Vojislavbb 0 Napisano Oktobar 18, 2009 @ Vladimir Korac Probili smo se desnom trakom, tj onom žutom za autobuse... Bio je sudar malo kasnije kod nadvožnjaka što je pravilo celu gužvu. Ja sam prezadovoljan jučerašnjim skupom. Domaćin se pokazao u pravom svetlu. Bilo mi ga je čak i žao u jednom momentu koliko se čovek žrtvovao. Iskreno se nadam da ćemo mu u budućih par skupova odužiti sve što je uradio za nas i da on može da uživa kao što smo mi... Srbinu čestitam na pobedi i opraštam mu što nije došao, jer je pobedom promovisao naš tim na internacionalnom nivou! Ekipa je sjajna! Slike su fenomenalne! Arsenu bi bilo bolje da dodje sledeći put ranije... Podeli ovaj post Link to post
dzvini 281 Napisano Oktobar 18, 2009 "The Livada" je vracena u prvobitno stanje, nema brige. Ostalo samo malo pepela. Vishak mesa otputovao za Chachak, vishak sokova raspodeljen, kod mene ostala reshetka i cumur Drago mi je da ste zadovoljni i shto vam je bilo lepo i pored hladnoce. Hvala svima na dolasku i nema brige, i sledeci put cu da spremam kao i na "domacem" terenu Shteta shto SkyLine nije bio da mu se oduzim za onaj roshtilj u Chachku Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 18, 2009 vidis, ja skroz zaboravio na shish pa sto ne rece da to planiras, dosao bih :D zezam se, stvarno nisam mogao doci i gledajuci danasnje vreme, mnogo sam srecan sto sam juce odradio jedan deo posla krivo mi je sto nisam prisustvovao PRVOM skupu, ali razumite iskupicu se Podeli ovaj post Link to post
Propeler 10 Napisano Oktobar 18, 2009 A di su slike sa prvog skupa? Cisto da vidimo atmosferu. Podeli ovaj post Link to post
skyline 0 Napisano Oktobar 18, 2009 TEK??!!!! a, da, sutra je ponedeljak :-[ :D Podeli ovaj post Link to post
TcS 145 Napisano Oktobar 19, 2009 Nije to toliko cenzura koliko hoćemo da fotke ispadnu što lepše. Odužilo je se jer sam čitav dan na poslu, a imam 150+ fotki koje treba da spremim. Ako budem stigao, spremiću iznenađenje. Podeli ovaj post Link to post
Damn86 22 Napisano Oktobar 19, 2009 dadadaspremi..i majce svi da imamo u bojama kola Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 19, 2009 Toyotaši , IZVOLTEEE: ;) http://www.toyotaclub.rs/skup/1/ Podeli ovaj post Link to post
Seiz 0 Napisano Oktobar 19, 2009 Extraaaaaaaaaaaa suuuuuuuuuu....... wwwwwwoooooooowwwwwwwwwwww Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Oktobar 19, 2009 Auuuuuuuuuuuuu majko moja....Al smo dobri! Ali smo jaki!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj post Link to post
Edzi_ Sarajevo 1 Napisano Oktobar 19, 2009 Slike za 10, više me podsjeća na neki Celica skup , naravno i ostale Toyote su super. Za nepovjerovati je to da većina ovih auta spada u stare "krševe", od po 20-ak godina, a izgledaju isto kao da su sišli sa proizvodne trake. Svaka čast vlasnicima Za oko mi je zapela ova crvena Celica 2.0 iz Valjeva. Jednostavno imam njuh za auto u tip-top stanju. Ne bih rekao da je sa foruma, ili griješim? Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 19, 2009 Malo smo i snimali "1. skup TOYOTA club Serbia-e" pa evo i snimaka za one koji su propustili događaj, kao i oni koji bi se podsetili istog: Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano Oktobar 19, 2009 Slike za svaku pohvalu!!! 8) Ajde sledeće okupljanje da bude u nedelju?! :-\ Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 19, 2009 Već smo objasnili, prvi skup je odrađen, jednostavno tako je moralo biti, jedini dan bez padavina i užasne hladnoće da se skup održi u ovoj godini.Bilo je i hladno ali ipak smo izdržali, a svi su se složili da je se ipak isplatilo. Na proleće, biće dosta drugačije, toplije, nedelja sigurno, kao i iznenađenja koja su nam već sada u planu, tako da, taj skup ne bi ste želeli propustiti, odnosno ukoliko to učinite, kajaćete se ;D Podeli ovaj post Link to post
Vojislavbb 0 Napisano Oktobar 19, 2009 Ekstra je ovaj momenat kad smo svi krenuli.... Moje felne ubijaju...Ha ha ha Podeli ovaj post Link to post
Našud 3 Napisano Oktobar 19, 2009 Toške, jel ti to reče da će sledeći skup biti tek na proleće!? Jbg, ovaj put nisam mogao da dođem jer imam obaveze subotom (treninzi), a i Carina još nije dovedena u normalno stanje + Corolla još uvek kod majsotra... Podeli ovaj post Link to post
Mr Nebojša 532 Napisano Oktobar 19, 2009 Ne možemo pre, zima je surova, računajte da je proleće i to kada fino otopli da opet pravimo dešavanje Podeli ovaj post Link to post