Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 16, 2009 Ono što je meni poznato, sprečeni su na ovaj skup da dođu Skyline, Srbin-(postoji mogućnost da stigne) i Molder72. Ostale očekujemo, i dodao bih da bi trebala da nam stigne i ekipa HCS, e sada koliko od njih, nije precizirano. Podeli ovaj post Link to post
Edzi_ Sarajevo 1 Napisano Oktobar 16, 2009 Veoma rado bih došao, ali nažalost sam dosta daleko. U svakom slučaju želim vam svima lijep provod. Lijepo bi bilo kada bi neko sve to slikao i postavio na stranicu. UŽIVAJTE ;D Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 16, 2009 Biće slika i to mnogo, to obećavamo, PRO aparat se nosi!!! A oni koji ne dođu videće šta su propustili Sada ko je spreman neka rizikuje ;D Podeli ovaj post Link to post
Edzi_ Sarajevo 1 Napisano Oktobar 16, 2009 Zaboravih pitati da li će i koliko biti cura, jer bez cura nema... :D Znate na šta mislim ;D Post Merge: [time]1255732378[/time] Nemojte da na slikama budu samo auta, pa zanima me npr ko je taj Toške,Vlado...Ko su ti likovi o kojima će generacije pričati ;D Nemojte da se nakad sretnemo u Tokiju, a da se ne prepoznamo 8) Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 16, 2009 drugari, zelim vam mnogo lep provod jako mi je zao sto ne mogu ici ni u osijek ni na skup mahacu vam sa sekirom u ruci, a kasnije i za volanom Zastave 840 sa par metara drva na njoj Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Oktobar 16, 2009 pa drugaru dobrodosao si na skup i sa Zastavom i sekirom.... p.s. i ponesi neko drvo da se ugrejemo... Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano Oktobar 16, 2009 Ljudi, lep vam provod, dobar roštilj i vedro nebo, jbg, čekaju me obaveze preko vikenda, pa se nadam da se vidimo na sledećem skupu! 8) Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Oktobar 17, 2009 Trebalo je ovo ranije da postavim ali nisam stigao...ako neko vidi pre puta dobro je... U 11 vas chekam na 1. semaforu u BGu kada se dolazi iz pravca Chachka, a ko dolazi sa druge strane moze da vidi sa slike shta treba da ostavi za sobom, Sajam, Adu, Chukarichku Padinu i Zarkovo...ide se glavnim putevima bez skretanja sve do tog Semafora kod "Lav Trade"-a...a tu cu biti i ja Moj br je 063/843-6464 pa ako neshto shkripi pozovite! U svakom sluchaju javite mi da znam koga sve da chekam...Vidimo se...Srecan put svima Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 17, 2009 pa drugaru dobrodosao si na skup i sa Zastavom to mogu na blindman, ne na TCS ali promena plana, idem Fiat Ducatom, ali to je opet jurizdikcija blindmanovaca :D Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Oktobar 17, 2009 Ja krecem za dva sata, verovatno cu da pokupim i HCSovce neke... Podeli ovaj post Link to post
Arsen 0 Napisano Oktobar 17, 2009 Jesam došao poslednji :-[ ali zato ću da napišem prvi . Hvala svima, mogu samo da zamislim kako je bilo, jbg, ali se baš radujem jer mislim da imamo baš super ekipu, drago mi je što sam deo nje. A sad da čujem i vidim šta sam propustio. Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 17, 2009 Obaveštenje: Pre nego što bilo ko okači slike neka mi se prvo obrati preko pp-a, radi detaljnijih uputstava. Hvala na razumevanju. Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 17, 2009 Obaveštenje: Pre nego što bilo ko okači slike neka mi se prvo obrati preko pp-a, radi detaljnijih uputstava. Nemojte kačiti slike, već mi pošaljite na mail kako bi bile sređene, videćete šta se dodaje. ps:Ovo ne važi za Dzvinija i DamnG6, pošto njihove slike već imam. Hvala na razumevanju. Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Oktobar 18, 2009 Samo da kazem da je juce na prvom zvanicnom skupu TcS-a bilo fenomenalno... Moram pohvaliti sve vas koji ste bili, stvarno sam se odusevio sa clanovima, svi ste ok momci i naravno svaka cast domacinu Dzwini-ju na dobrodoslici i na spremanju svega... Iskreno se nadam da ce ovakvih skupova naredne godine biti dosta, jer za ovu godinu vremenske nepogodnosti nedozvoljavaju :'( :'( :'( :'( ... Pozdrav svima... Podeli ovaj post Link to post
TRIO_driver 2 Napisano Oktobar 18, 2009 Ekstra, super ekipa, bas sam uzivao... Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano Oktobar 18, 2009 Cak nas je posetio i drug predsednik HCS-a, licno Podeli ovaj post Link to post
Damn86 22 Napisano Oktobar 18, 2009 cekaj a jel bilo ono odmeravanje snaga mr-ts kasnije po mom odlasku? (Pitanje je za vladu ;D) Podeli ovaj post Link to post
Edzi_ Sarajevo 1 Napisano Oktobar 18, 2009 Ima li još kakvih slika, pa ovo nam je malo Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 18, 2009 CELICA_SARAJEVO budi strpljiv, sve slike treba admini da pregledaju i malko modifikuju i onda se sve kače na forum. Samo strpljenje A što se tiče Seiz-ovog komentara potpuno se slašem, čak smo i kometarisali na tu temu, stvarno svi momci koji su bili su me oduševili, i od sveg srca mi je drago što smo okupili tako sjajnu ekipu. Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su došli i upotpunili naš prvi skup, po hladnom , nepredvidivom vremenu, mnogima nije bilo teško da prevale dobar broj kilometara, a neki i ako su radili i imali obaveze i zakazane poslove došli su i podržali nas.Posebno želim da se zahvalim i domaćinu- Dzviniju na svome požrtvovanju, kao i rukovodećim ljudima HONDA CLUBA SERBIA-e. JOS JEDNOM VELIKO HVALA SVIMA PRISUTNIM NA JUČERAŠNJEM SKUPU, a oni koji su ga propustili, verujem iz objektivnih razloga, daćemo im mogućnost da uživaju u sjajnim slikama a boga mi i snimcima, do narednog skupa ;D Podeli ovaj post Link to post
Vladimir Korać 2 Napisano Oktobar 18, 2009 cekaj a jel bilo ono odmeravanje snaga mr-ts kasnije po mom odlasku? (Pitanje je za vladu ;D) mene samo jako zanima kako TS ide, a bice vremena i skupova pa ce mo videti. nego samo da pitam Vojislava i Trulija kako se probili do gazele a i dalje kroz guzvu, jer ja sam krenuo po neki bajs i od zarkova do ade putovao najmanje pola sata, onda mi tu dosadilo da se krecem 1m/minutu......... Podeli ovaj post Link to post
Kabe 0 Napisano Oktobar 18, 2009 Ajd' da se i ja uclanim u "knjigu utisaka" :D. Salu na stranu, zelim da se zahvalim TCS na pozivu upucenom HCS-u kao i na veoma ljubaznom gostoprimstvu, ukusnom rostilju i prijatnoj atmosferi. Drago mi je sto smo se upoznali i nadam se da ce ovakvih okupljanja biti jos puno jer nasi JAPANCI to zasluzuju. Fotke su u obradi... Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 18, 2009 SLIKEEEEEE, dajte slike :D btw. nadam se da ste livadu vratili u fabricko stanje Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Oktobar 18, 2009 mene samo jako zanima kako TS ide, a bice vremena i skupova pa ce mo videti. cekaj a jel bilo ono odmeravanje snaga mr-ts kasnije po mom odlasku? (Pitanje je za vladu ;D) mene samo jako zanima kako TS ide, a bice vremena i skupova pa ce mo videti. nego samo da pitam Vojislava i Trulija kako se probili do gazele a i dalje kroz guzvu, jer ja sam krenuo po neki bajs i od zarkova do ade putovao najmanje pola sata, onda mi tu dosadilo da se krecem 1m/minutu......... Xexe... kako ide TS... to je najbolje da ti dam sam da probas... mogu i ja da te provozam... ali nista dok sam neosetis... ;D ;D ;D Podeli ovaj post Link to post