за зеленог авенсиса.....задња опција је да узмем јаре 2006.год навацим кофер на кров и у к све..... polako, nepisano pravilo je da ako imas recimo 5000 u dzepu kupujes auto za 4500, mozda i za 4000, svaki, ali svaki polovan auto iziskuje bar onaj minimum tipa mali servis, gume, dubisnko pranje, neka sitna popravka, racunaj na troskove obaveznog prenosa vlasnistva....nema sanse da sve to bude manje od 300-400 eura u idealnim uslovima, a gde je prase na raznju i gajba piva za sve nas ovde :D Izmenjeno Oktobar 21, 2016 od Mića 3 Podeli ovaj post Link to post
Skipper 244 Napisano Oktobar 21, 2016 Ja sam uzeo yarisa '06 pre dva meseca. Tražili su 4500€ a našli smo se na 4100€. Imao sam trošak za gume 24000, mali i veliki servis me koštao 16500, registracija 20000 a auto fino očuvan, prešao 60000 km. Jedina vanredna stvar koju sam imao su četkice na alternatoru i koštale su 800 dinara. Pa ti vidi koliko ima preko na auto "bez ulaganja". 2 Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 22, 2016 Тојота трула 2 дизне треба да се мењају има доста шминкања..све у свему не вреди 3600 а не колико он тражи. Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
NenadRAV4 163 Napisano Oktobar 22, 2016 Ako mozes da oboris cenu na ime te dve dizne za 400e onda je to ok, za ostalo ne znam. Podeli ovaj post Link to post
laki72 887 Napisano Oktobar 22, 2016 @Vilenjak Ja cu ti samo poruciti da se ne zaleces, ne zuris i probas da izbegnes 'kupovnu histeriju' A bojim se da te ona ipak uhvatila. Bez uvrede. Zasto to mislim? Pa lutas u kubikazama od 1.0 do 2.0 , od benzinca do dizela, od yarisa do Avensisa :D To su ipak preveliki rasponi za "racionalnu kupovinu". Sede, smiri i saberi se. Moras znati sta zelis, koje su ti potrebe, ali i koje su ti mogucnosti. Kad sve to izbalansiras, onda strpljivo gledas i vrebas pravu priliku. Sa automobilom je kao i sa zenama, dok nije tvoja ne znas kakva je zaista (vazi i obratno) Pa ipak, ne juris od jedne do druge, vitke, bucke, niske, visoke, plave crne, (...) :D P.S. Prica, o avensisu koji je bio jedna a kad si dogovorio da pogledas druga cena... (!) Ako se razmisljas o njemu, ni 1EUR preko prvobitne cene!!! To sto je vlasnik odradio, je odradio zato sto je morao i zato sto nije mogao da ga za te pare proda bez tog ulaganja. Da je mogao, ne bi ga radio. Na stranu sto mi je to bezobrazluk sto je kada si prvobitno zvao cena bila 4800, a sutradan te zove i trazi 5200 "jer je pre 3 dana uradjen veliki servis"!!! E pa to ne ide tako, jer je onda to znao i na prvo javljanje!!! Polakomio se. Dakle, ponudi 4800EUR i ni EUR preko toga. Naravno ako pod uslovom da je avensis ono sto zelis. Srecna kupovina, nadam se da sam ti makar malo pomogao Sent from my LG-D320 using Tapatalk 3 Podeli ovaj post Link to post
Japanautofan 398 Napisano Oktobar 22, 2016 laki 72 Gde si nasao zene i automobile da uporedjujes ? To znaci da moras sve da probas i vidis koja ti odgovara ali pre toga dobro proveris da li je negde "čukana" :D 2 Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 22, 2016 Vilenjak, imam auto za tebe da nemas bukvalno dinar ulaganja em je karavan, 4x4, oba seta novih guma, sve do poslednje sitnice odradjeno na njemu, jedina kvaka je sto je punoletan i nije fancy Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока 2 Podeli ovaj post Link to post
Japanautofan 398 Napisano Oktobar 22, 2016 Mico jel Corolla jos nije otisla ? Ima li je na oglasima ? Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 22, 2016 Ma jok, nema je na oglasu. Kaparisao covek, ja ga cekao tri meseca i na kraju odustao jer nije mogao da se finansijski zatvori. Od tada se nesto i nisam trudio da je prodam, vozi se povremeno. Nesto mi se i ne prodaje, da joj nesto fali ili da me kosta pa ajd, te pare mi nece promeniti zivot nesto spektakularno tako da nisam nacisto sam sa sobom vise sam se zezao sa vilenjakom jer vidim da trazi auto bez dinara ulaganja pa mi pade na pamet, mada realno moja e12 bi mu legla ko budali samar, odradjen veliki i mali servis, sve tip top, ali opet ima ceh registraciju i zimske gume. Ja taj auto nisam ni vozio po soli i snegu. Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Japanautofan 398 Napisano Oktobar 22, 2016 Meni se ipak vise svidja ta 4x4 pogotovo sto si spominjao "projekat" prebacivanja tog pogona. Ja sam vec zamislio moju u WRC stilu :D Burazer je nedavno kupovao auto (sad je vec uzeo Mazdu Demio) i bas sam mu spominjao tvoju Corollu. Inace i on je "zaludjenik" za Japance ali se odlucio za Mazdu.(pre toga vozio 626) Inace Mazdica odlicna ko' iz fabrike, jedino sto je malo tvrdja sto se tice udobnosti. Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 22, 2016 Шта рећи? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Mića 1824 Napisano Oktobar 22, 2016 Sad mi nista nije jasno odbio si zeleni avensis jer ima ulaganja realno u sitnice a pregovaras za corollu koja je les i u koju itekako treba uloziti a startna cena bilo 4 ili 4100 je velika, ajd sam reci koliko bi dao onda za moju E 12 ako je ova 4100 Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post
Vilenjak 11 Napisano Oktobar 22, 2016 Немој да се вређаш молим те...па ако је чаша да био 4800 Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj post Link to post