Jump to content
Mr Nebojša

I TOYOTA club Serbia skup - Beograd - Japan X livada

Roštilj?  

4 members have voted

1. 1. Roštilj?

• Da.
      4
    • Ne.
      0

Recommended Posts

Sad videh sve...zadovoljstvo mi je svud' po faci :)

Podeli ovaj post

Sad videh sve...zadovoljstvo mi je svud' po faci :)

jao, sto nemamo temu "Interesantne rechenice" kao na cannonball-u :D

N.H.F. dzvini, ali je ovo neodoljivo :D

Podeli ovaj post

Sjajno ste se proveli zao mi je sto i ja nisam bio. Nadam se da cu uspeti sledeci put bar da dodjem kasnije. Radim svaki dan do 17 casova sem nedeljom.

Bilo vam je sjajno bas vam zavidim.

Puno pozdrava

Podeli ovaj post

Extra slike vidim, a i cuo sam da vam je bilo Extra. Sve pohvale dzviniju!!! Sledeci put jos bolje i u vecem broju!!!

Podeli ovaj post

FENOMENALNO!!! Potpisujem se ispod Dzvinija hehe. Kad ono počinje proleće  :)

Podeli ovaj post

Već je sve rečeno vezano za ovaj skup što pokriva sve od planiranja do utisaka, ali hteo sam da izdvojim kako ovu poruku, tako i trenutak da se zahvalim svima iz TcS tima, kao i drugima koji su bili, koji su pomogli da ovaj skup ne bude organizovan blind date gluvih i nemih, gde bi svako stajao sa svojom grupicom i čavrljao o tome šta se dešava na Pinku i B92. Iz upravo tog razloga sve pohvale, i ako bih mogao da izbegnem kliše rekao bih, pa rekao da smo svi bili na optimalnom broju obrtaja.

Želeo bih da uputim par reči, ponaosob ljudima.

Pre svega za Igora, koji je pripremio kartu, informacije, obezbedio da roštilj bude onako ukusan kakav je bio i ni jednog trenutka se nije moglo videti da je umoran ili ljut.

Za Vojislava, momak koji me je oduševio svojom smirenošću, otvorenošću, kao i zalaganju, da ne spominjem šta je sve poneo i uradio jer time bih omalovažio već rečeno o njemu.

Vladimire, imam osećaj da si se najbolje proveo, zbog toga je atmosfera bila uvek bila vesela. Hvala za Huligan Vagen. :D

Boban koji je imao snage i volje da potegne čak iz Vrnjačke Banje (bez određenog dokumenta), i hvala ti na tome jer sa tobom je put bio X puta lakši. Nadam se da su ti kola sada OK.

Truly, kažem nick, jer ne znam ime, izvini, pored gomile stvari koje su se dešavale, nisam stigao da se upoznamo prema protokolu i pored toga što smo proveli vreme u priči.

Žao mi je što je ekipa iz Valjeva ranije otišla, voleo bih da su ostali malo duže.

Danilo, hvala za fotke i hvala što si se pojavio.

Zaboravio sam ime momka sa AE86, koji je dovezao svoju legendu.

Ako sam nekoga i preskočio, neka mi oprosti. Pozdrav za HONDAše, koji su bili, Kabe (Mladenovac - Milanovac - isti...), Aca itd...

Nadam se da ste se proveli, barem, dobro. :)

P.S.

Moram da pohvalim ona dva dečaka koji su bili oko automobila i da ispričam anegdotu.

Kada smo se već pakovali i ostalo je roštilja u šerpama (2 šerpe), nismo imali u šta da ih stavimo kako bi raspodelili međusobno tako da je jedina solucija da se što više pojede pre nego što se krene. Prihvatim se šerpe i krenem da nudim redom, i između ostalog tu su bila i ona dva dečaka. Priđem ponudim ih, oni onako, ne znaju da li da uzmu, pa hoće, pa neće. Nije bilo mnogo natezanja uzmu obojica po ražnjić.

- Hvala. - reče jedan.

- Nema na čemu.

- A odakle ste Vi? - onako radoznalo.

- Iz Čačka.

- Do kada ste ovde?

- Još 10tak minuta i idemo.

- Hoćete li ponovo ovde doći? - tužno.

- Ne znam, ne verujem. Možda sledeće godine.

- Aha, dobro, hvala.

- Ništa, prijatno.

Ti klinci su mi baš ulepšali skup.

Podeli ovaj post

Zaboravio sam ime momka sa AE86, koji je dovezao svoju legendu.

Vlada - Cvrle

a sto se klinara tice, tacno mogu zamisliti njihovu facu :)

Podeli ovaj post

Xwala Nemanja na iskrenim recima...

Bilo mi je zadovljsto prisustvovati i cast biti jedan od clanova tima...

A sami put do BG-a i nazad je prica za sebe....:) :)

O clanovima nemam sta reci sem da je redkost i privilegija poznavati takve ljude...

xexe...a sto se tice doticnog dokumenta on jeste oduzet ali mi je hvala bogu pamet ostala... jer ja kao ja uvek sam vozio srcem i mozgom, a ne papirima, jos od petog razreda osnovne skole... ;) ;) ;) ;)

p.s.  auto je ok nista nije bilo samo sam neprimetno zakacio plasticnu zastitu ispod motora kada sam silazio sa ivicnjaka....:)

Toyota je to.... :)

Podeli ovaj post

Hehehe, tek ste sad osetili car voznje u grupi, koloni, trkanje po putu, parkiranje na pumpama, razgoracena lica prolaznika, kad vide konvoj Toyoti, i sl?

Ubuduce, kad god mi HCSovci idemo negde, ocekujemo vas... :)

Podeli ovaj post

Tako je... Truli i ja od NS do BG SMO samo gledali razrogačena lica uličnih prolaznika za dve identične celi...a kamoli konvoj....Ja sam to čekao mesecima unazad i živeo sam za taj dan, za prvi zvanični skup...

Ubuduće naravno da čemo se odazvati na sve pozive koje možemo...

Podeli ovaj post

Mislim da bi super prilika bila, i za one koji su propustili, da sad kad mi HCsovci budemo pravili rostilj za vikend na Fruskoj Gori, da se skupi TCS konvoj ka severu, onda vas moze docekati bar jos par Toyota, uz standardnu ekipu TRULY i VOJISLAVBB... I zajedno sa beogradskim i srbijanskim Hondama za NS u konvoj...

A usput iscimamo i Snejka i Uzelca, da se prikljuce sa Cvrletom svojim AE86, a ja vam probam nabaviti jos jednu AE86, decko studira u NS kod mene... ;)

Podeli ovaj post

Sigruno samo nam na vreme javi kad je skup

Podeli ovaj post

I uprkos hladnom vremenu, skup je bio odrzan, dobro raspolozenje i pozitivna energija rezultirali su jednim kvalitetnim druzenjem. U to ime zelim da se zahvalim TCS team-u na dobrodoslici.

Neka fotke govore:

csq8A.jpgcsv7S.jpgcsA79.jpgcsHBA.jpgcsK5J.jpgcsMAS.jpgcsRA9.jpg

csZ3A.jpgct0yJ.jpgctEt0.jpgctLXr.jpg

Podeli ovaj post

A sami put do BG-a i nazad je prica za sebe....:) :)

Seiz za tokiv - vokije smo se dogovorili, idući put pravimo puno veću kolonu i svako po toki - voki u kola, tako da ćemo moći da obezbedimo i ostalima uživanje kao što su žuta i siva "ceca" uživali na putu ka Bg ;D

Podeli ovaj post

O, da, to je zezanje na kvadrat, mi smo tako(TRIO), sa 4 auta isli na KOE 2009 u KG, mnogo dobro zezanje, 4 sata mi prosla kao od sale... :)

Podeli ovaj post

Seiz za tokiv - vokije smo se dogovorili, idući put pravimo puno veću kolonu i svako po toki - voki u kola, tako da ćemo moći da obezbedimo i ostalima uživanje kao što su žuta i siva "ceca" uživali na putu ka Bg ;D

Xexe obavezno... :):):):):) samo da spremim jos vise viceva... :):):)

Podeli ovaj post

Evo i ja pristigao sa nekog puta pa imam i sta da vidim i kazem  :)

Svaka cast na organizaciji 1. skupa Toyota kluba i sad mi zao sto sam morao onako brzo otici ali jbg, drugi put ostajem do kraja sigurno. Slike su sjajne sve do jedne osim mog motora na par koji zna i za bolje dane, ovako je sav saren nekako, prosto me bilo sramota da otvaram haubu al bice bolje ;)

Sto se tice ljudi nemam reci koliko opustenog i pozitivnog sveta sam upoznao, bez kako neko rece stajanja u grupicama i gluvih soba. Bilo mi je tesko sve vas pokapirati sa nadimcima i imenima i ko sta vozi al dobro i to ce biti bolje vremenom :) ( da sam duze ostao verovatno bi pokapirao,treba meni vremena... :D)

Ovo je krenulo pravim putem i valja se prikljuciti tom Toyota K-aravanu, gde god krenuo :)

Podeli ovaj post

Trenutno su postavljene da bi se videle, ali Nemanja će čim bude ima vremena odraditi po dogovoru ;)

Podeli ovaj post

hvala hvala, oce sve na jednoj strani da bude da se na kraju vidi koliko je bilo inspirativno i prijatno svima nama,,,pozdrav

Podeli ovaj post

Da, da ;)

Podeli ovaj post

Momci činite pravu stvar .

Zavidim vam na izgledu auta svaka cast dali ste mi inspiraciju da se i ja pozabavim sa tim. Kad ce ponovo okupljanje ? Rado bih bio prisutan .

Podeli ovaj post