Jump to content
Mr Nebojša

I TOYOTA club Serbia skup - Beograd - Japan X livada

Roštilj?  

4 members have voted

1. 1. Roštilj?

• Da.
      4
    • Ne.
      0

Recommended Posts

Nadam se da nisam zakasnila.....

1. Toske + Sirnemanjapro + Vlade

2. Vojislavbb

3.Skyline

4.Arsen

5.Celica STi

6. Vicenco

7. Dzvini

8. JB lude + HCS Club

9. Zvezdica

10. Truly

11. Simellla

12. Vladimir Korac

13. Cp6uH

14. TRIO_driver

15. Kabe

16. RAV4

17. acan800

18. vanae86

20. Molder72

21. Seiz

22.malibane

23. Yaris*TS*Kg

24. Danca

:}

Podeli ovaj post

Ne moze da se zakasni, ne brini :)

Podeli ovaj post

Cisto da znate, Hondasi prave na Vencu rostilj 18. oktobra, bolje da se ne preklopite, falice vam cela H ekipa, steta da bude tako...

Podeli ovaj post

Hvala na informaciji

Podeli ovaj post

Naravno, primamo uvek Toyotasku bracu, imam ja dosta i Toyoti drugara, ne mogu stici sve pohvatati, a ja bi voleo da dodjem i kod vas, a ako se poklopi, necu mocu, jer sam ja prakticno domacin u NS, i motorna snaga Vojvodjana i Novosadjana, sto se tice japanaca, da organizujem krkanje i druzenje(dodao bih potezanje, ali da ne izadjemo u novinama kao prosli rostilj...:))

Podeli ovaj post

1. Toske + Sirnemanjapro + Vlade

2. Vojislavbb

3.Skyline

4.Arsen

5.Celica STi

6. Vicenco

7. Dzvini

8. JB lude + HCS Club

9. Zvezdica

10. Truly

11. Simellla

12. Vladimir Korac

13. Cp6uH

14. TRIO_driver

15. Kabe

16. RAV4

17. acan800

18. vanae86

20. Molder72

21. Seiz

22.malibane

23. Yaris*TS*Kg

24. Danca

25. Cvrle

Podeli ovaj post

U koliko mislite okupljanje?

Jer mi cemo rostiljati minimum do 16h, pa da li da se dojuri do BGD-a, ne znam da li se isplati....a to vam je minimum 5 ljudi sa ove gore liste...:(

A ja bi bas da dodjem, volim kad vidim brdo japanaca na gomili, vise nego bela leba...

Podeli ovaj post

e da ljudi hocemo ondada stavimo 25.10 skup da se ne poklapamo sa HCSom ?

Podeli ovaj post

Sve zavisi iskljušivo od vremenske prognoze kao i od našeg trećeg administratora.Ali mislim da će to ipak, na našu žalost da budemo bez Hondaša, biti 18-ti jer su javili lepo vreme, dok već 25-tog neka pogoršanja, ali to ne znamo koliko je precizno, tako da ćemo se još malko strpiti sa odlukom.

Podeli ovaj post

Hocete ostajati do kasnije?

Razmisljam se da se mozda pokupim, pa sa rostilja na TCS skup...:)

Podeli ovaj post

Verujem da ćemo ostati ceo dan, sve zavisi od članova i raspoloženja

Podeli ovaj post

Kao sto rekoh, ja sam rad, verujem i skoro pola BGD ekipe isto, jedino sto sam ja maltene domacin u NS, pa ne mogu da ranije da zbrisem, ako bi ostalo makar vas par forumasa(i mister Korac, off course:)), dosao bih onda na kraj makar, pa u kafanu svi zajedno...

Podeli ovaj post

ja mislim da cemo cekati mrak gore ;) jednom je prvi Toyota Club Serbia skup

Podeli ovaj post

Milosh (Cp6uH) i ja (Igor) smo bili do Avale u izvidnici :)

Na samom vrhu kod restorana:

th_Avalavrhparking.jpg th_IMG_8912.jpg

I malo nize kod tornja:

th_IMG_8923.jpg th_IMG_8921.jpg th_IMG_8918.jpg th_IMG_8919.jpg th_IMG_8920.jpg

Realno, mnogo bolje je oko tornja za nas jer gore verovatno padne neka svadba a i nema klupa i mesta za roshtiljanje. Kao shto se vidi sa slika oko tornja ima dosta mesta, samo da se nadamo da nece ljudi da navale tamo bash taj dan :)

Podeli ovaj post

Problem je samo shto smo daleko od grada , civilizacije uopshte, prodavnica ima u podnozju ali ono...samo bi morali unapred sve da dogovorimo ko shta i kako donosi...

Podeli ovaj post

U toku planiranja prvog okupljanja, došli smo ideju da je možda svrsishodno da organizujemo roštilj(ijadu).

Interesuje nas da li ste za ili protiv, tome je namenjena anketa.

Ono što ne bi bilo loše jeste potencijalni predlog oko organizacije roštilja.

Standardno je, barem tako kruže priče, da svako donese ono što mu je potrebno, odnosno, piće i hranu (hleb i meso), a roštilj će biti postavljen.

Druga solucija do koje smo došli jeste da svako da određenu sumu novca, proračunali smo da je 150 dinara dovoljno za 2L soka i hleb, naravno plus meso. Pošto nismo hteli da nagađamo cene mesa, to je ostalo otvoreno, ali predpostavljamo da je 500 gr dovoljno za jednu osobu. Ostaje pitanje koliko to košta?

Ako bi se izabrala ova solucija novac bi se prikupio tako što bi se sastali negde pred ulaskom u Beograd ili na ulazu u Beograd, skupili novac, kupili šta nam treba (piće, hrana, čaše, tanjirići) i krenuli put destinacije.

Naravno, svaki predlog je dobrodošao.

btw.

Idealno bi bilo da neko ponese neki rasklopivi sto, stolice ili slično.

Podeli ovaj post

18. Oktobar je inicijalni datum, ako bude kiše, pomeramo za 25., ako bude 25.og kiša, onda... Smislićemo nešto. Možda u Domu Sindikata neko okupljanje. :D

Toške će detaljnije oko skupa sa vremenima i organizacije. Što se tiče organizacije oko pića, hrane, postoji tema u vezi roštilja.

Podeli ovaj post