Jump to content
AdminToyota

Novi Aygo Sand

Recommended Posts

Moram ti reci da sam imao prilike da ga vozim jedno 10 dana i da je vrlo zanimljiv gradski auto. Inace njegova izuzetno mala potrosnja od nekih 5L u gradu ( i to je 100% tacno..mozda 5.2) i citavih 68 KS izvucenih iz motora od 1.0 ccm ga cine dosta atraktivnim i brzim ( posebno sa automatikom ). :D

Podeli ovaj post


Link to post

Boja je odlicna, ekonomican je nema sta, ali nazad nema mesta za sedenje .. tacnije sedi se na zadnjim tockovima, bolje da su ga uradili kao varijantu dvoseda... previse podseca na citroen C1, mislim da cak koristi isti motor!

Unutrasnjost je smesna do bola, osecaj kao da ste u luna parku a ne u pravom automobilu... ko moze da se oseca bezbedno u tolickom auticu?

Podeli ovaj post


Link to post

"AYGO", "C1" i Peugeot "107" koriste istu sasiju- zato toliko i lice... a kome je "AYGO" mali... neka kupi nesto vece (Yaris, Auris... ili LC)

:roll:

Podeli ovaj post


Link to post

Aygo je definitivno moj favorit,dizajn je fenomenolan i uzecu ga cim mi se bude ukazala prilika za to.Samo imam veliku dilemu da li da uzmem benzinca ili dizela. :roll:

Podeli ovaj post


Link to post

Pre par dana sam se u njemu vozila, i provozala ga. Ono sto sam mogla da primetim je da je jako startan i veoma komforan napred,tacnije ima i previse mesta. Sto mozda objasnjava zasto nazad nema dovoljno mesta :lol:. Citroen C1 je za razliku od ovog malise nepregledan i jako nizak (sto sam imala priliku da iskusin jer mi je bio auto na kome sam polagala voznju) :x ... A ko se dvoumi izmedju benzinca i dizela mislim da je benzinac bolji, sa obzirom da inace malo trosi. Jako zahvalan auto,rado bih ga posedovala!!! :lol:

Podeli ovaj post


Link to post

JA IMAM VEC VISE OD GODINU DANA AYGA I ODLICAN JE

1.0 2005 DEC IMA KLIMU SPORT PAKET ,JEDINO NEMA MAGLENKE

PLANIRAM DA GA PRODAM I KUPIM ISTO AYGA ALI SA 5VRATA JER IMAM BEBU I NIJE MI BAS ZGODNO DA SE PROVLACIM I IZLAZIM NA PREDNJA VRATA SA NJOM

INACE SVE POHVALE

PRAVI GRADSKI AUTIC,MALO TROSI I LEP JE,A MNOGO KVALITETNIJI OD C1 I P107

POZZ

Podeli ovaj post


Link to post

×