Jump to content
cveks87

Marko, Toyota Corolla Verso

Recommended Posts

Pozdrav ljudi, Zovem se Marko Cvetanović nadimak mi je Cvele i iz Aleksinca sam, Kada sam odlučio da kupim  znao sam koju marku automobila ču odabrati ;) auto sam nedavno uvezo iz Nemačke. Zašto Toyotu? zato što je Auto pouzdan, izdržljiv, kvalitetan, ekonomičan i retko se kvari. To uverenje mi je dao očev automobil EE90 koji imamo od 1996 godinu :).Moja Toyota Corolla Verso je sive boje sa alu felnama, nosi motor 1.8 kubika sa 129 konja, oznaka motora je "1ZZ-FE". od opreme ima tempomat, potamnjivanje srednjeg retrovizora i ima 7 sedista. Što se tiče vožnje auto je udoban i konforan a potrosnje na otvorenom putu 6-7l u gradu trosi koji litar više. Za sada sam automobilom zadovoljan i preporucujem ga svakoj porodici.

 

A evo i slika na linku http://postimg.org/gallery/sn2f4ece/

Podeli ovaj post


Link to post

Сјајно... и у добром стању...  не рече које годиште? 05-07? километража?

ово је друга коју сам видео да на 1ZZ-FE има темпомат... није ми јасно да Авенсис са тим мотором нема... чак се не може ни уградити (лако)

Podeli ovaj post


Link to post

Gde tacno moze da se proveri da pise ta oznaka?

 

TT

Podeli ovaj post


Link to post

Hvala na pohvalama. Ja zaboravio da stavim bitne stvari. Auto je 2005 godiste, uzo sam ga na 172, a sada ima 175000 km. Mislis na oznaku motora? po papirima nisam mogao da vidim koji je stepen opreme. Mislim na tempomat da ne zavisi motora, vec od kompjutera, jer sva novija vozila nemaju vise sajlu za gas nego potenciometar koji ide preko racunara...

Podeli ovaj post


Link to post

Napisao sam glupost. Ne obaziri se...

(Pravicu se da su mi se deca igrala telefonom i napisala nesto... )

 

TT

Podeli ovaj post


Link to post

Samo opusteno ;)

Podeli ovaj post


Link to post

×