Jump to content
Vladimir

Specifikacija Auris-a

Recommended Posts

        Unutrašnjost i spoljašnost

 

 

   Izuzetan dizajn je mnogo više od lepog oblika ili prostora. Suština je u stvaranju osećaja da je sve na pravom mestu. Zbog toga je Aurisova dinamična spoljašnjost spojena sa prostranomi udobnom unutrašnjošću, a rezultat je taj da i najkraća vožnja predstavlja istinsko zadovoljstvo. Uživajte u ovom modelu sa troja ili petoro vrata.

 

 

     

auris1.jpg

 

 

     Dizajniran od unutra ka spolja, novi Auris je osvežavajući prostor za boravak. Napredno iskorišćena unutrašnjost sa mnogo mesta za glavu i noge pojačava ukupan utisak prostranosti. I zaista, Hatchback ima kabinu takvih dimenzija kakvih nema u klasi. Centralna tačka unutrašnjosti vozila nesumnjivo je središnja konzola koja izgleda kao izvajana, u obliku mosta. Ona objedinjuje osnovne komande, ručicu menjača i polugu ručne kočnice u jedinstvenu, stilizovanu, ergonomski oblikovanu celinu. Ovakvo prefinjeno rešenje je dopunjeno vrhunskim materijalima i završnom obradom, a takođe i mnoštvom naprednih tehnoloških rešenja i pametnih ideja za odlaganje stvari, da bi vožnja Aurisom bila pravo uživanje.

 

 

   

auris2.jpg

 

 

 

    Započnite put sa Smart Start sistemom i neće biti potrebe da pravite uobičajene pokrete klasičnim ključevima automobila. Umesto toga, imajte elektronski ključ kod sebe, pritisnite kvačilo i Start dugme.Motor će se automatski upaliti. Radi odlične preglednosti, instrument tabla ima potpuno nove Optitron merače sa modernim trodimenzionalnim pokazivačima i naprednom LED tehnologijom, što smanjuje naprezanje očiju prilikom vožnje na najmanji mogući nivo. Na modelima sa ručnim menjačem, pokazivač prebacivanja brzina automatski vas obaveštava kada treba da promenite brzinu na višu ili nižu, radi optimalne potrošnje goriva i niže emisije izduvnih gasova. Za vašu zabavu, tu je i standardni MP3 kompatibilan radio CD plejer. Model sa visokim paketom opreme opremljen je senzorom za kišu koji automatski pokreće brisače, automatskom kontrolom svetala i tempomatom sa prilagodljivim limiterom brzine§. Da biste bez napora stigli na željeno odredište, kao opcija je prisutan satelitski navigacioni sistem sa ekranom osetljivim na dodir.

 

 

 

        Specifikacija

 

 

   

specauris1.jpg

 

 

   

specauris2ewo.jpg

 

 

   

specauris3.jpg

   

 

 

 

   

auris_specifikacije.pdf

Podeli ovaj post


Link to post
Gost
This topic is now closed to further replies.

×