Jump to content
Mr Nebojša

I TOYOTA club Serbia skup - Beograd - Japan X livada

Roštilj?  

4 members have voted

1. 1. Roštilj?

• Da.
      4
    • Ne.
      0

Recommended Posts

Bolja vam je solucija svako donese onoliko koliko misli da ce pojesti i popiti, pa kad dodje, sve na gomilu. Naravno, racunam isto to i za hleb, cumur neko ponese, pa mu date pare na licu mesta, a nozeve, stolice, itd. svako nosi za sebe..

Ovo je proverena formula sa CBC i HCS rostilja, onaj ko treba da skupi pare ima da proba to jednom i nikad vise, jer je mucno toliko ljudi skupiti, pa u nabavku, tako da mislim da je bolje direktno na lice mesta donese mesinu i pice, i udri..:)

Podeli ovaj post

Moram da kažem da je TRIO donekle u pravu, a donekle i nije... Naime, u današnje vreme kada je svaki dinar bitan, jeste, najbolje je doneti od kuće, jer će mnogima sam put na okupljanje biti nimalo jeftin. Meso se neće pokvariti do BG ako se stavi u novine, i to je ok. Samo sam malo sumnjičav po pitanju pića. Dakle, ideja da svi skupimo pare pa da se kupe sokovi mi se više sviđa nego da svako ponese sebi cugu. Naime, kao član TcS team-a vas obaveštavam da će se ceo TcS team potruditi da događaj prođe u najboljem redu i da ne bude problema. Kada kažem ovo, govorim u ime celog TcS team-a. Dakle, iako mi se Triov predlog više sviđa ja glasam za prvobitan, Nemanjin (druga solucija).

Podeli ovaj post

Što se tiče lokacije gledajte samo da bude na sunčanommestu, s obzirom na temperaturu...

Post Merge: [time]1255442472[/time]

Evo sta kaze windows-ov proweather u vezi prognoze:

untitl10.jpg

Podeli ovaj post

1. Toske + Sirnemanjapro + Vlade

2. Vojislavbb

3.Skyline

4.Arsen

5.Celica STi

6. Vicenco

7. Dzvini

8. JB lude + HCS Club

9. Zvezdica

10. Truly

11. Simellla

12. Vladimir Korac

13. Cp6uH

14. TRIO_driver

15. Kabe

16. RAV4

17. acan800

18. vanae86

20. Molder72

21. Seiz

22.malibane

23. Yaris*TS*Kg

24. Danca

25. Cvrle

26. Yaris_02

Podeli ovaj post

Smislite i plan B, ako bude bas hladno, a usput i javite, da znam, jer cu ja posle HCS rostilja da zapalim za BGD, kod vas, imam Tosketov kontakt, a mozda dovucem i jednu Celicu(ne racunam Simellu i VojislavB)...

Podeli ovaj post

Bacio sam mu buvu, dobio je link, ali moras da shvatis, ima puno ljudi koji nisu na forumu, a voze Toyote i vole trke, i slicno, a jos mnogo vise sa stock Toyotama..Nikad to nece biti previse masovno, forumi ce biti masovno koristeni za deset godina recimo, ali mora se od neceg krenuti, zar ne?:P

Podeli ovaj post

Trio, radimo i na tome, da upravo bude masovno i da sve ljubitelje dovedemo na isto mesto, ali naravno sigurno nećemo moći sve sami da odradimo tako da apelujemo na članove da nam pomognu i šire vest da je Toyota klub otvoren za njih. ;)

Nego da i ovo ne bude off da vidim šta da radimo sa ovom zimom što nam zagorčava život a i skup, i ukoliko je dosta hladnije na Avali ili ako su padavine više verovatne na toj lokacije da tražimo neku alternativu ..

Podeli ovaj post

I ja sam razmišljao u tom pravcu.. Ne treba to biti neka pokrivena hala, ali bilo bi dobro da bude mesto gde je sunce preko celog dana i po mogućstvu zavetrina... No, mislim da će domaćini već nešto smisliti po tom pitanju...

Podeli ovaj post

Mozda u krajnjem slucaju neki lokal, sa velikim parkingom, pa klasican rucak, naravno onda se kupovina hrane mora ostaviti za subotu popodne, jer ce se do tada znati kakvo ce vreme biti, pa na osnovu toga odluciti lokaciju...

Podeli ovaj post

ne vredi sada to nista. nego da vidimo sta cemo da radimo za prvi TcS skup

Podeli ovaj post

Drugari sačekaćemo još malo, i računajte da će skup biti ove sedmice, dakle sada zavisi isključivo od vremena ili subota ili nedelja samo da ustanovimo koji će dan biti vremenski lepši.

Podeli ovaj post

Dakle sve je dogovoreno:

Vreme okupljanja Subota 17.10.2009 12h

Svi ponesite koliko vam je potrebno hleba, pića i mesa, pa ćemo sve spojiti i uz roštilj i naše mezimce družiti

Svi su pozvani, dođite i upotpunite "prvi TOYOTA club Serbia skup"!!

ps: Detalje oko tačne lokacije postaviće Srbin

Podeli ovaj post

Sva sreca pa ja redovno posecujem forum ;)

Mesto gde se dolazi je ovde....

http://img221.imageshack.us/i/ugovor4lf2.jpg/

Livada je na Vidikovcu, druga ulica iznad ibarske

raskrsnica Bitoljske i Zitomislicke ulice.

na plac se dolazi ovako

iz grada, trgovackom kad se prodje jugopetrol pumpa u zarkovu, skrene se levo u jablanicku (kod lav auta) pa iz jablanicke druga ili treca opet levo (sve jedno je)..

tu, na livadi cete videti kucicu cuvara parkinga, rostilj se pravi na parceli broj 13

Podeli ovaj post

O kako si ga objasnio, tako će i oni da nađu put. :D

Podeli ovaj post

Mi smo već na planu B a plan može da dođe u razmatranje isključivo ukoliko budu padavine u Subotu, dakle do daljnjeg datum okupljanja je rezervisan za subotu, a nadam se da će i HCS prisustvovati.

Podeli ovaj post

Drugari želim vam dobro druženje i lepo vreme ali, nažalost, ovog vikenda idem do Kladova tako da ne mogu da se družim sa vama. Bar će Toyota biti srećna od ovolike kilometraže.

Pozdrav svima!

Podeli ovaj post

u 9 Vlade, naravno, daj mi svoj mob na pp ;)

Podeli ovaj post

ljudiiiiiii ima li ko neke 215/40/17 da nazujem za skup nemogu da nadjem ovde ni celawe????? :)

Podeli ovaj post

Ja sam siguran :)

Podeli ovaj post