Jump to content
sani

Tvrdo kvačilo

Recommended Posts

Pozdrav svima!

Nedavno sam postao vlasnik moje druge po redu toyote. Sada corolle verso iz 2004. sa 2.0D4D motorom koja je prešla oko 150000 km. Imam mali problem! Kvačilo je tvrdo. Nemam nikakvih problema u vožnji, ali se prosto pitam u čemu je problem i šta treba proveriti da se ne desi nešto neplanirano ?

Podeli ovaj post


Link to post

Raspitao sam se o Vasem "problemu", ali najbolji odgovor mozete dobiti u najblizem Toyota servisu. S obzirom na visok obrtni moment motora, kvacilo je tvrdje nego kod modela sa benzinskom motorizacijom, pa pretpostavljamo da Vas automobil i nema nikakav problem.

 

S obzitom da se radi o Vasem subjektivnom utisku, predlazemo Vam da posetite najblizi Toyota servis, gde ce strucno lice proveriti o cemu se radi.

Podeli ovaj post


Link to post

Puno hvala!

Već sam posetio servis i odgovor je bio identičan Vašem!

Srdačan pozdrav!

Podeli ovaj post


Link to post

Pozdrav...da li znate cenu seta kvacila za corollu 2.0 d4d 2004. godiste...sa plivajufim zamajcem...i znam da nije ovo tema,al me interesuju i nosaci motora

Podeli ovaj post


Link to post

Mozda je malo van teme u smislu da se radi o yarisu 1.3, 2008. r'n'b, redovno servisiran u TCBu kod koga je izrazito tvrdo kvachilo od trenutka kupovine vozila. Odgovor servisera konstantno ide u pravcu da je cela stvar tako fabrički podesena na ovom modelu :(.

Yare je preslo nesto preko 24 k km.

Podeli ovaj post


Link to post

×